שלך נתקלתי בדיסק של דימטרי לא(ג)יוס (ז"ל) ונזכרתי בשרשור שכתבנו באותה תקופה... מאז עברו וזרמו הרבה מים אבל המוסיקה שלו נשארה מיוחדת. לא ממשנה מה יעבור עלינו, תמיד יעלו רגעי המוסיקה היפים בזכרוננו ואותם אנו סוחבים בשק שעל הגב...
או מורפי פולי של תאודורקיס? אתה ממז....ר אתה... גורם לנו לשבת ולהקשיב לכל דאלארס (אני עכשיו באוסף ה'אדום') ובסוף תיתן איזה תשובה מסכנה ותלך לישון מאושר שאנחנו 'סבלנו ' מדלארס אהובך במשך שעות.... הכל שקוף...אל תדאג...איש רע ואכזר.
ב"מי רוצה להיות מליונר" לא ממש יקבלו את תשובתך זו אבל שלא תגידי שאני אכזר-אגלה לך את התשובה והיא: תקסידי סטה קיטרה תמיד ידעתי שגאונית יש רק אחת אבל תודי שצדקתי שאת אוהבת את השיר הזה..
פורום שלם על איזה זיוף של דלרס? תראה כמה שהוא מתאמץ. נראה לך אם כל אלו שליוו אותו עם הבוזוקי היו מנגנים כמו שהוא מנגן,היה משאיר אותם יותר מדקה איתו? יאללה כאלאס
ברכות וכל הכבוד למקורית הגאונית שלנו תהנו מהדבר המדהים הזה-לזה אני קורא דאלאראס בגדולתו-ובגלל זה הוא הפרפורמר הגדול מכולםhttp://youtube.com/watch?v=V4O4fpJrCas
אתה חייב להודות שזה היה יכול להיות הרבה שירים אחרים. והניחוש שלי אחרי האזנה לאוסף של דאלארס היה 3 אפשרויות שהתאימו לאופי התקסים הזה. בינתיים החלטתי לקחת את האוסף לאוטו לכמה ימים...אז הצליח לך לדחוף לנו את דאלרס בדלת האחורית או בבגאז', בברכה המקורית, מפעל הפיס בע"מ