אבח"י
Well-known member
על מנת לנסות 6 פעמים, כלומר 6 שורות, את חייבת שתהיה לך משבצת ירוקה אחת לפחות. כך את יורדת לשורה שניה. כל עוד לא יצרת משבצת ירוקה אחת תשארי לעד באותה שורה.
עכשיו שהמומחים יחשבו מה ההסתברות למציאת המילהעל מנת לנסות 6 פעמים, כלומר 6 שורות, את חייבת שתהיה לך משבצת ירוקה אחת לפחות. כך את יורדת לשורה שניה. כל עוד לא יצרת משבצת ירוקה אחת תשארי לעד באותה שורה.
הכי מצחיק, שאנחנו כנראה נמצאים באיזו קבוצת מיעוט, כי רבים מצליחים אפילו עם אות אחת.עכשיו שהמומחים יחשבו מה ההסתברות למציאת המילה
זה באמת מוזר כי ניסיתי מילים עם אהו"י, בלי אהו"י.הכי מצחיק, שאנחנו כנראה נמצאים באיזו קבוצת מיעוט, כי רבים מצליחים אפילו עם אות אחת.
בטח יש כללים, כמו למשל - אותיות שחוזרות סטטיסטית פעמים רבות: אהו"י, מ"ם
אבל כיוון שגם תשבץ הגיון מעולם לא הצלחתי להתחיל לפענח..
נראה שאני צריכה להחליף מחשב.
לא הבנתי ...נראה שאני צריכה להחליף מחשב.
ישששששששששששששששששששלא הבנתי ...למה? זה לא צובע לך את האותיות בצבעים השונים?
יששששששששששששששששששש
משום מה הוסתר חלק מהמסך..
ניסיתי בסלולרי. יש
שלושה ניסיונות ובינגו
סטטיסטיקה- משחק 1 ניצחון 1. 100אחוז הצלחה
חח כן.. אלא אם כן בא לך לשחק גם באנגלית.. יש את WORLDE שכבר כתבו עליו פה ויש את WORDIX גם ששם אין הגבלה של מילה ביום..איזה בעסה. כעת לחכות למחר????????
bloke?צפה בקובץ המצורף 43177
וזהו. לא עולה במוחי מילה מתאימה
לא צריך לחכות למחר גם בWORDLE באנגלית
חח כן.. אלא אם כן בא לך לשחק גם באנגלית.. יש את WORLDE שכבר כתבו עליו פה ויש את WORDIX גם ששם אין הגבלה של מילה ביום..
לא מקבל כלוםלא הבנתי ...למה? זה לא צובע לך את האותיות בצבעים השונים?
חן חן
אני לא מבינה למה אתה מתכוון בזה... למה לא עשית מה?חן חן
ולמה לדעתך לא עשיתי זאת??
ואני לא יודעת יידישובכל זאת - גורנישט מיט א גורנישט
מתנצל אם פגעתי בך. התגובה הראשונה הודתה לך על הפירוט, ואז שאלתי אם לדעתך לא בצעתי את כל הפעולות. התגובה השניה היתה אנקת ייאוש שלי, ביידיש, שפה נהדרת לבכות בה, כלום עם כלום.אני לא מבינה למה אתה מתכוון בזה... למה לא עשית מה?
ואני לא יודעת יידיש
וגם לא ממש הבנתי למה הגבת בכזה ->על ההודעה שלי עם הדוגמאות איך לשחק בוורדעל
בסה"כ רציתי להראות לאלו שהתייאשו איך "להשתמש" ברמזים שהמשחק מספק כדי לנחש את המילה ואיך כן לשחק ולנצח.
את רצינית ?ואני לא יודעת יידיש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.