לא לא צריך
1 10הילה10 New member 24/4/06 #28 שולינקה את מלכה../images/Emo47.gif הטופים פשוט מדהימים...וזה לא פייר ההתעללות הזו בי...אני עוד מחברת את הריבועים...תמשיכי עם יצירותייך המדהימות ולתת לנו השראות...
שולינקה את מלכה../images/Emo47.gif הטופים פשוט מדהימים...וזה לא פייר ההתעללות הזו בי...אני עוד מחברת את הריבועים...תמשיכי עם יצירותייך המדהימות ולתת לנו השראות...
ט טעים מאד New member 24/4/06 #21 איפה ציפורי הלילה? לא יכול להיות, שאני ממשכימי הקום\ סוגרת את הפורום. קראה אחרונה לפעילות
H haya53 New member 24/4/06 #25 גופיות היי שולי האם את יכולה להדריך אותי איך לעשות את הגופיה להתאימה לגיל 3 ן-6. פשוט לילדות אין חזה כמו בתצלום. תודה ויום טוב.
גופיות היי שולי האם את יכולה להדריך אותי איך לעשות את הגופיה להתאימה לגיל 3 ן-6. פשוט לילדות אין חזה כמו בתצלום. תודה ויום טוב.
א אורוגולה1 New member 24/4/06 #31 בלי דוגמנית??? לא סיכמנו שדברים מדהימים כאלה יוצגו רק על דוגמניות???!!!
ל לוסי4 New member 24/4/06 #38 ../images/Emo20.gif למדוד שולי את המחוך אני לא אמדוד עלי, מסיבות המובנות שהבנות אחרי זה לא יעשו יותר כאלוף אבל לקבל תרשים ולנסות לסרוג אחד כזה אני אשמח. אני יודעת שאת נלכת המחוכים, חוץ משרון היקרה כמובן.
../images/Emo20.gif למדוד שולי את המחוך אני לא אמדוד עלי, מסיבות המובנות שהבנות אחרי זה לא יעשו יותר כאלוף אבל לקבל תרשים ולנסות לסרוג אחד כזה אני אשמח. אני יודעת שאת נלכת המחוכים, חוץ משרון היקרה כמובן.
O ofelya New member 24/4/06 #33 שולי - זה מקסים... אבל מאיפה ההספק הזה? "אתמול בלילה" ??? (הכל מקנאה. תלמדי אותי גם! )