ויוה לה דיוה

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

g a g a

New member
ועכשיו, אם אנגלית לא מהווה מכשול

בפניכן, אני ממליצה בחום על הפורום הזה. פשוט תענוג

little bry

New member
איזה תמונות מהממותתתתתתתתתת

גאד דאמטטטטטטטטטטטט 2 חתיכים בסרט אחד
ולפרפר 15 איך עשית את זה? זה מהמם!!!! אני מדברת על האייקונים חחחחחחחחח

Anat L

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

גם הוא לקוח מפורום ווסטלייף
שם: גיל: איזור: מהי העיר האהובה עלייך? מהו המקום האהוב עלייך? מהו הצבע האהוב עלייך? מהו האוכל האהוב עלייך? מהו המשקה האהוב עלייך? מהו הסרט האהוב עלייך? מהי התוכנית האהובה עלייך? מהו השיר האהוב עלייך? מהי הלהקה האהובה עלייך? מהו הבושם האהוב עלייך? מהו הספר האהוב עלייך? מהו העיתון האהוב עלייך? מהי המידה שלך בנעליים? מהי העונה האהובה עלייך? לאן את הכי אוהבת לצאת? האם את מעשנת? האם את שותה? מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך? מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך? איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך? האם את רומנטית? באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? באיזו משחת שיניים את משתמשת? איזה פרחים את הכי אוהבת? איזה ממתק את הכי אוהבת? לאן הכי היית רוצה לנסוע? ממה פחדת בתור ילדה? ממה את מפחדת עכשיו? האם יש משהו שאת שונאת? מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום? איזה חיה את הכי אוהבת? האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות? מהי מכונית חלומותייך? איזה בית היית רוצים שיהיה לך? מהו חלום חייך? האם חסר לך משהו בחייך? האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? מה גורם לך להתאהב במישהו? כמה פעמים היית מאוהבת? את מאמינה באהבה ממבט ראשון? האם בגדת פעם? האם יש לך אהבה עכשיו? איזה ספורט את הכי אוהבת? מה את הכי אוהבת ללבוש? האם כל החלומות שלך התגשמו? אם היו לך 3 משאלות, מהן היו?

little bry

New member
שליייייייי

*חחח העתק הדבק מפורום ווסט* שם: שרית גיל: 14 איזור: חולון מהי העיר האהובה עלייך? תל אביבבב מהו המקום האהוב עלייך? אירלנד נחשב? חחחחח מהו הצבע האהוב עלייך? צהוב/אדום/כתום מהו האוכל האהוב עלייך? קובות של אמא, וג'אנק פוד מהו המשקה האהוב עלייך? קולההההה מהו הסרט האהוב עלייך? שודדי הקאריבים, ריקוד מושחת... מהי התוכנית האהובה עלייך? תשוקותתתתתת וחברים מהו השיר האהוב עלייך? westlife - to be with u כרגע מהי הלהקה האהובה עלייך? ווסטלייף וגירלז אלאוד *תודה למורוש שהכירה לי אותם חחחח מואה!* מהו הבושם האהוב עלייך? השפתיים והאף שכחתי של מי זה חחחחחח מהו הספר האהוב עלייך? הארי פוטר מהו העיתון האהוב עלייך? ראש 1/ מעריב לנוער מהי המידה שלך בנעליים? 38 מהי העונה האהובה עלייך? חורףףףףף חולה על העונה הזאת לאן את הכי אוהבת לצאת? לקניוןןןןןןן או סתם לטייל האם את מעשנת? נופפפ האם את שותה? נופפפפ מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך? אממממממממ... נאמנות ואושר מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך? אין לי חחחחחח איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך? אין לי בן זוג האם את רומנטית? נראה לי שכן חחחחחחח באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? על הצד או על הגב באיזו משחת שיניים את משתמשת? אורביט מנט משו איזה פרחים את הכי אוהבת? חרציותתתתתת *אני גם חולה על השם חחחח הוא מצחיק תי כל פעם מחדש* איזה ממתק את הכי אוהבת? במבההההההההההה של פרפרררר לאן הכי היית רוצה לנסוע? אירלנד ולונדון ממה פחדת בתור ילדה? מהחושך חחחחחח ממה את מפחדת עכשיו? שמשו רע יקרה לאנשים שאני אוהבת! חס וחלילה טפו טפו טפו האם יש משהו שאת שונאת? גמבהההההה מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום? הלילהנ אני חולה על הלילה איזה חיה את הכי אוהבת? דגיםםםם אנא ארף? אולי כלבים? האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות: אני הטיפוס של לוקח בקלות מהי מכונית חלומותייך? לימוזינה חחחחחחחחח איזה בית היית רוצים שיהיה לך? ארמון מהו חלום חייך? חלומות לא מגלים האם חסר לך משהו בחייך? כןן ת DVDDD החדששששש האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? טלוי במה מה גורם לך להתאהב במישהו? אם הוא מתחשב, רומנטי, אוהב וכל שאר הזבלות כמה פעמים היית מאוהבת? אף פעם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? אולי האם בגדת פעם? במי? חחחחחח האם יש לך אהבה עכשיו? לא איזה ספורט את הכי אוהבת? ללעוס *ממתקים חחחחח* מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס וחולצה יפה מקסטרוווו/רנואררר/מנגוו/פוקס האם כל החלומות שלך התגשמו? עדיין לא אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? לראות את ווסט, אהבה בעולם ושלכל האנשים שאני מכירה יהיה רק טוב

../images/Emo11.gif../images/Emo11.gifשלי! ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

למה יש לי הרגשה שכבר עניתי על הסקר הזה? שם:ענבר גיל:14 וחצי איזור:השומרון-אריאל מהי העיר האהובה עלייך?אריאל מהו המקום האהוב עלייך?ניוזילנד מהו הצבע האהוב עלייך?שחור מהו האוכל האהוב עלייך?שווארמה מהו המשקה האהוב עלייך?קולה-וודקה לימון מהו הסרט האהוב עלייך?שר הטבעות מהי התוכנית האהובה עלייך?חלום אמריקאי וג'קאס מהו השיר האהוב עלייך?master of puppets של מטאליקה מהי הלהקה האהובה עלייך?מטאליקה מהו הבושם האהוב עלייך?לא יודעת. הוא אדום כזה מהו הספר האהוב עלייך?הספרים של טולקין מהו העיתון האהוב עלייך?אין מהי המידה שלך בנעליים?38 מהי העונה האהובה עלייך?חורף לאן את הכי אוהבת לצאת?לפארק האם את מעשנת?נרגילה כן וסיגריות ניסיתי כמה פעמים וזה לא ממש עושה לי את זה האם את שותה?כן מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך?לא דווקא מבן זוגי אבל תופים מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך?אין לי בן זוג איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך?אין לי בן זוג האם את רומנטית?הא?.. באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי באיזה תנוחה את הכי אוהבת ***.
הממ...לא יודעת
באיזו משחת שיניים את משתמשת?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה מצחיקה!
איזה פרחים את הכי אוהבת?חחחחחחחחחחחחח די נו!
איזה ממתק את הכי אוהבת?מסטיקה עם ג'לי בפנים לאן הכי היית רוצה לנסוע?לניוזלינד ממה פחדת בתור ילדה?מאמא ממה את מפחדת עכשיו?מאמא האם יש משהו שאת שונאת?יש משהו שאני שונאת. יש אפילו כמה. מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום?את הלילה איזה חיה את הכי אוהבת?נחש או איגואנה האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות?לפעמים מהי מכונית חלומותייך?חיפושית ישנה איזה בית היית רוצים שיהיה לך?בקתה מגניבה כזאת בניוזילנד מהו חלום חייך?שיהיו לי תופים האם חסר לך משהו בחייך?כן! סתכלו למעלה האם את אדם סגור ומופנם / פתוח?בדרך כלל אני סגורה אבל יש פעמים שאני גם פתוחה (לא במובן הזה כן?..) מה גורם לך להתאהב במישהו?השיער שלו!
כמה פעמים היית מאוהבת?פעם אחת וזה היה משהו מוזר את מאמינה באהבה ממבט ראשון?אני לא מאמינה באהבה. מה שרשמתי למעלה זה היה שונה מאהבה. זה היה משהו מוזר האם בגדת פעם?לא האם יש לך אהבה עכשיו?לא איזה ספורט את הכי אוהבת?להקליד על המחשב מה את הכי אוהבת ללבוש?בגדים האם כל החלומות שלך התגשמו?לא אם היו לך 3 משאלות, מהן היו?|דגש|תופים, ניוזילנד, לפגוש את טולקין אבל איפשר ביי

Galadriel 3000

New member
ש-לי!

שם:מיכל גיל:14 איזור:איזור רחובות... בסביבה שמה... ככה... מהי העיר האהובה עלייך?מממ... מהו המקום האהוב עלייך? ניוזילנד, או בריטניה (לונדון היקרה מכל) מהו הצבע האהוב עלייך?טורקיז או ירוק או סגול או כחול מהו האוכל האהוב עלייך? וואי לא עניתי על זה כבר בשאלון אחר? *דז'ה וו* מהו המשקה האהוב עלייך?כנ"ל מהו הסרט האהוב עלייך?כנ"ל מהי התוכנית האהובה עלייך?כנ"ל מהו השיר האהוב עלייך?כנ"ל מהי הלהקה האהובה עלייך?כנ"ל מהו הבושם האהוב עלייך? אין לי נסיון נרחב בנושא... מהו הספר האהוב עלייך? וואי לא עניתי על זה כבר בשאלון אחר? *דז'ה וו* מהו העיתון האהוב עלייך? מממ... למרות שאני לא מקבלת אף אחד, אני חייבת לענות שמעריב נוער... או אם המלחמה היא בין ידיעות אחרונות למעריב, אז מעריב מנצח... מהי המידה שלך בנעליים?40 מהי העונה האהובה עלייך? אה... אביב? לאן את הכי אוהבת לצאת?לקניון האם את מעשנת?בחיים לא!
האם את שותה?כנ"ל! (למרות שנחמד בחתונות וכזה... לרות שבחיים לא ניסיתי... אבל סתם נראה נחמד) מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך? אה... אין לי בן זוג? אבל אוטו זה נחמד... מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך?אין לי בנזוג... איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך? כנ"ל האם את רומנטית? אין לי נסיון בנושא, אבל אני משערת שבכלל בכלל לא! (לא שזה דבר טוב...) באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? טחחח... אממ... ככה על הבטן כזה... באיזו משחת שיניים את משתמשת?מזה השאלה זה? איזה פרחים את הכי אוהבת?ורדימים! (נדוש, אני יודעת) איזה ממתק את הכי אוהבת? נמ נמ נמ נממ... נמ נמ... שום דבר חמוץ בשבילי, תודה! לאן הכי היית רוצה לנסוע? לנסוע? אילת. לטוס? ניוזילנד!!!!!!!! ממה פחדת בתור ילדה?ערפדימים ממה את מפחדת עכשיו?ערפדימים ואנשי זאב. האם יש משהו שאת שונאת?ערפדימים ואנשי זאב. מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום? הערב... למה בלילה יש ערפדימים ואנשי זאב. איזה חיה את הכי אוהבת?צחחח... לויודעת...את כלבה שלי אני מניחה (ויש לי שתיים!) אבל אם חיות בר פראיות אז אין לי העדפות... האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות?פשש... לא יודעת... צ'אלו את החברות שלי... מהי מכונית חלומותייך? משהו גדול, ירוק (לא נשמע יפה במיוחד אה?) ועם גג פתוח. איזה בית היית רוצים שיהיה לך? היית רוצים? פחחח... אמ... קוטג' כזה עם הרבה הרבה קומות... מהו חלום חייך? אין לי... אני רדודה נורא. האם חסר לך משהו בחייך?לכולם חסר, לא? לאף אחד אין הכל! האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? מממ... אני חושבת שחברות שלי יעידו על הראשון מה גורם לך להתאהב במישהו?צחח... אין לי נסיון בנושא כמה פעמים היית מאוהבת?ראה תשובה קודמת... לא הייתי מאוהבת בכלל! (אני בנאדם רדוד...) את מאמינה באהבה ממבט ראשון?אין נסיון... האם בגדת פעם?אין נסיון... האם יש לך אהבה עכשיו?ראה בערך 100 תשובות קודמות!!! איזה ספורט את הכי אוהבת? מ... קראטה, כל ראשון ורביעי. מה את הכי אוהבת ללבוש? פחח... לא אוהבת ללבוש. האם כל החלומות שלך התגשמו? לא היו לי כאילו הלואו אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? אני חושבת שאני פשוט אקריץ שמה משהו איך שהג'יני יפגוש אותי

מרי בל

New member
שלי!!!

שם: הדר (בלום) דילבסקי גיל:14 וחצי איזור:גוש דן מהי העיר האהובה עלייך? איפה שאורלנדו גר
מהו המקום האהוב עלייך?כל מקום שבו אורלנדו נמצא
מהו הצבע האהוב עלייך? גוונים של כחול מהו האוכל האהוב עלייך?אורז , חביתה , שניצל מהו המשקה האהוב עלייך? תפוזים , תפוחים מהו הסרט האהוב עלייך?שישי הפוך , שודדי הקאריביים , כל סרטי אורלנדו/ג'וני דפ מהי התוכנית האהובה עלייך? מכושפות , סברינה , חברים מהו השיר האהוב עלייך? christina vidal - take me away , lindsay lohan - ultimate מהי הלהקה האהובה עלייך? לאדעת מהו הבושם האהוב עלייך? היפנוטיק מהו הספר האהוב עלייך? הארי פוטר , שר הטבעות מהו העיתון האהוב עלייך? מעריב לנוער , פיוז , ידיעות אחרונות , פנאי פלוס מהי המידה שלך בנעליים: 40 מהי העונה האהובה עלייך? חורף לאן את הכי אוהבת לצאת? מועדונים האם את מעשנת? hell no
האם את שותה? לא ממש=\ מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך? אהבה מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך? *מבט שובב* איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך? בכל מקום שהוא נמצא האם את רומנטית? am i? באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? על הבטן באיזו משחת שיניים את משתמשת? אקווה פרש רולז!!! איזה פרחים את הכי אוהבת? לא מתה על פרחים איזה ממתק את הכי אוהבת? שוקולד מריר לאן הכי היית רוצה לנסוע? לוס אנג'לס או לאיפה שאורלנדו גר:} ממה פחדת בתור ילדה? לא פחדתי ממה את מפחדת עכשיו? לא להגשים את החלומות שלי האם יש משהו שאת שונאת? שלא מקשיבים לי שמשקרים לי מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום? גם וגם איזה חיה את הכי אוהבת? כלבים וחתולים רולז!! האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות? רגשני ונפגעת בקלות מהי מכונית חלומותייך? ג'יפ עם גג נפתח איזה בית היית רוצים שיהיה לך? קרקע עם בריכה בלאגנים מהו חלום חייך? האם חסר לך משהו בחייך? אני רוצה להיות שחקנית / זמרת האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? פתוח מה גורם לך להתאהב במישהו? אופי עיניים כמה פעמים היית מאוהבת? 4פעמים את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן ככה התאהבתי באורלנדו האם בגדת פעם? כמעט האם יש לך אהבה עכשיו? יאפ איזה ספורט את הכי אוהבת? כדורעף מה את הכי אוהבת ללבוש? זרוק האם כל החלומות שלך התגשמו? לא אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? להיות זמרת להיות שחקנית להתחתן עם אורלנדו

למעלה