וידאו להמונים

rifkin1

New member
../images/Emo207.gifקארינוש המקסימה

צילמה תמונות מדהימות של ג'קו מסבב ההופעות האחרון שהיה לו ואני הפכתי אותן לשחור לבן ושיחקתי בהן עוד קצת... אתמול קארינה הרשתה לי להעלות אותן לאלבומים - שחור לבן בשביל שכולם יוכלו להנות מהן. הנה דוגמא ---------------->>>>

talytal

New member
האמת שאלו בדיוק הקטעים

שהיו חסרים בשרשור וידאו שלנו, בגלל שלא הכנסתי לתוכו שום דבר מהאתר הרשמי ושום דבר מאתרי חדשות. אז זה באמת נהדר, וכיף לראות את הכל בצורה מרוכזת כזו. שוב תודה ללי על ההשקעה העצומה
. ובתקופת כוכב נולד כמעט הכל היה משותף לג'קו ומאיה... הקטע היחיד שאני מצליחה להיזכר בו מאותה תקופה שג'קו היה בו לבד הוא במסיבה של אלבום הזהב של סקעת. וזה דווקא קטע ממש חמוד. יש מישהי כאן שלא ראתה אותו? אני אחפש את הקישור אם כן.

rifkin1

New member
אני לא ראיתי !!!!!!!!!!!!!!!

טלוש את מוזמנת לשים פה קישור...

talytal

New member
בבקשה!

http://video.nana.co.il/?SectionID=1001&PageNum=9 זה הקטע תחת הכיתוב "הקול זהב" והתמונה של סקעת. איכשהו, המוקד הפך להיות ג'קו...
דרך אגב, כשהקטע הזה יצא במקור, משהו כמו שבוע לפני הגמר, הוא העלה חשדות לפייבוריטיזם של ההפקה, כי רק ג'קו נשלח למשימת היח"צ הזו, ללא מאיה ורפאל... תשפטו בעצמכן. מה שבטוח, חמוד.

rifkin1

New member
איזה מצחיקולה קרן פלס

המשפט שלה הצחיק אותי... ורן דאנקר כזה חמוד.

moon line

New member
טלטול תודה, את זה באמת

עוד לא ראיתי אף פעם... געגועי לג'קו

yila

New member
טליטל תודה, סרטון שלא ראינו

וג'קו כרגיל מקסים, בעל עוצמה ומרכז העניינים, האם הסרטון הוא מתקופת התחרות? הוא עדיין עם בטחון עצמי והרבה כריזמה.

rifkin1

New member
הכריזמה שלו מעולם לא נעלמה לדעתי

ועל זה יעידו המון בנות שפגשו אותו בהופעות אבל אני חושבת שהביטחון מול קהל והתקשורת קצת התערער וזה כל כך לגיטימי לאור הבום שהוא חטף... אבל גם זה יבנה מחדש.

yila

New member
גם אני מקווה שהבטחון יחזור...בעצם

כריזמה זה דבר מולד לכן תלווה אותו לאורך כל הדרך. עובדה שבכל מקום בו נמצא הופך למרכז העניינים.

אפרתי 29

New member
מהכמה קטעים שראיתי אחרי כל הבלגן

אני חושבת שיש לו בדיוק אותה רמת כריזמה... אבל אני מרגישה שהוא מכרזם (
) בצורה טיפה שונה איכשהו...

yila

New member
אני מרגישה שהוא בעמדת התגוננות

כאילו שוקל היטב כל מילה. אפשר להבין...ימים יגידו.

שונית 7

New member
טליטל אין שום ספק לפחות על פי הקטע

הזה שג'קו היה הפיבוריט .אם ידע על כך או לא זה אין לי מושג

kapit5

New member
עוד לא אספתי את עצמי מקוצר זמן

ולכן עדיין לא ראיתי את הסרטים החדשים,אבל רק המחשבה שאולי יש קטעים חדשים שאולי לא ראיתי עושה לי טוב. אז ליי תודה מראש.אני גם מאוד אהבתי את מאיה והיא גם היתה הפייבוריטית הבאה שלי אחרי ג'קו.

למעלה