ויזארד מה תגובתך?

gogi000

New member
ויזארד מה תגובתך?

קיבלתי 127 לפי דירוג 16. עשיתי את זה ב3 בבוקר, יעני שאייף אלדיק ארנב בס המבחן הזה הוא לא המבחן האמיתי, המבחן האמיתי בנוי מזיכרון ומספרים ולא רק צורות

THE WIZARD 55

New member
את התגובה שלי תראה בהמשך../images/Emo152.gif

אני בטוחה שישבת 3 שעות רק בכדי להוציא את הציון הזה

junior gong

New member
אני הבאתי 100

כתוב שם שזה ציון נורמלי, אבל חצי מהתשובות שלא ידעתי פשוט עשיתי אן דן דינו, מה זה אומר? שאני גם נורמלי וגם בר מזל?
תכלס דיפדפתי בזה כמה שיותר מהר מבלי להתרכז, מבחן משעמם לאללה, לא הפעיל לי את האונה הימנית, מעדיף לצאת גאון במשחקי אסטרטגיה מאשר במבחן המעפן הזה.

THE WIZARD 55

New member
אני הוצאתי 124 ולא יכולה להעלות את הציון

לכאן...עשיתי פרינט סקרין, והעתקתי לצייר, וכשאני מנסה לשלוח לכאן זה לא זז... אז איך מביאים לפה את הציון.. וחוץ מזה שאני עשיתי את זה ב-12 דקות, העיניים שלי פזלו כבר, ולא היתה לי סבלנות... סוף שבוע גוגי, יהיה לי כאן שקט, שיא הריכוז...אני אוציא 180 ....

THE WIZARD 55

New member
כל הכבוד!!!!!

גאונה אני הוצאתי 132 שמתי את זה בשרשור בוקר טוב!!! יללה, מי תגיע ל-140 קודם

THE WIZARD 55

New member
נראה לי גוגי ברח אחרי הציונים האלה../images/Emo3.gif

הנה שיהיה גם פה.. צילום ה-132 ....ווינק גוגי?

חח נראה לך שאני אשב לעשות שוב../images/Emo6.gif

יאללה עד שתמצאי לך חידה יפה או מבחן אחר...

THE WIZARD 55

New member
כן, חחח סגרתי אחרי 10 דקות

הבאתי לך שאלונים חמודים... אני עדיין מחפשת מבחני אישיות שווים!

מישהו חיפש אותי?../images/Emo152.gif

אני רואה שלקח לך 3 ימים להגיע לציון הזה חחח תשמעי הייתי עסוק ביומיים האלה, את יודעת יש מושג שנקרא רובותה. טוב הנה תשובתי אליך, גילוי נאות- זאת הפעם השלישית שאני עושה, פעמיים ראשונות קיבלתי 127 ויזארד שמעתי שלמדת מתמטיקה, תחפשי מבחן במספרים, אשמח לצחוק עליך קצת

junior gong

New member
הממממממ....

אם אתה קיבלת 140 במבחן הזה אז זה אומר שזה מבחן סתם פארש

junior gong

New member
שימותו הקנאים למה שיחיו?

אם זה יהיה ככה כל כדור הארץ יכנס לשביתה. חוץ מזה יא חרשנים, עברתם על הבחינה יותר מפעמיים כל אחד, דפקתם את הארש, חזרתם על שאלות, עוד פעם ועוד פעם, מבחן כזה לא עושים כמה פעמים, עושים אותו פעם אחת, ואני בפעם אחת, מבלי להתאמץ, מבלי להפעיל את הטורבו, מבלי להוציא את הארטילריה הכבדה, מבלי להיות מעוניין בכלל בלהרשים, מבלי להתרכז, מבלי לחשוב שהמבחן הזה יתרום לי למשהו, הוצאתי 100, ואתם כבר 3-2 ימים רק עושים אותו שוב ושוב וקיבלתם מעלי גג בין 20-30 נקודות, בחיאת זומזום, לכו שחקו פאקמן לכו.

למעלה