ויוה לה דיוה

פרפר15

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם:
דניאל גיל:
15 איזור:
המרכז מהי העיר האהובה עלייך?
ראש העין מהו המקום האהוב עלייך?
ה
שלי מהו הצבע האהוב עלייך
כחול מהו האוכל האהוב עלייך?
שניצל תירס מהו המשקה האהוב עלייך?
קולה מהו הסרט האהוב עלייך?
שר הטבעות מהי התוכנית האהובה עלייך?
שנות השיבעים מלקום באמצע והמורדים מהו השיר האהוב עלייך?
סרה דה דיוס מהי הלהקה האהובה עלייך?
ארווי מהו הבושם האהוב עלייך?
אין לי מועדף מהו הספר האהוב עלייך?
שר הטבעות מהו העיתון האהוב עלייך?
ראש אחד מהי המידה שלך בנעליים?
40
מהי העונה האהובה עלייך?
חורף לאן את הכי אוהבת לצאת?
לים האם את מעשנת?
לא
האם את שותה?
רק פעמיים הישתכרתי מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך?
ורדים לבנים מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך?
נעבור לשאלה הבאה
איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך?
נעבור לשאלה הבאה
האם את רומנטית?
לא באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון?
על הצד באיזו משחת שיניים את משתמשת?
זה מהפרסומת שהוא שם הרבה שחבות על המברשת איזה פרחים את הכי אוהבת?
ורדים לבנים איזה ממתק את הכי אוהבת?
שוקולד לבן עם עוגיות לאן הכי היית רוצה לנסוע?
לוס אנג'לס ממה פחדת בתור ילדה?
אנשים מתים ממה את מפחדת עכשיו?
אנשים מתים האם יש משהו שאת שונאת?
לסדר את החדר מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום?
לילה איזה חיה את הכי אוהבת?
כלב האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות?
מאוד רגשנית מהי מכונית חלומותייך?
ספורט אדומה עם גג ניפתח
איזה בית היית רוצים שיהיה לך?
עם בריכה וג'קוזי מהו חלום חייך?
לטוס ללוס אנג'לס וליפגוש את אורלנדו אהה ולתת מכות להילארי דאף
האם חסר לך משהו בחייך?
לא האם את אדם סגור ומופנם / פתוח?
מופנם מה גורם לך להתאהב במישהו?
החיוך
כמה פעמים היית מאוהבת?
0 את מאמינה באהבה ממבט ראשון?
כן האם בגדת פעם?
לא האם יש לך אהבה עכשיו?
לא
איזה ספורט את הכי אוהבת?
שיזוף על החוף
מה את הכי אוהבת ללבוש?
ג'ינס האם כל החלומות שלך התגשמו?
לא אם היו לך 3 משאלות, מהן היו?
לסיים כבר בית ספר לסיים צבא ושיהיו לי עוד 10 מישאלות

TaKe Me DuDi

New member
השאלון שלי !!!!!

שם:דנה גיל:15 איזור:מרכז-ר"ג מהי העיר האהובה עלייך?אילת
מהו המקום האהוב עלייך?לא חשבתי על זה מהו הצבע האהוב עלייך?כחול
מהו האוכל האהוב עלייך?שניצל של אמא ו....גבינת טל העמק
מהו המשקה האהוב עלייך?מים/בירה מהו הסרט האהוב עלייך?שודדי הקאריביים
וסיפור אהבה בילתי נשכח
תודו שזה מהמם !!!אה ומהיר ועצבני (שניהם) מהי התוכנית האהובה עלייך?אקזיט ומורדים ורוזוול ודוסון ומכושפות ומלאך שחור
מהו השיר האהוב עלייך?אוי נו יש מלא עכשיו מהי הלהקה האהובה עלייך?הדורבנים
מהו הבושם האהוב עלייך?נו זה של סלוודור דאלי עם הפה מהו הספר האהוב עלייך?באדולינה ו...אממ הארי פלוצר(נראה לי) מהו העיתון האהוב עלייך?COSMO GIRL/TVHITS+CDK/ראש1 מהי המידה שלך בנעליים?37-8 מהי העונה האהובה עלייך?קיץ וגם חורף לאן את הכי אוהבת לצאת?מסיבות+בתי קפה+פאבים האם את מעשנת?לא האם את שותה?לא מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך?אין לי
מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך?אין לי
איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך?אין לי
האם את רומנטית?אממ כן תלוי מתי..... באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון?על צד ימין/על הבטן באיזו משחת שיניים את משתמשת?קולגייט הרבל (ככה קוראים לזה
) איזה פרחים את הכי אוהבת?לא חשבתי על זה .... משו יפה
איזה ממתק את הכי אוהבת?מרס/צ'יווי לאן הכי היית רוצה לנסוע?לארה"ב ממה פחדת בתור ילדה?שמישהו יחטוף אותי ...חחח ממה את מפחדת עכשיו?אין לי מושג.... האם יש משהו שאת שונאת?משהו או מישהו? ולא נראה לי .... בעצם יש כל מני דברים מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום?לילה איזה חיה את הכי אוהבת?כלב האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות?תלוי באיזה מצבים עכשיו אני בעיקר לוקחת בקלות מהי מכונית חלומותייך?bmw עם גג נפתח מדהים כזה !! רוצים תדגם המלא
איזה בית היית רוצים שיהיה לך?איזה קוטג' אני יודעת מהו חלום חייך?לא יודעת ... האם חסר לך משהו בחייך?בנאדם להיות איתו ... אם אתם מבינים אותי ... האם את אדם סגור ומופנם / פתוח?משתדלת להיות סגורה ומופנמת אחרי כמה טעויות שעשיתי מה גורם לך להתאהב במישהו?דבר ראשון העיניים ...אח"כ כבר מה שהולך... כמה פעמים היית מאוהבת?טחחח לא סופרת את מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן למה לא האם בגדת פעם?לא .... האם יש לך אהבה עכשיו?לא..... איזה ספורט את הכי אוהבת?תהרגו אותי אבל.... ריצה
הכי קל לי .. מה את הכי אוהבת ללבוש? הנס/ג'ינס וגופיה האם כל החלומות שלך התגשמו?אממ ... לא הלוואי שהיתגשמו.... אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? 1.לסוע לארה"ב
(לראות את אחותי שם)|מתגעגע| 2. שיהיה לי כבר חבר אני בודדה !!!חחח|מסמיק| 3.שתהיה לי BMW עם גג ניפתח אויי אלוהים !!!

TaKe Me DuDi

New member
יש לי שאלה.....

מישו יודע איך קוראים לזמר ששר תשיר בפרסומת של פוקס ואיפה אני משיגה תמילים של זה

moran14h

New member
שלי

מהי העיר האהובה עלייך? בארץ או בחול? בעצם בכלל אין לי מהו המקום האהוב עלייך?אר"הב מהו הצבע האהוב עלייך?ורוד!!!!1 מהו האוכל האהוב עלייך? אוכל סיני מהו המשקה האהוב עלייך?מיץ תפוחים ושוקו..(חח זה כל הזמן משתנה..) מהו הסרט האהוב עלייך?שודדי הקריביאים,המספריים של אדוארד ,סליפי הולו..כל סרט עם ג'וני מהי התוכנית האהובה עלייך?רוזוול,מלאך שחור,שנות ה70..יש מלא מהו השיר האהוב עלייך?אין..אני אוהבת יותר מידי .. מהי הלהקה האהובה עלייך?אנסינק מהו הבושם האהוב עלייך?-?מה אני יודעת.. מהו הספר האהוב עלייך?אוך כבר לא יודעת מהו העיתון האהוב עלייך?מעריב לנוער מהי המידה שלך בנעליים? 38 מהי העונה האהובה עלייך?אביב לאן את הכי אוהבת לצאת?קניון,סרטים..... האם את מעשנת?לא!!!! בחיים לא! האם את שותה? גם לא.. מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך?(אם היה לי..) חתול..כן כן ..חתול מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך? אם היה לי...אבל אין ..
איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך?אוך דיי עם השאלות אלה אני עומדת לבכות האם את רומנטית?למה אתם שואלים? באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? כנ"ל באיזו משחת שיניים את משתמשת?אורביט איזה פרחים את הכי אוהבת?יש הרבה.. איזה ממתק את הכי אוהבת?אממ טופי לאן הכי היית רוצה לנסוע?ארהב-אל איי ממה פחדת בתור ילדה?חושך וג'וקים ממה את מפחדת עכשיו?ג'וקים האם יש משהו שאת שונאת?כן.. מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום?תלוי מאוד.. איזה חיה את הכי אוהבת? חתול האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות?כן.אבל גם סולחת בקלות מהי מכונית חלומותייך?לא יודעת ..אחת ורודה..החיים ורדים איזה בית היית רוצים שיהיה לך? פרטי מהו חלום חייך?*לא רוצה לפרט* האם חסר לך משהו בחייך?כן..|הגדש|חבר האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? פתוח אני חושבת מה גורם לך להתאהב במישהו?הרבה דברים.. כמה פעמים היית מאוהבת?3*לא מפרטת* את מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן האם בגדת פעם?לא האם יש לך אהבה עכשיו?אם ג'סטין או ג'וני נחשב אז כן איזה ספורט את הכי אוהבת?*שונאת ספורט* מה את הכי אוהבת ללבוש?ג'ינס וחולצה האם כל החלומות שלך התגשמו?עדיין לא אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? לא רוצה לפרט...

נוקי8

New member
התשובות שלייי...

שם: נעה גיל: 13 וחצי איזור: צפון, חיפה מהי העיר האהובה עלייך? אמממ...בארץ או בחו"ל? בארץ אז...תקחו כל יישוב שיש בצפון [אבל צפון צפון נגיד גליל או רמת הגולן] וזה שם, או אחת מהערים בניו זילנד מהו המקום האהוב עלייך? אמממ...לא יודעת..שאלה כללית מדי..../: מהו הצבע האהוב עלייך? סגול מהו האוכל האהוב עלייך? ספגטי עם רוטב עגבניות ובכלל אוכל איטלקי מהו המשקה האהוב עלייך? אייס תההה!! הכי טוב של ליפטון אבל אפשר להשיג את זה רק בחו"ל ככה שאני מתפשרת בארץ על זה של נסטלה.../: ויש גם איזה משקה אלכוהולי שאבא שלי מכין משו מזה טעים...הוא שם חלב ויש למשקה עצמו מין טעם של ריבת חלב כזה...לא יודעת הלוואי וידעתי את השם של המשקה..ויש גם מרטיני [נראה לי] עם קולה...אבל אני לא כזאת שיכורה כמו שזה נשמע..זה רק שאבא שלי מכין משקאות...
מהו הסרט האהוב עלייך? שר הטבעות מהי התוכנית האהובה עלייך? מלאך שחור, אקזיט, שנות השבעים מהו השיר האהוב עלייך? יש יותר מדי... מהי הלהקה האהובה עלייך? כנ"ל מהו הבושם האהוב עלייך? ETERNITY מהו הספר האהוב עלייך? שר הטבעות.. מהו העיתון האהוב עלייך? לא יודעת.... מהי המידה שלך בנעליים? לפעמים 39 לפעמים 38... מהי העונה האהובה עלייך? בעיקרון חורף..אבל גם אביב זה נחמד... לאן את הכי אוהבת לצאת? לשבת בחוץ עם אנשים שכיף לי איתם.... האם את מעשנת? נופ.. האם את שותה? נופ...[חוץ מהדברים הקטנים שכתבתי במשקה האהוב אבל זה לא נחשב...כי אני שותה את זה פעם בחודש חודשיים ועם רמת אלכוהול ממש ממש קטנה..] מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך? אין לי בן זוג ותודה על התזכורת!!
מה את הכי אוהבת לעשות עם בן זוגך? כנ"ל איפה את הכי אוהבת להיות עם בן זוגך? כנ"ל האם את רומנטית? לא ממש.. באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? על הבטן עם הראש לצד שאין בו קיר... באיזו משחת שיניים את משתמשת? קרסט אבל אני שונאת אותה...זה פשוט שזה מה שיש בבית.../: איזה פרחים את הכי אוהבת? אני לא כל כך הטיפוס של הפרחים והכל... איזה ממתק את הכי אוהבת? בזמן האחרון אפרופו אבל זה משתנה כל הזמן לאן הכי היית רוצה לנסוע? ניו זילנד, הוואי וקנדה ממה פחדת בתור ילדה? היפנוזה ממה את מפחדת עכשיו? דברים על טבעיים ובלתי מוסברים האם יש משהו שאת שונאת? אנשים צבועים ושקרנים מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום? את היום איזה חיה את הכי אוהבת? את כל החיות...אבל יש לי חתול אם זה עוזר..
האם את טיפוס רגשני / לוקחת בקלות? רגשני..מזל דגים יו נואו... מהי מכונית חלומותייך? חיפושית...איזה מגניבה המכונית הזאת...
איזה בית היית רוצים שיהיה לך? שיהיה לי טוב בו זה מה שחשוב... מהו חלום חייך? שיהיה לי טוב בחיים... האם חסר לך משהו בחייך? כן...אבל אנלא יודעת מה...
האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? אני יחסית פתוחה... מה גורם לך להתאהב במישהו? אנלא יודעת...זה פשוט קורה... כמה פעמים היית מאוהבת? אהבה אמיתית ולא סתם שטויות? רק פעם אחת... את מאמינה באהבה ממבט ראשון? מזתומרת? אם זה קורה אז סבבה אם לא אז לא.. האם בגדת פעם? לא..ואנלא מתכוונת לעשות את זה...בעע שונאת אנשים בוגדניםםםם האם יש לך אהבה עכשיו? לא....
איזה ספורט את הכי אוהבת? סקי/סנובורד [למרות שבנתיים אני עושה רק סקי..אבל אני לומדת בחורף הבא סנובורדדד!!
] מה את הכי אוהבת ללבוש? בגדים שנראים עליי יפה...וזה די נדיר האמת... האם כל החלומות שלך התגשמו? לא... אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? 1. שהכל יהיה טוב...שזה בערך מכסה את כל מה שאפשר לבקש... 2. אם זה לא נכלל במשאלה הראשונה אז שלא יהיו מלחמות ומוות ו-3. שיהיו לי עוד כמה משאלות שאני רוצה

ווי ווי גם אני רוצה לענות!

לעיתים רחוקות אני מוצאת את מקומי ויש לי מה להגיד, אז הנה סוף סוף יש לי מה לענות..... שם: טניה גיל: 16 איזור: השרון מהי העיר האהובה עלייך? למה דווקא עיר... נו טוב, כרמיאל. מהו המקום האהוב עלייך? אמממ, הישוב שלי כמובן! מהו הצבע האהוב עלייך? סגול בהיר מהו האוכל האהוב עלייך? סלט ירקות/המבורגר מהו המשקה האהוב עלייך? שוקו/קולה/מיץ תפוחים מהו הסרט האהוב עלייך? שאלה בעייתית, נכון לעכשיו "שוקולד" מהי התוכנית האהובה עלייך? הסדרה "כנפי זהב" מהו השיר האהוב עלייך? יש יותר מדי עדיף לא לפרט מהי הלהקה האהובה עלייך? בקסטריט בויז (נא לא לרדת עלי) מהו הספר האהוב עלייך? סדרת "רומח הדרקון" מהו העיתון האהוב עלייך? מעריב לנוער/ראש 1 מהי המידה שלך בנעליים? מה זה כל כך מעניין? אבל טוב... 39 מהי העונה האהובה עלייך? אביב לאן את הכי אוהבת לצאת? כל עוד עם חברים ולא למסיבת דיסקו, לא אכפת לי האם את מעשנת? חס ושלום!! האם את שותה? כמעט ולא. מה הכי היית רוצה לקבל במתנה מבן זוגך? משהו קיצ'י וחמוד ושמראה על איכפתיות. האם את רומנטית? אני חושבת שכן..... באיזו תנוחה את הכי אוהבת לישון? על הבטן איזה פרחים את הכי אוהבת? לא יודעת את שמם, אפשר להגיד שורדים ורודים כמעט סגורים איזה ממתק את הכי אוהבת? שוקולד קינדר/נחשי גומי לאן הכי היית רוצה לנסוע? אוסטרליה/יער גשם טרופי ממה פחדת בתור ילדה? חושך ממה את מפחדת עכשיו? מקומות סגורים וזרמים חזקים בנהרות האם יש משהו שאת שונאת? מסיבות דיסקו/סמים/סיגריות/פוליטיקה מה אתם מעדיפה - את הלילה או את היום? קשה להחליט, ביום יש חברים ובלילה ישנים..... איזה חיה את הכי אוהבת? סוס/דולפין מהו חלום חייך? להנות מהחיים/שיהיה לי אי בודד/שיהיה לי סוס האם חסר לך משהו בחייך? כן, מעדיפה לא לענות האם את אדם סגור ומופנם / פתוח? קצת מופנמת למי שלא מכיר אותי, מאוד פתוחה לחברים. אפילו יותר מדי. מה גורם לך להתאהב במישהו? אם הייתי יודעת, החיים היו הרבה יותר קלים כמה פעמים היית מאוהבת? 3, אני חושבת. את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן, אבל זה לא קרה לי מעולם האם בגדת פעם? לא לעולם לא אעשה א זה האם יש לך אהבה עכשיו? עוד לא החלטתי בקשר לזה איזה ספורט את הכי אוהבת? שחייה מה את הכי אוהבת ללבוש? ג'ינס וגופיות האם כל החלומות שלך התגשמו? רובם אם היו לך 3 משאלות, מהן היו? - שאמצא אהבה. - שלא יהיו בעיות ביטחוניות וכלכליות בארץ. - שכל המשפחה שלי תהיה בריאה, בלי כל מיני מחלות תורשתיות וכאלה.... יש כמה שאלות שלא עניתי עליהן, שאלות שקשורות לבני זוג (מצבי בעייתי בעניין זה), שאלות שלא קשורות אלי ושאלות שנראו לי מטופשות מדי..... כל הכבוד על היוזמה!!

למעלה