וזה... יפה.

brotos

New member
וזה... יפה.

טוב, אז חבר שלי בא אליי ואמר לי שהוא רוצה להתחיל לקנות תקליטים, כדי שהוא יוכל לבוא לבחורה, ותוך כדי שאיפה מהנובלס להגיד: "בובה, רוצה לבוא לשמוע אצלי תקליטים?". ומה כ"כ טוב בתקליטים? העטיפות של האלבומים. התקליט ענק. אז השירשור הבא מוקדש לעטיפות, כל אחד יגיד איזה עטיפה הוא הכי אוהב, או סתם עטיפות שיש לו השגות לגביהם.

brotos

New member
ואני אתחיל

הפרה, אוח הפרה. לא מנסרות, לא חומות, לא חזירים ולא אנשים נשרפים. סתם פרה אחת פשוטה, כפרית, אנגלית, עם סקס-אפיל מטורף ומבט של "תנו-לי-לשמוע-ת'אלבום-הזה-כבר" (או סתם "תנו לי חציר"). אני אוהב אותה כי היא (זהירות! מילה שלא תצפו לשמוע ממני) מקסימה. פשוט כך. איזה עוד עטיפות אני אוהב? אני אוהב את של "אומהגומה", את "דארק סייד" ואולי גם קצת את של "מדל". אה, וגם "מור" מגניב ת'תחת. מה אני לא אוהב? אני ממש לא אוהב את העטיפה של החומה, סתם כי היא סתמית. וגם החתול האחרון די מעצבנת.

נימרודל

New member
מיאו!

הפרה החושנית הזו... :) חחח אם זה היה שלפינק-פלויד, אני מניחה שדארק-סייד. פשוט מסתורי שכזה. זה יפה. אם לא של פינק-פלויד. אז המממ... כל העטיפות של ג'ת'רו. הן אחת-אחת פשוט גאוניות.

weird dust

New member
מדל + אקוס תוצרת הארץ

אחת העטיפות היחידות שקיבלו מעמד בעולם. קיבל פרס על זה שהוא אחד מהעיטיפות הכי גרועות בעולם. בכל מקרה העטיפות תוצרת חוץ הרבה יותר טובות מהעטיפות בארץ. העטיפה של אנימלס מאוד יפה ומורכבת בסך הכל למרות שהצד האפל יפה בפשטותו. בכל מקרה עם כבר מדברים על תקליטים, אז מי ששמע תקליט בטח יוכל להגיד שזה עולם סאוונד שונה. אולי הוא רק בסטריאו (גירסאות חדשות וגירסאות מהתקופה) האיכות סאוונד שלו גבוהה בהרבה. לא רק זה לתקליט שחור יש את הסטייל שלו.

brotos

New member
זה לא בשביל האיכות סאונד,

זה בשביל הבחורות. מה קורה סהר? לונג טיים נו סי.

NIR Y

New member
פייפר

חח סתם. אממ אנימלס, אני לא יודע למה. וגם דארק סייד.

holo

New member
אני אוהב

את העטיפות של הלוואי והיית כאן, אומהגומה ואנימלס. פשוט מעוצבות יפה..

melancholy man

New member
חברים

שימו לב לסעיף 11 בתקנון הפורום. הרעיון של ברוטוס בשרשור הזה היה מצוייין, אבל אנחנו לא עושים כאן שרשור תמונות (אפילו הן מגניבות), תציגו עטיפה ותסבירו עליה, אחרת זה חסר טעם.

brotos

New member
ביזיון

אני לא מצליח לזכור איפה התקנון. אני פשוט חלוד. תזכיר לי מהו סעיף 11? ואני מסכים איתך, רק יש לזכור כי זה שירשור וויזואלי בעיקרו, ופחות תוכני. למרות שאני יודע שיש לך טענות מצויינות נגד הטיעון הנ"ל, אני לא אמחוק את זה. ומה איתך ניבלו', יש לך איזה עטיפה מועדפת? אם כן, פרט.

melancholy man

New member
בהחלט

תקנון הפורום, ממש כאן (נושט היד וגע בם...) ומאחר ואתה איש עסוק, הנה סעיף 11: 11. תמונות ניתן להעלות לפורום רק אם הן רלבנטיות לדיון ולהודעה עמה הן מצורפות, וזאת על מנת שלא לגרום לעומס על המערכת. אין להעלות תמונות אם מקורן ידוע ואין אישור של בעלי הזכויות לכך. במקרה של ספק, עדיף רק לתת לינק לתמונה. ניתן גם להעלות תמונות - וגם יצירות מקוריות - לגלריות של הפורום. ההגיון מאחורי הסדר זה מובן, כנראה, רק לבעלי תואר שני במשפטים - אבל זה המצב. מאוד שמח שלא תמחוק לי הודעות, חששתי לרגע...

One Echoe

New member
אני הכי לא מקורי שיש.

אבל העטיפה של דארק סייד. פשוט יפה. אין מה להגיד יותר מזה

holo

New member
אני חושב שזה בגלל ההילה של הקדושה

שיש סביב האלבום הזה..

מווו ../images/Emo80.gif

אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את הפרה. אחרי דב זאת החיה החביבה עלי במראה. חושנית, אמהית. טובה. תמימה. Wall כי הוא כ"כ מיצג
וDark Side שהוא פשוט אין מילים.

למעלה