וולטה

plants and rags

New member
וולטה

הנה הערך של וולטה בויקיפדיה העברית - http://he.wikipedia.org/wiki/Volta . ובזאת סיימתי עם ביורק המעפנה, כי אין לי כוונה לכתוב על DR9 או טלגרם או ביורק מ-77', זה נראה לי מיותר קצת. אז פיג'יי - הנה אני בא. אה ולפני שאשכח - תמונה של העטיפה, pygmy puff? זה יעשה לי את היום. תודה.

קוֹבּ

New member
רק שמישהו יסביר לי את המשפט הבא ולמה לא ידעתי

" לדוגמה, הטשטוש האטמוספירי ששולט בשיר Desired Constellation נוצר מסימפול של ביורק כשהיא שרה את המשפט "I'm not sure what to do with it" מהשיר Hidden Place מאלבומה הקודם, וספרטיין". אה?! הטשטוש האטמוספרי? אני שומע משהו שנשמע כמו קסילופון.

קוֹבּ

New member
מה שאני חושב שזה קסילופון זה טיטוש אטמוספירי?

זה מעצבן. זה כמו שאני אנגן בגיטרה ואז אגיד שזו הקלטה שלי אחורה מפליץ על תפוז. נמאס לי מזה! היא נגנה על קסילופון, שום טשטוש בתחת.

חורה

New member
אה. זה באמת מזכיר את

I'm not sure what to do with it. הדבר הראשון שחשבתי עליו כששמעתי את השיר הזה. איזו אישה משועממת. יושבת ומסמפלת לעצמה את המשפטים.

קוֹבּ

New member
שיר מעלף, אבל מה רע בסתם קסילופון?

.

קוֹבּ

New member
וזה לא מזכיר לך את הקטע עם

like spinning plates? רק ששם זה קצת יותר מהמם.

plants and rags

New member
שלילי חזק.

DC הוא בערך השיר הכי טוב במדוזה, שום דבר לא יותר טוב ממנו. וספינינג פלייטס בכלל לא.

קוֹבּ

New member
מה הקשר?

סתם דיברתי על הקטע של אמנים שמשתמשים בקטעים של עצמם כדי ליצור קטעים חדשים. לא אמרתי שהשירים נשמעים דומה. DC מרהיב, וSP גם, בעיני, אגב. אפילו שיש טובים ממנו, ברור.

קוֹבּ

New member
האפקט שמושג שם הרבה יותר דרמטי והולם

את פואנטת השיר. פה זה נשמע כמו קסילופון. השירים שניהם מעלפים, ובSP השימוש בקטע אחר כדי ליצור חדש - יותר משמעותי בעיני. עכשיו שהכל ברור, אפשר לחזור לאכול לחמניות.

Pygmy puff

New member
היי

ווטצ' אאוט. אני לא אוסיף את התמונה אם תלכלך על Like Spinning Plates. ותצטרך להתמודד עם כל הערכים של פיג'יי בעצמך.

plants and rags

New member
לא לכלכתי

הוא בהחלט טוב, רק לא יותר מ-DC. ויש טובים ממנו באמנז'יאק, זה גם נכון. תודה על התמונה. ואיזה מישהו העיר לי בויקיפדיה על זה שהגיע הזמן שאלמד, אני צריך לקרוא את הדבר שהוא שלח לי, אולי כבר לא תהיי נחוצה יותר.

למעלה