ויוה לה דיוה

דנהה1

New member
מושיקו.....

אני בעד לעשות מפגש פורום! (ולהביא את דנה?חחחח) וואי אני עדיין בהלם שדיברתי איתה בטלפון.....

שני32889

New member
יש לך במקרה תמונות שלה מאתמול??

כי פשוט זה לא הראה לי כלום ככה שהצלחתי רק לשמוע ואני מתה לראות!!!!

שני32889

New member
יש לך במקרה תמונות שלה מאתמול??

כי פשוט זה לא הראה לי כלום ככה שהצלחתי רק לשמוע ואני מתה לראות!!!!

nerod 72

New member
מושיקו...

צילמו אותך באולפן?כי ראיתי מישהו עם שיער עד הכתפיים ועם משקפיים- זה אתה?

eyalush001

New member
היה מזה כיףףףף אתמוללללל

היה מממש כיףךףףףףףףףףףףףףףףףףףף. היא הייתה מזה חמודה והשאלות היו מעניינות ולעניין!

roimc

New member
אני לא מבין למה היא לא הגיבה לשרשור

על מארג'ה קארי
עד היום אהבתי את דנה אבל עכשיו כל הרגש שנותר לי אליה הוא רק בזכות היותה תימני/ה כמותי.

האמת זה לא היה תלוי ממש בה...

תראה אתה צריך להבין, אותו יום היו עשרות עשרות עשרות שאלות, היא לא בחרה את השאלות, המנחים של האירוח הסתכלו על כל מכלול השאלות ובחרו מה להקריא לה, אם אחד המנחים היה מוצא לנכון להתעכב על השאלה של מראיה כנראה שהיא היתה עונה. אז סה"כ זה לא באחריותה.

השאלות והתשובות.... תמצית הדברים

אז לכל אלה שהפסידו ולא נכחו בפורום בזמן השידור והאירוח, הנה השאלות המרכזיות שהועלו והתשובות של דנה אינטרנשיונל:
מדוע אינך שרה יותר שירים כבעבר סגנון "זומבה" וסעידה סולטנה שכל כך מתגעגעים אליהם? דנה ענתה:
שירים כגון זומבה ובסגנון אלה שירים בעיקר של כיף ומצב רוח טוב, אלו לא שירים שהפכו ללהיטים גדולים והשאירו אחריהם איזשהוא מסר או חותם גדול, אני לא יכולה לראות את עצמי היום אחרי 10 שנים שרה שירים שכאלה, אני לוקחת השראה ממדונה שכאמנית מחדשת ומנסה כל פעם להביא לקהל משהו חדש, פה בישראל זה יותר קשה אבל בכל זאת תנו לאומן את הכבוד להתפתח מוזיקלית, סך הכל אני לא מופיע רק בדיסקוטקים, אני מוזמנת לאירועים של הייטק, ושל מסגרות מכובדות ואני חייבת לדאוג להופיע עם החומר הנכון, שאלו שירים כגון: FREE לא יכולה בלעדיך, או לילה טוב אירופה.
בשנת 98 שהתחרית בארויזיון איזה שיר היווה לך איום כשיר טוב שיכול לזכות? דנה ענתה:
אני חושבת שהשיר where are you שייצג את בריטניה היה שיר טוב, אני חושבת שסך הכל זכיתי בגלל כל העניין שעוררתי ובגלל החידוש שקוקסינלית משתתפת בסוג כזה של תחרות, סך הכל התחרות נמדדת גם לפי ההופעה הביצוע והקונספט הכללי של ההופעה.
איזה אלבום של איזה אומן את מאוד אוהבת? דנה ענתה:
אני מאוד אוהבת את האלבום של מדונה מ-98 "קרן אור" אני חושבת שזה אלבום מאוד איכותי ומושלם מבחינת ההפקה המוזיקלית והלחנים של השיר, יחד עם זאת קשה לי לקבל את מדונה כאמנית לבד עם גיטרה זה לא מתסדר לי כמו שהיא עשתה באלבום האחרון שגם הוא די טוב עניי, מדונה בעניי היא המכלול של הכל.
מה קורה עם מארז הסינגלים? שי כרם המנהל האישי של דנה עונה:
המארז יצא לחניות וברגע האחרון התגלתה טעות בדפוס, העותקים הוחזרו במהרה להדפסה מחדש וכבר השבוע המארז יוצא שוב לחניות בארץ, עד סוף השבוע הקרוב המארז יהיה בחניות.
על מה באמת מדבר השיר צי'נקוומילה? דנה ענתה:
השיר מדבר על בחורה שעורכת מסיבה בביתה, מזמינה בחורים מכל הסוגים וכל המינים וכמה שיותר, וניהנית לארח אותם ולהשתעשע איתם מינית, היא מבחינתה מגישה קוקאין, חזה שופע, ואפילו אברי מין זכריים ניתן למצוא במסיבה הזו, המוזמנים מבחינתם יכולים להביא מילונים וסוגים שונים של פירות אבל אם כבר אז בננות וגדולות. המשך בהודעה הבאה!

השאלות והתשובות חלק ב'...

מי האדם הראשון שהאמין בך גילה את הכשרון שלך ונתן לך את היכולת להצליח? דנה ענתה:
שהייתי צעירה עוד בגיל 7 אימה שלי נתנה לי את היכולת להאמין שאני יכולה להיול במקהלה, וכך הייתי במקהלה של בית הספר כמה שנים ומשם אני חושבת נשמר לי הקול העדין והדק, שהתחלתי להופיע דראג במועדון בתל אביב, די ג'י הבית שם עופר ניסים הפיק יחד איתי שיר שנקרא "סעידה סולטנה" שכבר על ההתחלה הפך ללהיט גדול ומשם הכל התגלגל.
האם את חושבת לייצג את ישראל שוב באירויזיון? דנה ענתה:
אני חושבת על זה אבל אני לא יודעת אם היו נותנים לי שוב, ואז דנה גילתה בבכורה , סקופ לפורום הרשמי, כי פנו אליה ממדינה מאוד גדולה לייצג אותם באירויזיון, ואפילו כתבו לה שיר מתאים, דנה אמרה: אני חושבת על זה השאלה אם זה יקרא בגידה במידה ואחליט כן לייצג מדינה זו. בסופו של דבר הקרירה כאן חשובה ואני אעשה מה שיקדם אותי כזמרת.
האם יש מחשבה להשתתף בסרט ישראלי? שי כרם המנהל האישי עונה:
יש מחשבה לעשות סרט עלילתי על דנה אינטרנשיונל על כל סיפור חייה וסיפור הצלחתה, אומנם כרגע זה לא יקרה אבל זה משהו שיקרה בעתיד. דנה הוסיפה: הייתי רוצה לעשות תכנית טלוויזיה, אבל משהו שאין פה בארץ משהו מופרע ונועז.
מה דעתך על ירדנה ארזי? דנה ענתה:
אז בזמנו חבר מאוד טוב שלי דרור, ניהל את מועדון המעריצים של ירדנה ארזי והיה לי איתו ויכוח גדול מי יותר טובה ירדנה ארזי או עופרה חזה, בסופו של דבר אני חושבת שהשירים של ירדנה ארזי הם יותר טובים. לשאלה האם היתה מסכימה להקליט איתה דואט ענתה כן. אילו פחות או יותר השאלות המרכזיות שהיו, כמובן שנשאלו שאלות לגבי הקרירה בארץ, ההופעות ברחבי הערץ, מה קורה עם הקרירה בחול, מתי היא תקליט חומר לועזי חדש, מדוע בחרה בשם דנה, ועוד שאלות רגילות..... לכולם
חג שמח...

../images/Emo41.gif גולשים וגולשות יקרות../images/Emo41.gif

בקרו עכשיו בגלריות שהתעדכנו,: 1- דנה בפורום תפוז XXX LOVER מביא לנו תמונות בלעדיות מהאירוח ההיסטורי
עכשיו בגלריית דנה בפורום... 2- גלריית כל התקופות כל המצבים מעודכנת כנסו עכשיו ותהנו ממבחר תמונות מהממות של דנה מהופעות קליפים טלויזיות ומה לא מכל התקופות וכל המצבים...
המשיכו להצביע לסקר הקליפ הכי יפה כבר יותר מ 40 איש לקחו חלק בהצבעה מאבק בין דיוה לצינקוומילה, תוצאות בקרוב...
בקרוב חדשות ועדכונים, הכי נכון, הכי אמיתי, ואתם כבר יודעים זאת...
עוד מספר ימים לפרויקט העשור כמעט 200 איש לקחו חלק בבחירת השיר היפה ביותר של דנה אינטרנשיונל, המשיכו להצביע לעשרת הגדולים שלכם ותוכלו לזכות בסינגלים חתומים של דנה... פרויקט העשור הרשמי של פורום תפוז בלבד, בוחר את השיר היפה ביותר של דנה אינטרנשיונל בכל הזמנים. חג שמח לכולם
.

למעלה