וולאטה - קטע מס' 2 הימורים?

• פותח הנושא Sybh
  • פורסם בתאריך
מוזר מאוד...

הרוכב של פוסטל שסיים בעשריה הראשונה, זה לא ואן האסוויק. אלא אנתוניו קרוז, ואן האסוויק סיים במקום ה-77. לדעתי קרה לו משהו, לא הגיוני שהוא לא התמודד על הספרינט. מי ששם לב, ברגע שסגרו את הבריחה, הסתדרו 2 רכבות (פאסה ופוסטל). אבל מהר מאוד פוסטל ויתרה, כנראה בגלל שקרה לספרינטר שלהם משהו.

צריך לזכור גם את הקצב היום

שהיה נמוך. נכון שהיו להם רוחות שהאטו, אבל בסך הכל הפלוטון לא התאמץ במיוחד היום ולא היו בריחות משמעותיות להחזיר. בצורה כזו פאסה יכולה להתחיל את הרכבת עם 8-9 רוכבים רעננים יחסית. בטור הקצב היה יותר מהיר והיה צריך לעשות יותר מאמץ להחזיר בריחות. חוץ מזה, כמו שאמרו לפני, בטור היו קבוצות שקראו תיגר על הדומיננטיות של פאסה. היום היו אלו רק ויני קלדירולה שהפריעו, אבל ברגע שפאסה שוב לקחו את ההובלה אף קבוצה לא יכלה להתקרב. בטור, עם קבוצות יותר נועזות היו כמה שהעמידו את פאסה במבחן ואז זה קשה יותר. וחוץ מזה, גם המזל משחק.

TomerE1

New member
אני חושב שזה בגלל (כנסו)

אני חושב שזה בגלל שבטור קנסלרה זכה בפרולוג וזה קצת שיגע את פאסה - הם לא ידעו אם לשמור על החולצה הצהובה או לעזור לפטאקי. אבל זוהי דעתו הלא מלומדת של אחד שרק בטור החל ממש לעקוב אחר מירוצי אופניים.

arieleco

New member
זו הערכה שלך בלבד והיא מוטעית

בסגל של טי מובייל יש גם את אוואנס, שעוזב סופית בשנה הבאה ללוטו, והוא לא הודח.

arieleco

New member
לא יודע למה ההודעה מוקמה פה

בכל אופן היא מתייחסת ליחס של טי מובייל / USPS

natyh

New member
למיטב הבנתי

הוא קיבל מלאנס שטיח אדום ודחיפה לצאת החוצה !!! לאנס רוצה את לאנדיס כמוביל אצלו אחריו ,רק אחרי שיוכיח עצמו כמוביל בקבוצה אחרת !!! ויתמודד איתו עם לאנס , בטור או שניים על מנת שירגיש איך זה להוביל קבוצה , לאנס לא רוצה מוביל חסר ניסיון אחריו !!! מפני שעד כה רוכבים טובים בקבוצת יוני הדואר לא הוכיחו זאת בחוץ ולאנס הוא איש עסקים !!! הוא נותן לפלויד את ההזדמנות ודוחף אותו החוצה לגדול לבד . אם יוכיח עצמו הוא חוזר תוך שנה שנתיים לתגליות.

Mont Ventoux

New member
../images/Emo180.gif פנטזיית וואלטה - שלב 2

אין שינוי בהובלה. אכזבה. איפה הגשם? איפה הרוח? איפה הסערות? ההתפצלויות?

shay jim

New member
נראה לי שצריך לתקן את הטבלה

לפי האתר הרשמי של הוואלטה LANDIS לובש את החולצה הזהובה . נראה לי ששיקלול הנקודות נעשה ע"פ ההנחה שהמוביל הוא VAN HEESWIJK . יש צורך לתקן את הטבלה .

למעלה