השאלות והתשובות.... תמצית הדברים
אז לכל אלה שהפסידו ולא נכחו בפורום בזמן השידור והאירוח, הנה השאלות המרכזיות שהועלו והתשובות של דנה אינטרנשיונל:
מדוע אינך שרה יותר שירים כבעבר סגנון "זומבה" וסעידה סולטנה שכל כך מתגעגעים אליהם? דנה ענתה:
שירים כגון זומבה ובסגנון אלה שירים בעיקר של כיף ומצב רוח טוב, אלו לא שירים שהפכו ללהיטים גדולים והשאירו אחריהם איזשהוא מסר או חותם גדול, אני לא יכולה לראות את עצמי היום אחרי 10 שנים שרה שירים שכאלה, אני לוקחת השראה ממדונה שכאמנית מחדשת ומנסה כל פעם להביא לקהל משהו חדש, פה בישראל זה יותר קשה אבל בכל זאת תנו לאומן את הכבוד להתפתח מוזיקלית, סך הכל אני לא מופיע רק בדיסקוטקים, אני מוזמנת לאירועים של הייטק, ושל מסגרות מכובדות ואני חייבת לדאוג להופיע עם החומר הנכון, שאלו שירים כגון: FREE לא יכולה בלעדיך, או לילה טוב אירופה.
בשנת 98 שהתחרית בארויזיון איזה שיר היווה לך איום כשיר טוב שיכול לזכות? דנה ענתה:
אני חושבת שהשיר where are you שייצג את בריטניה היה שיר טוב, אני חושבת שסך הכל זכיתי בגלל כל העניין שעוררתי ובגלל החידוש שקוקסינלית משתתפת בסוג כזה של תחרות, סך הכל התחרות נמדדת גם לפי ההופעה הביצוע והקונספט הכללי של ההופעה.
איזה אלבום של איזה אומן את מאוד אוהבת? דנה ענתה:
אני מאוד אוהבת את האלבום של מדונה מ-98 "קרן אור" אני חושבת שזה אלבום מאוד איכותי ומושלם מבחינת ההפקה המוזיקלית והלחנים של השיר, יחד עם זאת קשה לי לקבל את מדונה כאמנית לבד עם גיטרה זה לא מתסדר לי כמו שהיא עשתה באלבום האחרון שגם הוא די טוב עניי, מדונה בעניי היא המכלול של הכל.
מה קורה עם מארז הסינגלים? שי כרם המנהל האישי של דנה עונה:
המארז יצא לחניות וברגע האחרון התגלתה טעות בדפוס, העותקים הוחזרו במהרה להדפסה מחדש וכבר השבוע המארז יוצא שוב לחניות בארץ, עד סוף השבוע הקרוב המארז יהיה בחניות.
על מה באמת מדבר השיר צי'נקוומילה? דנה ענתה:
השיר מדבר על בחורה שעורכת מסיבה בביתה, מזמינה בחורים מכל הסוגים וכל המינים וכמה שיותר, וניהנית לארח אותם ולהשתעשע איתם מינית, היא מבחינתה מגישה קוקאין, חזה שופע, ואפילו אברי מין זכריים ניתן למצוא במסיבה הזו, המוזמנים מבחינתם יכולים להביא מילונים וסוגים שונים של פירות אבל אם כבר אז בננות וגדולות. המשך בהודעה הבאה!