וידאו+חידה+הקדשה

F a d i

New member
וידאו+חידה+הקדשה

אהלנים לאט אבל בטוח אני לומד את הקטע של חיתוך והעלאת סרטים (הבעיה העיקרית היא שאני חותך מ-DVD ולא DIVX או VCD שזה אומר שאני צריך קודם להמיר לקובץ בפורמט מוכר ואז לחתוך ולצמצם נפחים) ובכן הנה פירות ההעבודה (ההצלחה) הראשונה: הקטע הבא מוקדש לכולם ובעיקר לאוהבי "הנגן" ולאוהבי הבוזוקי (בעיקר למקורית,סוני,קרנדיניס,יואב,גרב...) http://www.youtube.com/watch?v=zVQyDxEdUJE והחידה היא: איזה שיר הוא מבצע אחרי הקטע הזה? ניחוש מהנה ובהצלחה (רמזים יבואו בהתאם) כמובן שאשמח לקרוא דעותיכם...

אולי הוא שר את זה בעברית...?

בחיית העיניים של סוני... גם גשר על מים סוערים (של סימון וגרפונקל) יכול בחלט להתחיל עם כזה תקסים... ואם לא, איך לדעתך אנחנו ננחש את זה אם אין לנו את כל ההופעה? תן רמז עבה

F a d i

New member
ביקשת קיבלת ../images/Emo13.gif

א.הוא שר את זה ביוונית ב.רמז קל-תתפרעו עם הניחושים ג.רמז עבה למקורית,את די אוהבת את השיר הזה... "גם גשר על מים סוערים (של סימון וגרפונקל) יכול בחלט להתחיל עם כזה תקסים
גדולה"

פאדי אני לא רוצה להרוס לך את הקליפ

אני מבין את הכייף שלך לראות את דלרס מנגן בבגלמה,והאמת שזה מעניין גם אותנו איזו שיר הוא שר אחר הטקסידו הזה.תראה פאדי אנחנו לא מומחים לדלרס,אבל יש אנשים שהם מומחים לא קטנים לדלרס וסביבתו. יש נבחרת מנצחת לכל הקשור לדלרס,יש נציגים בארץ,והמשרד הראש נמצא בהולנד הרחוקה. . אז אם חשבת לרגע שרק הפרות ההולנדיות משובחות,והגבינות משובחות,והחלב הוא חלב מובחר שלא מתקלקל אפילו חודשים מחוץ למקרר, אז יש לך טעות,גם החברים שם מובחרים,שדלרס אפילו מתייעץ איתם,מה כדאי לו ללבוש מחר. אני מאמין שעוד ימצא האיש שיפצח לך את התעלומה מה מנגן דלרס אחרי הסחיבה שהוא נותן.ונצא מהמבוכה הזאת שהחידה עדיין לא נפתרה.עד אז נמשיך להינות לנו כל פעם מחדש מללחוץ על הקישור ולשמוע את הטקסים המדהים של דלרס. אם טעיתי בקשר לכלי שהוא מנגן עליו אז תתקן אותי.

F a d i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוקר טוב גם לך ../images/Emo13.gif

סוף סוף אני יכול לנשום לרווחה

קודם צריך להודות לי מר פאדי היקר,שאם היתי משלים לך את שם השיר אתמול,לא הית יכול להמשיך לאתגר את המקורית והשאר. . בפרוש כתבתי אני לא רוצה להרוס לך את הקליפ, ויותר מזה גם כתבתי גם אותנו מעניין איזה שיר הוא שר אחרי הטקסידו שיבשתי קצת את השם ושתקתי. . מה חשבת סתם פתחתי את הכינוי הכה את המומחה
הרי כולם יודעים שאומרים טקסימי ולא טקסידו
*

F a d i

New member
חחח זה לא ייגמר לעולם

התופעה של "ידעתי אבל לא רציתי להגיד" תן קרדיט למקורית ובפעם הבאה שתדע מוזמן לפתור וממש לא היית הורס כי לשם מה שמתי פה? אז לא ידעתי יא מומחה

../images/Emo6.gif אין לי בעיה לוותר למקורית

רק הבעיה שהיא לא תתרגל שמוותרים לה
חוץ מזה לי אין את הבעיה ידעתי ולא אמרתי,פשוט כתבי זאת בחצי פה!לפי "החיוכים" שלך על הבוקר היתי בטוח שהבנת ,לכן שתקתי! בכל אופן אני מוכן לוותר על הכתר
לטובת המקורית,אבל לדעתי נהוג לפצות בפרס תנחומים את מי שלא זכה

F a d i

New member
אבל הקהל בקושי מכיר אותך

או שאתה רוצה לגלות לנו משהו שאיננו יודעים? ואתה מוזמן לתרום מהידע שלך,להתחיל להביא דברים מעניינים ולהוכיח שאתה יכול לנהל את הפורום (איתי ו/או במקומי..)

לדעתי הוא לא שר כלום../images/Emo4.gif

אחרי הטקסימי הזה הוא פשוט מאוד נח,למה זה היה יותר מידי בשבילו
תודה על הקליפ היפה

F a d i

New member
הוא שר הוא שר

ממש בשניה האחרונה רואים אותו "לוקח" את הבוזוקי ו...מתחיל לנגן את השיר שאחריו חבריםן זו לא חידת ידע,מוזמנים לזרוק כל שיר העולה בראשכם..אמרתי כבר תתפרעו עם התשובות (ואני מבטיח להביא לכם את כל השיר-רק כשאדע לצמצם את הנפח שלו) יום טוב

ZILEVO1

New member
פאדי יש לי שתי שאלות אליך

האם זה שיר ישן וגם מישהו שר את זה בעברית? האם הקטע שהבאת הוא מהופעה ישנה או חדשה?

F a d i

New member
שתי תשובות

השיר לא ממש ישן (משנות השמונים-אם תרצו אתן שנה מדויקת מאוחר יותר) ממש לא נראה לי שזה בוצע בעברית הקטע מתוך הופעה שהתקיימה בשנת 1993 ושוב-תתפרעו בתשובות!

F a d i

New member
../images/Emo52.gif תיקון טעות

התבלבלתי בין ההופעות
ההופעה ממנה לקוח הקטע הזה היא משנת 1989 אם חושבים היגיונית אז זה מצמצם לכם את טווח הזמן לתשע שנים (כאמור השיר נכתב בשנות השמונים)

למעלה