וזה... יפה.

pink floydror

New member
מהה מהההה |כבשה עילגת|

ובלי הרבה קשר.. בכולופן, העטיפה שלי, היא כמובן הדארקסייד כי כמו התוכן, היא פשוט מושלמת רק מבחינה ויזואלית, כמו האלבום יש בה את כל הצבעים, בתור אחד שיש לו קונוטציות לצבעים בכל דבר שהוא לא מוחשי שיש (מספרים, אותיות, ימים, חודשים, רגשות וכן גם מוזיקה), אני חושב שהעטיפה פה מצליחה לבטא באופן הכי טוב שיש את תוכן האלבום - הכל בא ממקום פשוט וטהור מאוד (קרן האור , ואיפשה ובשבילי גם הרקע השחור, בהתאם למוזיקה של הלהקה שהיא כמעט ונון וירטואוזית ונכנסת לנשמה בשבילי) שמנמקום הזה יוצא עולם ומלואו (קשת הצבעים, והתוצר הסופי , 43 דקות קסומות, שהן בפרט {ובכלל מוזיקה}, אהבה וצחוק הם שלושת הדברים הכי טובים בשבילי
) ואם לא אלבום של פינק פלויד, יש משהו באווזת השלג שמקסים אותי כל פעם מחדש, מעין שילוב של טוהר וקסם שכזה, באמת מדהים ואני אוהב את התמונה. פאקק איזה זיווגי שכל כתובים פה, טוב שיהיה לכם אחלה לילה..

pink floydror

New member
../images/Emo18.gifמע"צ (תיקונים) ../images/Emo18.gif

אז ככה: *1- ונון = נון (non) *2 - שמנמקום = מהמקום. עד כאן.

flowerboy69

New member
אני אוהב את העטיפה של זבריצקי פוינט

אני אוהב את תקופת הפרחים והעטיפה הזו קסומה בעיני-זוג אוהב חופשי ברקע מדבר...אני אהבתי...וגם סקסי כזה... אהבתי גם את העטיפה של פייפר שזה המבט שאחרי לקיחת סם...רואים כפול...וגם את העטיפה של more עם הבחורה ותחנת הרוח...

למעלה