את גם ככה בקושי בזמן האחרון אוף. כולם נוטשים. תהני [תשמיעי למפקדים אפיקה]
S scudnick New member 20/8/05 #12 את גם ככה בקושי בזמן האחרון../images/Emo10.gif אוף. כולם נוטשים. תהני [תשמיעי למפקדים אפיקה ]
B Beautifully Chaotic New member 20/8/05 #13 זה כי אני בעבודה רוב הזמן ../images/Emo10.gif אבל אני אשתדל להיות כמה שאפשר, מבטיחה
Y yogniz New member 20/8/05 #14 תבואי למפגש להפרד../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif עוד סיבה טובה לעשות הכל כדי לבוא למפגש אוך אני פשוט חייב.
תבואי למפגש להפרד../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif עוד סיבה טובה לעשות הכל כדי לבוא למפגש אוך אני פשוט חייב.
ס סקייטר גירל New member 22/8/05 #34 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifשליייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אנ'לא מאמינה ש...שאת באמת מתגייסת למה לכולם זה קורה? יו גם רוזי מתגיית ב28 בהצלחה לגרדום
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifשליייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אנ'לא מאמינה ש...שאת באמת מתגייסת למה לכולם זה קורה? יו גם רוזי מתגיית ב28 בהצלחה לגרדום
Y yogniz New member 22/8/05 #33 מנהלת מחליפה יקרה.../images/Emo109.gif תורידי את הטלפיים שלך מבעלי. סתם, אני מרשה לאחרים לגעת בו אבל משהו ברצינות- בא לך בבקשה לנעוץ את ההודעה על הEFC מור הייתה נועצת >< בבקשה תודה מין
מנהלת מחליפה יקרה.../images/Emo109.gif תורידי את הטלפיים שלך מבעלי. סתם, אני מרשה לאחרים לגעת בו אבל משהו ברצינות- בא לך בבקשה לנעוץ את ההודעה על הEFC מור הייתה נועצת >< בבקשה תודה מין