וונדרלנד 104

Macphista

New member
לפי דעתי עברו כבר כמה שבועות

מאז שכתבתי/הגבתי על עניין המסך הירוק.
בגדול די משכתי ידיים מהרבה דברים כאן, אבל כן, לפעמים לראות כאן דברים מסוימים מטריפים אותי.

יסמין@

New member
אבל

אחרות כותבות על כך מדי פעם, וכמובן זכותן.
לא הבנתי את הטענה שלך נגד דיון שנמשך שוב ושוב.
בכל המקרים אני רק הגבתי לדיונים על הנושא, ולא פתחתי אותם.
אז מה את בעצם רוצה ממני?
ועם קצת יותר סובלנות לדעות ששונות משלך תרגישי פחות מוטרפת.
לי למשל ממש לא מפריע שאת או מישהי אחרת חושבת אחרת ממני.
היה משעמם אותי ביותר אם אקרא כאן אך ורק דעות שאני מסכימה להן.

shirush3

New member
אני איתך

ממש כיף לי עם וונדרלנד

Macphista

New member
ויתרתי על הסדרה

צלחתי את פרק 3, חשבתי שאמשיך, אבל חוסר החשק והעניין שיש לי לסדרה מנע ממני לראות את פרק 4.
אחזור אליה רק במקרה של שעמום אדיר ומטורף או קרוסאובר משמעותי עם וואנס או שיקרה שם משהו שיהווה נקודת מפנה מבחינת העלילה/דמויות/שחקנים.

Shiri from the block

Active member
השותף שלי ראה פרק אחד ו-ויתר חח אני לא התלהבתי מהפרק הראשון אבל בגלל הנסיך/וויל וה- bloody hell שלו כבשו אותי
אז המשכתי לראות ואני ממש נהנית

יסמין@

New member
בהחלט זרם

היה מאוד מעניין לראות את ג'אפר הילד ואת היחסים שלו עם המכשפה. חשבתי שהוא יהרוג אותה בסופו של דבר, אבל באמת הפתיע מה שהוא עשה לה. אז גם אצל ג'אפר, כמו רמפל, הכל נובע מהילדות...

וגמני חושבת שיכול להיות שהאיש בכלוב הוא הסולטן, אבא של ג'אפר, ולכן הוא השתחווה בפניו. אבל יש כאן משהו לא הגיוני: למוסלמים יש רשות להתחתן עם המון נשים, ולסולטנים יש הרמונות עם המוני נשים, עם המוני שפחות מין. וכולן יולדות לו ילדים ולא שמעתי שיש איזו בעיה עם הילדים האלה מבחינה חוקית או אחרת. כל ה"באסטרד" הזה הוא כזה קונספט נוצרי... אז כל המניע, כל מה שדוחף את ג'אפר נראה לא אמין.

היה ברור שהמוציא להורג תהיה אליס
הוסיפו דמות חדשה של בחורה לוחמת. חמודה. טוב שבסדרה הזו הנשים אינן נסיכות מתעלפות, חלשות ופסיביות שמחכות לנסיך שיושיע אותן.

אוי... אליס כבר הביעה משאלה אחת... מקווה שתצליח לא לבקש עוד או שיהיה איזה טריק שיסדר את זה בכל זאת.

Lady in red2

New member
לדעתי

אליס תביע עוד משאלה אחת, וכמעט תביע את המשאלה האחרונה, או תביע ובכל זאת יצליחו להעביר את סיירוס למישהו שהוא לא ג'אפר.

אני נהנית מהסדרה
הפרק הקודם היה קצת יותר מעניין, אבל סה"כ היה נחמד. מחכה לראות את אלאדין ויסמין בעבר ובהווה לפחות באחת מהסדרות.

יסמין@

New member
מקווה שיהיה

סוף באמת טוב. כלומר, שסיירוס ישתחרר סוף סוף מבקבוק הכלא הנורא שלו, יהיה חופשי, ואז הוא ואליס יוכלו לחיות באושר עד עצם היום הזה לפחות

OohLaLa

New member
אני רוצה סוף טוב

לאנסטסיה ונייב

עזבו אותי מאליס וג'יני...

יסמין@

New member
אני רוצה

סוף טוב לכווווווווווולם/ן. אולי חוץ מלג'אפר. אלא אם הוא יתהפך לטוב. כנ"ל המלכה האדומה: אם תמשיך להיות רשעית קפואה, שתישאר לה לבד עם הרוע שלה בלי יכולת להזיק.

Shiri from the block

Active member
פרק בהחלט מעולה!! אני ממש אוהבת את הכיוון שהסדרה הזאת הולכת אליה.
מחכה כבר כל כך לפרק הבא!!! עד עכשיו ראיתי 4 פרקים במרתון היה כיף
עכשיו שוב לחכות כל שבוע
חח מבאס..

למעלה