ויהי אחרי המבול

ויהי אחרי המבול

אוקיי. אז אנחנו אחרי ההופעה ותודה רפאל על העידכון אבל תרשה לי להפוך אותך לנשוא שירשורי. כל מי ששוחחתי איתו אמש, כולל גולשים מכאן, אובייקטיבים כולם, אמרו פה אחד: חיים ישראל ורזאל גנבו את ההצגה, מרדכי היה בינוני ומטה, וסדרת נאומים שסחטו את כל ההנאה. כך כולם. ראה גם את תגובתם של משה מהבירה, מנימן, ועוד. כמו כן, כולם ציינו את בעיית הסאונד הנוראית שהיתה בחלק גדול מהמופע. ציינו גם שבמקום להנות ממופע קיבלו אלף פעמים מלך המשיח ומלך המשיח>>>

<<<

איך אמר לי הגולש "aesh 50"? "יצאתי עם אשתי למופע וקיבלתי טיול ערב ממוצע". איך אמר לי חבר נוסף? "יצאתי לשמוע את בן דוד וקיבלתי שטיבל משיחיסטי בצפת". עכשיו נעבור אליך. ראשית, כל בעיית הנאומים מופיעה אצלך כבעיה שולית ולא מציקה במיוחד. כזו שאפשר להתגבר עליה בקלות. האם אתה באמת עוור? אתה באמת נהנה משלושה שירים ושני דרשות שלושה שירים ושני דרשות? נעבור הלאה. אתה מתרפק על הסאונד תוך ציון הפאשלה כבעיה שולית. האם אתה באמת חרש??? האם אתה אוטיסט??>>>

<<<

הלאה, וכאן הגעתי לעיקר וזה הכי הגעיל אותי. אשאל אותך גלויות: האם אתה לא חושב שהגזמת עם ההתרפקות העצמית וגל רוך הלב וקהות החושים שתקפו אותך? אתה חושב שהוספת ענין לפורום כשכל הודעה שלך הסתיימה ב"אח איזה קול אגדי, אח אח אח איזה עוצמה, הקהל מטורף, אח מורדכי ענק, אח איזה צרחה בבית השני" ועוד כהנה וכהנה?! תגיד לי מה בדיוק היה עוצמתי באוסף שירים ישנים שכוחי-אל שהורדו מהבוידם העתיק??? >>>

<<<<<<<

הניסיון הנואש שלך במשך כל הערב להאחז בקרנות המזבח ולמצוא נקודות אור, כשמצטרף אליך לואי בתגובה מעוררת רחמים, היה פשוט מגוחך. זה היה כה בולט ושקוף. אנשים יצאו משם מבואסים ושפופי קומה כשטעם ההשפלה (המקצועית, האירגונית, האתית והמ ו ס י ק ל י ת) שהיתה מנת חלקם עדיין צורב ומבעבע בליבם. כשמצרפים לכל זה את הנחייתו המפוקפקת, עמוסת הסופרלטיבים האויליים של אותו שדרן שלא אזכיר שמו, התוצאה שמתקבלת היא עגומה ואפילו צפויה. >>>

<<<

אדגיש שוב: אהבתי את עצם צורת הסיקור שלך כסיקור ואת הבניה שלו, אך במקום לעשות שירשור מקצועי, אמיתי, חסר פשרות ונטול נגיעות, עשית אותו שירשור רכרוכי, חנפני, סגידני וחוטא למציאות החיה. צר לי עליך אחי שהעדפת סגידה על אמת, השפלה על מקצועיות והכי הכי- על שהגשת את הלחי השניה. להתראות בהופעה של אברהם פריד. שם כבר תראה מהי הופעה מקצועית ומהו באמת קול אגדי ועוצמתי חודר לבבות וכובש נשמות. ביי.

<<<<<<<

הניסיון הנואש שלך במשך כל הערב להאחז בקרנות המזבח ולמצוא נקודות אור, כשמצטרף אליך לואי בתגובה מעוררת רחמים, היה פשוט מגוחך. זה היה כה בולט ושקוף. אנשים יצאו משם מבואסים ושפופי קומה כשטעם ההשפלה (המקצועית, האירגונית, האתית והמ ו ס י ק ל י ת) שהיתה מנת חלקם עדיין צורב ומבעבע בליבם. כשמצרפים לכל זה את הנחייתו המפוקפקת, עמוסת הסופרלטיבים האויליים של אותו שדרן שלא אזכיר שמו, התוצאה שמתקבלת היא עגומה ואפילו צפויה. >>>

<<<

הלאה, וכאן הגעתי לעיקר וזה הכי הגעיל אותי. אשאל אותך גלויות: האם אתה לא חושב שהגזמת עם ההתרפקות העצמית וגל רוך הלב וקהות החושים שתקפו אותך? אתה חושב שהוספת ענין לפורום כשכל הודעה שלך הסתיימה ב"אח איזה קול אגדי, אח אח אח איזה עוצמה, הקהל מטורף, אח מורדכי ענק, אח איזה צרחה בבית השני" ועוד כהנה וכהנה?! תגיד לי מה בדיוק היה עוצמתי באוסף שירים ישנים שכוחי-אל שהורדו מהבוידם העתיק??? >>>

<<<

Rצינית

New member
נשמע מנמת דברך,כי אכזבה עלתה על

הצפיה... בוא נאמר, פרייאר מי שהלך! נו טוב,כעת תסיקו על מה ולמה רבנים יצאו נגד מופע זה בפרט.רק חבל שאחריי מעשה אתם תופסים שנפלתם שולל-אמת 20 זולטים זה לא שולל.אבל השטיפת מוח ללא רצונכם הורס אתכם,אה? תלמדו להבא.

Rצינית

New member
ברור שלא הייתי.ולכן אמרתי "נשמע"..

ולגבי הצפיה כוונתי היית להכנות הנפשיות והגופניות שעבדו ללא הפסקה מצד חברים כאן ומצד כל המארגנים...

באמת רחמנות

הם ישנים עדיין שנת מעריצים קסומה אבל כשהם יתעוררו משכרותם ויינם יפוג, אני בטוח שהם לא ימצאו היכן להסתתר מרוב בושה על השטויות שהם פלטו ברגעיהם המביכים.

Rצינית

New member
תגיד.זו היית מטרתך לראות שיכרות

הערצה מאוכזבת אונלינית בשידור חי. אם לא היית לך ציפיה כלשהי מהפקת המופע.כאלו.. למה השתתפת בארוע אם לא ציפית לכלום?

את אנאלפאביתית?

לא ראית שכתבתי לך קודם שלא הייתי במופע? אהה, אני מבין. חשבת שכתבתי שאת לא היית. זה גם נראה מהתגובה שלך שם שכתבת "לא הייתי". תחילה חשבתי שהיתה לך שגיאת כתיב אך כעת אני רואה שחשבת באמת משום מה שכתבתי שאת לא היית אז אחזור שוב: א נ י לא הייתי במופע, לכן לא היו לי ציפיות וממילא גם לא אכזבות. שימי לב גם שהתרעתי על כך אתמול בבוקר בתגובה לטמפרי שביקש סיקור על המופע.

Rצינית

New member
סורי!! לא אחזתי,באמת שלא.

תבין אני בין לבין כאן.לא באופן סדיר. אבל תעשה טובה. אל תעשה אותי אנאלפאבתית,לפחות לא בשידור. האמת שהיית צריכה להסיק מהשכמתך המוקדמת כי אינך השתתפת בשיכרון הערצה. אבל אתה רואה שלא רוצים לראות משו לא אוחזים. ושוב סורי!!! ראה כי תגובה קודמת כלא נכתבה אליך.מחזירה אותה ליעדה.

תשובות...

ראשית כל ניכר מדבריך שאתה בור ועם הארץ בפרטי ההופעה ובמהלכה ולכן אפנה אותך לשירשור המוזיקה יד אליהו, אחרי שתקרא את אותו שירשור אשמח לענות לך על יתר השאלות.

כותרת מבטיחה ושום כלום.

נו, לא חשבתי שיש לך משהו אחר לענות... אגב, קראתי את כל השירשור ודברי הם לאחר הקריאה. (גם לנקודות שא ת ה מתכוון). שנית, כפי שאמרתי, הצלבתי מידע מהרבה גורמים, כולל גולשים מכאן, ואז כתבתי מה שכתבתי. עם כל הכבוד לשרשורך, אתה לא המאן דאמר היחיד.

אגב בשירשור סקר מורדכי...

אמרת שחברי הפורום הם לא המאן דאמר שלך (או משהו דומה) מדוע בהצלבות מידע הם כן מ"ד?

יום שלם היית עם פה פתוח?

לא מתאים לך. בקיצור: ישנם אנשים שאני כן סומך עליהם בתור חברים ותיקים. במקרה הם גם גולשים כאן.

למעלה