ויהי אחרי המבול

אתה סומך עליהם גם...

למרות זאת שהם אוהבים את מרדכי בן דוד? כי לא מצאתי פה בפורום אחד מלבדך שלא אוהב את מורדכי.

נאלץ להסכים

איתך בחלק מהדברים, א. אכן היתה שם בעיית סאונד ברוב חלקי הערב, ואם זה הסאונד שיהיה ל"מורדים" אז במקומם הייתי נמלך בדעתי ופשוט לא מגיע, ב. מרדכי, אכן הופעתו היתה אתמול אנמית ואפרורית הוא לא הצליח להכניס את הקהל לאקסטה, למרות נסיונותיו, הייתי כבר בהופעות יותר טובות שלו, הוא דוקא לא שר הרבה שירים ישנים למעט שמחינו שאכן לדעתי היה מיותר, ג. תגובתי נכתבה בעת שמרדכי שר את שיר מס, 2 בהופעה, מקימי, ואז היתה אכן חלפה המיית התרגשות בקהל, אבל לאחר מכן התפוגגה אותה תחושת קסם ואת מקומה תפסו תחושות אכזבה, ד, האיש ששיחק אותה בגדול בערב הזה לטובה היה......אהרן רזאל, הוא הפתיע אותי לטובה למרות אי היותי חובב מוזיקה אלטרנטיבית, ה. לא הבנתי מה פשר הכבוד הרב שנפל בחלקו של לאופר ג`וניור, זה הופעה פרטית של מרדכי? הליקוק האמנותי הזה היה מעט דוחה, זהו, פעם הבאה, אמלך בדעתי ומאוד יתכן שזאת היתה ההופעה האחרונה אליה אני הולך >>>

הייתי בהרבה

הופעות בימי חלדי ויש הופעות שאני לא אשכח לעולם, היו הופעות ששבוע לאחריהן עוד היו מזדמזמים במוחי השירים, הייתי חוזר אחרי ההופעה נסער ומוטרף חושים אבל אתמול התחושה היתה פשוט ריקנות, בעבר הייתי נשאר הרבה זמן אחרי שההופעה היתה מסתיימת, מנסה לשמר את התחושות הנעלות עוד ועוד, אבל אתמול בתחילת השיר האחרון כבר לא הייתי שם.

והערה נוספת:

כשאמרתי שירים ישנים, כוונתי היתה לשירים מהשנים האחרונות שיצאו כבר מהאף ואדרבה! בשמחנו היה לדעתי יופי, לחזור לשיר שכוח ועתיק. הבעיה היתה בשירים דיביליים ומקורצצים כמו חברון וקול דודי. אדרבה! הייתי די שמח אם היו מבוצעים שם השירים הישנים באמת וכנ"ל לגבי פריד שלוקה באותה בעיה, אם כי הוא קצת יותר טוב ומכניס מדי פעם טישי שבת ושירי קרליבך.

אז בוא אני יספר

לך משהו, הקו המנחה של בחירת השירים היה 2 מוטיבים, מלך המשיח, וגאולה, עכשיו תקשר את השירים שהושרו במופע לאחד מ2 המוטיבים הללו למעט השיר "למה" שבכלל לא היה בתוכנית המוזיקלית רק מכיוון שהקהל החל לזמר את השיר בקולי קולות, לא היתה למרדכי ברירה והוא הצטרף אליהם אבל לאופר קטע אותו לאחר פעם אחת מסיבה פשוטה, לנגנים לא היו את התוים של השיר כי הוא לא היה ברשימה. וזאת הסיבה שהוא שר את חברון=ארץ ישראל, קול דודי=מלך המשיח, רחם בחסדך=משיח ה`, שמחינו=בית דוד משיחך, מלך, מונה 4, מובן. מקימי ? אולי סתם כי זה להיט, אבל רוב השירים זה היה הקו המנחה.

כמה טעויות...

מרדכי בן דוד ביצע 12 שירים והרי הם. 1.מלך 2.מקימי 3.שמחינו 4.רחם בחסדך 5.חברון 6.שירו למלך 7.קול דודי 8.מאמינים 9.מוריה 10.עד מתי 11.משיח 12.תפילה לעני. מרשימת השירים עולה כי היו שלוש ארבע שירים ישנים, שלושה שירים חדשים יחסית, שיר אחד חדש ממש, וחמש שירים על מלך וכדומה. אז כבר טעות אחת יש לך כי היו שלושה שירים ישנים ולא אחד. לגבי בעיות הסאונד הם היו רק בתחילת המופע ואחר כך סידרו אותם לחלוטין, אגב באיזה מקום ואיזור ישבת? לגבי תחושת האופרריות יכול להיות שאכן חשת כזו תחושה אך זה בגלל שאתה לא נסחפת באקסטה ולא בגלל שהזמר לא סחף, והראיה היא שכל 8000 האנשים שהיו אתמול בהופעה נסחפו באקסטה (ואפילו היה צריך להשתיק את הבחורות שהתלהבו והתחילו לשיר) לגבי אהרן רזאל אכן הוא הופיע ממש יפה אך חיים ישראל בקושי הופיע ולא יודע מה התלהבת ממנו. לגבי אלי לאופר אז מורדכי היה צריך להגיע לאירוסין שלו והוא פיספס את הטיסה ואתמול היה הפיצוי הקטן.

אני כתבתי שהתלהבתי

מחיים ישראל המצמרר? איפה ראית דבר כזה? שמו לא מוזכר כלל בהודעותי, ישבתי בשורה מס, 4 .

טעות שלי...

אבל היה בהודעתי קצת יותר מחיים ישראל אני עדין מחכה לתגובה מלאה שלך.

למעלה