וולאטה - קטע מס' 2 הימורים?

• פותח הנושא Sybh
  • פורסם בתאריך

Sybh

New member
וולאטה - קטע מס' 2 הימורים?

פטאקי? או'גריידי? ואן הסוויק? זאבל? מישהו אחר? ההימור שלי - אלסנדרו חוזר לנצח.

אני מפחד להמר...

הימרתי אתמול על ליברטי והם בקושי סיימו את המסלול. בכל מקרה היום מתחיל הדו קרב שאנחנו (או לפחות אני) מחכים לו הרבה זמן: מקס VS אלסנדרו, התוצאה נכון להיום היא 1:1 כאשר הם נפגשו פעמיים בטור של הולנד לפני שבוע. אני חושב שכדאי גם לשים לב לקלמה, הם נראו אתמול מצוין. הם יכולים לנסות ולהפריע לרכבת הכסף ולרכבת הכחולה, ואולי לנסות ולדחוף את ואלוורדה ראשון לקו הסיום.

Sybh

New member
לפי אתרי ההימורים

(וסליחה שאני גוזל לאודי את העבודה) על ואלורדה אפשר לעשות כסף לא רע - 14 יורו החזר על כל יורו מושקע. ואן הסוויק 7.5 :1 ופטאקי מוביל עם 2.2 :1.

Mont Ventoux

New member
ואן הייסוייק

אבל אם צריך לגוון אז אני אלך על פורלאן. אגב, לפי התחזית אמור להיות קטע די סוער היום. גם רוחות, גם גשמים. יום טוב לקבוצה חזקה לעשות בלגאנים בפלוטון. אגב, הרכבת הכחולה צפויה להיות צבעונית מהרגיל היום - הם יחזיקו ב-4 החולצות (לאנדיס בזהובה, ונדמה לי שבארי בתכלת עם הסירות הצהובות [נק'], זבריצקי בבורדו [הרים] ובלטראן בלבנה [קומבינציה]).

ונטו אתה יכול להסביר מה זו בדיוק...

תחרות הקומבינציה? כבר כמה שנים שאני מנסה להבין מה זו התחרות הזו.

Mont Ventoux

New member
הקומבינציה - כשמה כן היא

זוהי קומבינציה בין מיקום בכללי, מיקום בהרים, מיקום בנקודות. עלאק מראה שהרוכב הוא אול-ראונדר. המוביל בדירוג הוא זה שיש לו הכי פחות נקודות. הנקודות תואמות את סיכום המיקום בדירוג של שאר הקטיגוריות. לדוג': לאנדיס הוא 1 בכללי, 1 בנקודות ו-1 בהרים, לפיכך יש לו 3 נק' בדירוג הקומבינציה. בלטראן הוא 4 בכללי, 4 בנקודות ו-3 בהרים, לפיכך יש לו 11 נק' בדירוג הקומב'.

שימו לב,

היום יש שידור של המוטו ג'י פי, ולכן השידור של הוואלטה מתחיל רק ב-17:10 ביורוספורט. יכול להיות ש-TVE משדרים את הוואלטה משעה מוקדמת יותר, אבל זה לא בטוח כי יש רוכב ספרדי בצמרת המוטו ג'י פי. מומלץ בכל מקרה לראות, כל פעם שולנטינו רוסי עולה על האופנוע שלו זו חוויה.

למה?

הר (מון ונטו) זה זכר. אם זו היתה גבעה, אז זו היתה היא. סתם, וברצינות מצטער טעות שלי לא שמתי לב.

השידור בערוץ הספרדי התחיל...

ביורוספורט יעברו לוואלטה ברגע, שיגמרו לחגוג ניצחון נוסף של ולנטינו רוסי.

כן, לנדיס הודיע רשמית...

(עד עכשיו זו הייתה ספקולציה ושמועה) שהוא עובר שנה הבאה לפונאק.

shay jim

New member
עוד בנושא

וארמסטרונג רגוע לגבי עזיבה כל כך משמעותית? זה לא ישפיע על לנדיס בכל מה שקשור לוואלטה ?

שי תראה איזה הבדל...

סאבולדלי חתם בדיסקברי לשנה הבאה, וטי מובייל "הענישה" אותו וזרקה אותו מהסגל לוואלטה (הוא רוכב בטור של בריטניה ונמצא במצב מצוין). לעומת זאת לנדיס הודיע שהוא עוזב לפונאק, ופוסטל נותנת לו את הכבוד ללבוש את החולצה הזהובה בסוף היום הראשון של הוואלטה.

פרס לפותר חידת פטאקי?

מה גורם לו לנצח, כאילו בקלות, בוואלטה ובג'ירו ולהיות חלש מאד בטור? אני המום כמעט כמוהו בסיום היום. מי יודע?

shay jim

New member
פטאקי

ועוד אמרו שהוא פצוע ובספק. איזה סיום , ספרינט מדהים .

יש לי הרגשה שההבדל בין...

הג'ירו והוואלטה לטור. הוא לא ביכולת של פטאקי, אלא ביכולת של פאסה. פטאקי (עד הפציעה) היה בכושר גם בטור, אבל בג'ירו אף אחד לא הפריע לרכבת הכסף לעבוד (וגם היום לא הפריעו לה). לעומת זאת בטור, פשוט לא היתה רכבת. ולכן מקיואן שלא זוכה ליותר מדי עזרה מלוטו, הצליח לנצח אותו. ולמשתתפי משחק הפנטזיה, כל מי שבחר את פטאקי עשה 100 נקודות, ואת ואן האסוויק שזכה בחולצה הזהובה עשה 50 נקודות.

לפסול את הנצחון של פטאקי

מרקו ולו חסם גם את צאבל וגם את פרירה. כשהוא ירד מההובלה של פטאקי, במקום לשבור שמאלה ולפנות את הדרך הוא נצמד לגדר בצד ימין וחסם את צאבל ואח"כ חתך שמאלה וחסם את פרירה. נכון שפטאקי היה מנצח את הספרינט גם בלי החסימות הללו, אבל צריך לפסול אותו למען יראו וייראו.

למעלה