צילמה תמונות מדהימות של ג'קו מסבב ההופעות האחרון שהיה לו ואני הפכתי אותן לשחור לבן ושיחקתי בהן עוד קצת... אתמול קארינה הרשתה לי להעלות אותן לאלבומים - שחור לבן בשביל שכולם יוכלו להנות מהן. הנה דוגמא ---------------->>>>
שהיו חסרים בשרשור וידאו שלנו, בגלל שלא הכנסתי לתוכו שום דבר מהאתר הרשמי ושום דבר מאתרי חדשות. אז זה באמת נהדר, וכיף לראות את הכל בצורה מרוכזת כזו. שוב תודה ללי על ההשקעה העצומה
. ובתקופת כוכב נולד כמעט הכל היה משותף לג'קו ומאיה... הקטע היחיד שאני מצליחה להיזכר בו מאותה תקופה שג'קו היה בו לבד הוא במסיבה של אלבום הזהב של סקעת. וזה דווקא קטע ממש חמוד. יש מישהי כאן שלא ראתה אותו? אני אחפש את הקישור אם כן.
דרך אגב, כשהקטע הזה יצא במקור, משהו כמו שבוע לפני הגמר, הוא העלה חשדות לפייבוריטיזם של ההפקה, כי רק ג'קו נשלח למשימת היח"צ הזו, ללא מאיה ורפאל... תשפטו בעצמכן. מה שבטוח, חמוד.
ועל זה יעידו המון בנות שפגשו אותו בהופעות אבל אני חושבת שהביטחון מול קהל והתקשורת קצת התערער וזה כל כך לגיטימי לאור הבום שהוא חטף... אבל גם זה יבנה מחדש.
ולכן עדיין לא ראיתי את הסרטים החדשים,אבל רק המחשבה שאולי יש קטעים חדשים שאולי לא ראיתי עושה לי טוב. אז ליי תודה מראש.אני גם מאוד אהבתי את מאיה והיא גם היתה הפייבוריטית הבאה שלי אחרי ג'קו.