ויזארד מה תגובתך?

THE WIZARD 55

New member
מייק, אתה מכיר אותי כחרשנית?

אדון צ'ה הוא החרשן ביננו...
ואגב, ראיתי שקבלת מאה אחרי שהימרת.. אז יש לך מזל בחיים...

gogi000

New member
טוב מייק למה להתעצבן?

אני בפעם הראשונה קיבלתי 127 ועשיתי את זה ב3 בבוקר לאחר שהייתי ער מ6 בבוקר, אני לא בא להתחרות איתך מי יותר חכם, אז קח את זה באיזי, גם 100 זה לא רע אז לא צריך להתעצבן. אגב המבחן הזה בכלל לא מייצג, השאלות הן די קלות, מבחן IQ אמיתי בנוי ממספרים, זכרון וצורות. והדירוג מתחלק לפי גילאים גם, חבל לא מצאתי מבחן בעברית, יש אחד באנגלית אך את מבחן הIQ צריך לעשות בשפה ששולטים בה הכי טוב כי זה בנוי על זמן. בזמנו בטלויזיה קיבלתי 117.

THE WIZARD 55

New member
חחחח גם 100 זה לא רע../images/Emo6.gif

אתה מנסה לנחם אותו?
מייק שמח שהוציא 100, זה לא מזיז לו אפילו... אגב גוגי...אני עשיתי את המבחן שהייתי בכיתה ד' והוגדרתי מחוננת בגלל זה למדתי בטכניון עד כיתה ו'

THE WIZARD 55

New member
הייתי מת להיות מדורדר כמוני../images/Emo6.gif

הקפיצו אותי כיתה, למדתי בטכניון, ומה הרקורד שלך?
אני פשוט שנאתי ללמוד, שנאתי מסגרת של בית ספר שנאתי בחינות, לא יכולה דקה אחת לשבת ללמוד לבחינה גם בחינות באוני' הייתי מאלצת את עצמי לילה לפני הבחינה לשבת..אני לא כמוך
ויחד עם זאת ציונים פצצות... גנים משובחים...חחחחח

gogi000

New member
שמחתי לשמוע../images/Emo140.gif

האמתי אף פעם לא הייתי מחונן, בס יש לי ראש ואני בחור שמאמין בעבודה קשה, בלי עבודה וקשה וקריעת תחת לא מגיעים לשום מקום, בס הגאונים ביותר בלי עבודה קשה הם לא יגיעו לשום מקום. וברוך השם הגעתי להצלחה בחיים שהרבה היו מפנטזים עליה ואני עדיין בתחילת דרכי.

THE WIZARD 55

New member
כל הכבוד לך!

ובכלל נולדנו באותו יום...זה אומר משהו לא?.. אני לא עובדת לעבוד קשה, אולי כשאתבגר קצת אתחיל לעבוד קצת יותר קשה.. אבל מה שכן, אם אני רוצה משהו אני שמה לי למטרה ומשיגה אותו!! אני בטוחה שגם אתה כמוני...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif לא יכלת להגיד לי שאפשר

פוטושופ, הייתי עושה לי 177 והייתי סוגרת עניין עם צ'ה כבר אתמול....חחחח

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח קודם כל הייתי בטוחה שזה אתה

2. למי נתת לעשות לך את הבחינה? אני מניחה שאמהיום הבוקר אתה עושה אותה שוב ושוב...תוך כדי שכתבת מה נכון ומה לא...חחחחחחחח אני עשיתי אותה 3 פעמים, פעמיים שהייתי שפוכה, והבוקר שקמתי אז תאמין לי שלא השקעתי דקה יא חרשן
מה שבא אצלך קשה, לי בא בקלות
ועכשיו בשביל הקטע, שמישהו כאן ניטרלי יביא לי ולך מבחן ראש בראש, נתחיל יחד, ונעלה ציון, איך זה? מילה שלי שלוקחת אותך...

gogi000

New member
זה שביזבזת 3 ימים על המבחן הזה

לא אומר שגם אני ביזבזתי 3 ימים על המבחן
, בדיוק ביזבזתי שעה על 3 מבחנים ולא רשמתי את התשובות הנכונות. אגב חדי עין יבחינו אצלך בתמונה שאוטופאד אצלך פתוח
, זה אומר שהיית רושמת את התשובות הנכונות?
יאללה המבחן הבא צריך להיות מספרים, נבחן את הכישורים שלך במתמטיקה, היום לא נראה לי שאוכל, אשמח להתמודד איתך מחר.

THE WIZARD 55

New member
מה זה אוטופאד?

אתה יודע שאתה עמלת קשה על הבחינה לא רשמתי תוצאה אחת, בזה נשבעת!!!! אתה לא הופעת כאן עד שלא הבאת מישהו שיעשה לך 140 מי שמכיר אותי יודע שאין לי כח לשטויות האלה, עשיתי את שלי כבר מחר, קבענו, נחפש בחינה קשה - מתמטיקה אף אחד לא לוקח אותי!!!

gogi000

New member
הכתבן הזה

טוב היום היה לי מבחן, אז אם הייתי מבזבז 3 ימים על המבחן הזה הייתי נכשל במבחן האמיתי
ובעדין אל תצאי בהצהרות לגבי מתמטיקה, בתור אחד שיודע את לוח הכפל עד 25 יהיה לך קשה מאוד לנצח אותי

THE WIZARD 55

New member
כי ניסיתי להדביק לכתבן בכדי להעלות לפורום

לא מצאתי את הצייר
לפחות יצאת בהרגשה טובה מהבחינה, יא חרשן? אני תמיד מקיימת מה שאני מבטיחה, אל תתעסק איתי

למעלה