"ויזעקו בני ישראל..."
<

TAINTED SAINT

New member
"ויזעקו בני ישראל..."../images/Emo161.gif<../images/Emo190.gif

".........ויזעקו בני ישראל זעקה גדולה,וישאו קולם בנהי ובקינה,ויצבאו אל ההר,ומן הערפל אשר בראש ההר אין קול ואין משיב. ויזעקו שוב בני ישראל זעקה גדולה ומרה,ויקרעו בגדיהם וישימו אפר בשערם,ומן הערפל אין קול ואין משיב.ויבואו הכהנים מול העם ופניהם נפולות,ועיניהם כבויות ויזעקו כאיש אחד אל ההר,ומן הערפל דממה ! ויתבאסו הכהנים ויאמרו לבני ישראל:לא מן ההר הזה תבוא הישועה יען כי משה אינו עונה ואין אוזנו כרוייה לזעקתנו.ויחרד העם עד מאוד וילבש שקים לאות אבל,ואלו אשר לא מצאו שקים יען כי השקים בדוחק במדבר לבשו עורות צבועים ויהי ריחם הולך לפני צעקתם! ויקחו הכהנים חמישה אילים ועז אחת פיסחת מעט,וישחטו אותם עולה להי',ומן ההר אין משיב,וירא העם מאוד מאוד. ויבואו שלושה מלאכים אל הכהנים ויאמרו להם:הבה ונלכה אחר עמוד האש יען כי משה מתמהמה.וישיבו להם הכהנים בקולות רפים: לא נלכה יען כי המוות במדבר וטוב מותנו פה כאיש אחד ממותנו איש איש ! ויביטו בהם המלאכים וחימה רושפת בעיניהם ויאמרו:לא לכם הדעת והבינה להתווכח עם דברי אלוהים חיים,וגם מי שיבוא יקבל שני משולשי פיצה ופחית קולה קרה כקרח ! ויביטו בהם הכהנים,ויפסע מתוכם אחד,גרשון בן דבורה ויאמר:אני בא ! ויראו כי כך בני ישראל,ויכוהו מכות אנושות בלחי גמל עד כי כרתו אחת מאוזניו,ושברו שמונה משיניו הקדמיות,וצלע אחת,ויפנו אל המלאכים וישאלום:גם אתם רוצים לחטוף ? ! ויראו המלאכים כי עם קשה עורף הוא וגם חששו מלחי הגמל ויתחפפו משם כל עוד פלומתם צחה ונוצותיהם לא מרוטות ושיניהם בפיהם,ויצרחו בני ישראל אל הכהנים לאמור:מי עתה יתננו פיצה וקולה במדבר ? ! ויתבהלו הכהנים עד מאוד,ויעלו אל ההר לחפש את משה בערפל,ויען כי נחפזו מאוד,שכחו ליטול עמם פנסים וציוד סנאפלינג תקני וכשר להי'.ויפול הכהן הגדול מצוק ויזעקו השניים הנותרים זעקה מרה,ויקפצו אחריו.וימאסו בני ישראל בחכותם את משה עד בוש,ויטילו מימיהם כאיש אחד למרגלות ההר וילכו מהלך שלושה ימים אל ההר הבא.ועל ההר עשן וברקים וקול מוטורהאד נישא למרחוק,ויראו בני העדה,ויקראו בקול גדול:קדוש ! קדוש ! קדוש ! ותצא בת קול מן העשן ותקרא חזרה בקול גדול: תחזרו בעוד רבע שעה-הוא בשרותים.וירווח לעם עד מאוד ! ויטו אוהליהם למרגלות ההר,וימתינו.ויבואו העמלקים לזנב בעם,ויקחו הכהנים את לחי הגמל הטהורה ויתנו להם בראש עד כי הרגו שישים ריבוא מהם עדכי נשחקה העצם ! ויזעקו אל ההר בקול גדול:קדוש ! קדוש ! קדוש ! ותצא בת הקול מן ההר ותענה:הוא בטלפון ! ויהרגו העמלקים בעם ויחללו שמונים בתולות ושתי זונות וכיבשה אחת. ויזעק העם מרה ויקרא :קדוש ! קדוש ! קדוש ! הצילנו מן העמלקים לפני שנשאר ללא בתולות ! ! ! ויצא קול מראש ההר ויאמר:לא צריך בתולות ! ויקחו העמלקים את הקטורת והלבונה ואת הכלים לעבודת הקודש ושלושה כיסאות נוח מתקפלים ויזעק העם:התצילנו קדוש או שתשאירנו ביד העמלקים ? וירעם הקול מן ההר:יש למישהו נירות גלגול ושקית במבה ? ויבכו מרה בני ישראל ויאמרו לו:הגיעו מים עד נפש וגם נגמרה הבמבה ! ויצא הקדוש מן העשן אומר הוד ונורא ושערו פזור ברוח וכל חזותו אומר קריזה ויאמר:מי לקדוש אלי ! ! ! ויצבאו אליו בני ישראל בהמוניהם וישירו תפארתו ברבים.ויך הקדוש בעמלקים במאצ'טה ובגרזן עד כי הרגם נפש,ויחפש בבגדיהם וימצא נירות גלגול בכליהם ואף קטורת וחומרים לסדר את הראש.וישמח לב הקדוש ויאמר:ועכשיו כולם לאסוף ציודים ופקלאות והיידה ! וירד משה מן ההר ולוחות הברית בידו,ויראה כי העם איננו,ותבער בו חמתו כאש ! וינתץ את לוחות הברית וישוב מצרימה בבושת פנים. ויאמר הקדוש אל העם:ועכשיו כולם לחייך !

TAINTED SAINT

New member
"במסעותם...."../images/Emo190.gif../images/Emo120.gif../images/Emo83.gif

".....וילך העם אחר הקדוש במדבר.והחום והצמא כבדים עד מאוד. ויזעקו בני ישראל:קדוש ! הלהמיתנו ברעב ובצמא במדבר אתה רוצה ? הבה ונשובה אל מצרים אל סירי הבשר ואל השומים והבצלים והחומוס המצרי עם הפיתות והחמוצים ! ויתעצב לב הקדוש עד מאוד !ויחפש הקדוש את מטה משה להכות בסלע,והמטה איננו ! ויהפכו את המחנה,והעם בוכה וזועק וצמא עד מאוד ! וישלח הקדוש שליחים אל משה לארץ מצרים להביאו משם ביד חזקה ובזרוע נטויה ובלפיתת נלסון אם יעלה הצורך. ויחזרו השליחים ויאמרו: קשה עורף הוא עד מאוד והנלסון לא הזיזה לו ! וילך הקדוש אל משה וימצאהו במצרים בלשכת התעסוקה,בוש ונכלם ומובטל,יען כי מפאת זקנו ושנותיו לא חפצו להעסיקו בשום עבודה,ואפילו לא בשכר מינימום ! ויאמר אליו הקדוש:העם מחכה מושון ! וירעים עליו משה בקולו ויקללהו,ויבואו אנשי הבטחון אשר בלשכת התעסוקה ויקחו את משה וישליכוהו החוצה יען כי התפרע במקום צבורי,ואף שללו קצבתו לאותו החודש ! ויבכה משה מרה,וינחמו הקדוש ויקנה לו צפיחית בדבש לנשנש,וגלימה חדשה במקום זאת שנקרעה כשהושלך מלשכת התעסוקה.ויטב לב משה עד מאוד ביין אשר השקהו הקדוש ביד רחבה וירדם.ויקח הקדוש שק גדול וחזק,ויכנס את משה הישן בתוכו,ויקשור את השק בחוט נחושת קלל,ויטיל השק על כתפו וישיב את משה אל העם במדבר.ויאמרו בני ישראל אל הקדוש:המזון הבאתה לנו בשק ? ויאמר הקדוש:פתחו השק וראו בעצמכם ! ויפתחו בני ישראל הרעבים את השק וימצאו את משה הישן,וישמחו עד מאוד ויחפצו לבשלו בסיר גדול יען כי רעבים היו עד מאוד ! ! ! ויתעורר משה בסיר ויחרד עד מאוד,ויזעק זעקה גדולה לאמר:הלזה לקחתני מארץ מצרים ! ! ! וירחם הקדוש על משה ויוציאהו מן הסיר,וירחץ ממנו את הכורכום והכמון והפלפל החריף,ויוציא את השומים שהכניסו בני ישראל באוזניו,וילבישהו כתונת חדשה ויאמר לו:רעב העם עד מאוד מושון ! עשה להם נס או שאתה חוזר לסיר.ויקח משה מטהו ויך בסלע ויצאו ממנו מים חיים ! ויכה בסלע אחר ויצא ממנו רד-בול ! וישתו בני ישראל מן הר-בול ויפצחו במחולות,ויצמיחו כנפיים ויעופו חצי הדרך לארץ המובטחת וישמחו עד מאוד יען כי חסכו עשרים שנה של התברברות במדבר ! ויבואו שבטי המדבר ויתקבצו על בני ישראל לעשות עליהם מלחמה ולהכחידם.ויזעקו בני ישראל אל משה:הצילנו מן הזדים והעמלקים והזבחי"סטים ! ! ! ויאמר משה:דברו אל הקדוש יען כי עם זבחי"סטים מנוסה הוא ממני ! וירם משה ידיו ויקרא לאלוהים ויאמר:הושע נא מיד העמלקים והזדים ! וירד עמוד אש ועשן ורעמים קצובים של טכנו עצבני מן השמים ויעשה שמות במחנה העמלקים ! וינוסו אחרוני העמלקים מפני המחנה ויזנבו בהם בני ישראל ויקחו אותם לעבדים ולשפחות ולקדוש הביאו שלוש עמלקיות בתולות ויפות מראה,ויחללן הקדוש על המקום. ויתאספו ויבואו הזבחי"סטים מול העם ויצורו עליו וידרשו שישחרר לאלתר את צאנו,ומקנהו,וגמליו,וזוחלי המחמד שלו,ואת עכבישיו ואת עקרביו ! ורבים ומשונים היו הזבחי"סטים,נושאי שלטים ומדבקות והזויים עד מאוד ! ! ! ויצא מן המחנה הקדוש אליהם ויאמר: הצחקתם את הסבתא שלי ! ! ! ויתמלאו בקריזה נוראית הזבחי"סטים וישליכו השלטים מידיהם ויתנפלו על הקדוש כאיש אחד בצפורניים חשופות ובצרחות מקפיאות דם ושתן.ויתחרע עליהם הקדוש ויעשה בהם טבח רב ! ! ! ואף על הנקבות לא חס ויחללן בדרכים משונות ואכזריות וימכרן לשבטי המדבר כשפחות ושואבות מים וחוטבות עצים,ואת הזכרים סרס ושילח למצרים למלא את המחסור בידיים עובדות,וישמח לב פרעה עד מאוד בעבדים החדשים וישלח מנחה לקדוש נחש יצוק זהב טהור ועיניו אבנים יקרות.ויעשו משתה גדול הקדוש וירקדו סביב הנחש ארבעים יום וארבעים לילה ! ויאספו מטלטליהם ויצאו שוב לדרכם.......

TAINTED SAINT

New member
"וינדו בני ישראל...."../images/Emo190.gif../images/Emo188.gif../images/Emo12.gif

"....ויחנה כל העם ליד שבע הבארות הטובות ויראה כי טוב המקום ויוציא מנגלים.ויבוא משה אל אוהל הקדוש ויאמר לו:דברי אלוהים חיים בפי אלייך ! ויחדל הקדוש מעסוקו בגלגול ויבט אליו ויאמר:עזובתי' באימשך' ! ויפלו פני משה וילך מעליו בבושת פנים למכון לניתוחים פלאסטיים.ויחנה העם שם ויתרבה ויפרה ללא מפריע.ויצא אחד מן העם,לוקה בנפשו ושוטם ונוטר ושמו מתנאל בן פסק-אל בן חנון-אל,בן לשבט השסועים.וימרוד במשה ובבני ישראל,ויקלל וישמיץ ויזרע ריב ומדון ואנרגיות שליליות בעם.ויצא נגדו משה ויוכיחו מול ההמון,וילעג לו מתנאל המשוסע על גמגומו יען כי כבד פה וכבד לשון היה משה.וילך משה ממנו אל הקדוש ויאמר לו: איש רשע במחנה,איש תככים ומדון ומריבה וליבו שחור משחור ופיו מפיק ארס ורעל ! ויענה לו הקדוש מן האוהל:הכה בו במטך ! וילך משה ויכה בו במטהו מכות נמרצות ונאמנות עד שהתעקם המטה ! ומתנאל צוחק ומתריס ומקלל ואין חרטה בלבבו,ויבואו אהרון ויהושוע בן-נון ויעזרו למשה ויכסחו את המלעיז והמקלל עד שנתזו חתיכות ממוחו על החול ! ויצווה אותם משה לחדול יען כי ראה שכולם כבר עייפים וזקוקים למנוחה מן הפעילות החינוכית בשמש היוקדת.ויקום המשוסע מעל הקרקע ויחזיר נתזי מוחו לגולגלתו לאחר ונגב את החול מהם על כותנתו,ויקלל בשלישית ! וילך משה אל הקדוש ויאמר לו:קום ועשה מעשה כי לזרה היה האיש לנו ! ויצא הקדוש ויראה כי עומד המלעיז ומקלל את בני העדה וקצף ניתז מפיו.ויעמוד מולו הקדוש ויאמר לו:לך לך קיבינימאט ! ! ! וינדה אותו מהקהל וישלח אותו בבושת פנים אל המדבר.וירקו אחריו בני ישראל שלוש פעמים ויריעו לקדוש. וילך המנודה במדבר הלוך וקלל את חיית הארץ ואת עוף השמים ואת ההרים ואת הגבעות,הלוך וקלל,הלוך וקלל,וימלא כל המדבר קללותיו ! ויראהו כי טוב ומקולל האיש, ויקחהו השטן וישימו במשרד ממוזג בחברת הי-טק למען יקלל ממנה ללא מפריע.ויבא הקדוש ויאמר למשה:יאללה מושון,קח את העם ולכו לכם לארץ המובטחת.ויבכה משה מרות,ויחבק את הקדוש ויאמר לו:איכה נלך בלעדיך קדוש ? ! ויאמר לו הקדוש:אל תחת ואל תירא כי תמיד אהיה עמכם ויש לכם את מספר הטלפון שלי למקרה חרום. ויחבקו משה ויברכו. ואת השאר נותיר לפעם אחרת....

סויה 1

New member
ויזעקו בני ישראל...(הסיפור האמיתי)

וירד הקדוש מצריימה כשרק שלמתו לגופו,וכיבשתו האהובה לצידו. וירא עץ ויאמר לעצמו: "אשבה נא תחת גפני ותחת תאנתי....וישב ויזכר בבצלין ובשומין אשר בארץ -ישראל ויבק בכי מר...
. ויאמר:"כוס אוחתו הישראלים". ויישן ויחלום...ובחלומו...נערה טובה יפת עיניים.ויאמר:"האת היא סויה או חלמתי חלום" ותאמר:"תמשיך לחלום". ויקרע בגדיו וישם אפר על ראשו,ויתאבל מאוד מאוד מאוד... ובימים אלה אין מלך בישראל איש הישר בעיניו יעשה. ויקבל הקדוש מלא s m sים בזו הלשון:"חטאנו לפניך אדוננו מושיענו אנא שובה אלינו". ויאמר הקדוש:"נישבר לי ה... מכם.אשבה נא בסבבה תחת גפני ותאנתי,ואגלגל לעצמי מיני עשבין... ותעל שוועת העם השמיימה. ויאמר ריבונו של עולם לקדוש:"אללה יוסטור",אם אני ממשיךלשמוע עוד הפעם motor head .כשל כוח סבלי". חזור הבייתה בפקודה!!! (והקדוש ירא את האל[שלוש פעמים ביום שחרית מינחה מעריב+תפילין של יד ותפילין של ראש]) ויען הקדוש:"אם אתה מבקש "ריבונו".... ויקח כיבשתו וישם פעמיו ירושליימה... והשאר יסופר בתולדות ישראל............

TAINTED SAINT

New member
[סוף הסיפור האמיתי] גרסת הקדוש

וישוב הקדוש לארץ המובטחת,עייף ומאובק וזקוק נואשות למגע אוהב [יען כי בדרכו גבר עליו הרעב,ולאחר ונתן בכבשתו האהובה בפעם האחרונה,שחטה ואכלה למען לא יגוע ברעב].וימצא בשער העיר נערה כוסית טובת מראה ויפת עיניים במחלצות מפוארות ויקרות,ופנייה זוהרות לקראתו,ושפתייה לחות ומזמינות,ו.......... זקורות ומייחלות למגעו וכמעט קורעות את המשי העדין של מחלצותיה ויבט בה הקדוש וחזר אליו אונו ונכרה בו ערגתו וזקפתו בכל הוויתו ! ותרד דמעה אחת בודדה על לחיו השזופה והמאובקת באבק דרכים,ויעמוד שם וינדור נדר "אם שכחתיך סויה אהובתי,תשכח ימיני,תדבק לשוני לסנטרי ותאבד זקפתי !" ותבט בו סויה ותראה כי לא אבדה זקפתו וכי פיו וליבו שוים וכנים הם,וכי מלא וגדוש הוא בגעגועים ובכינים ובפרעושים,ותיקחהו אל ביתה,ותרחץ אותו ביסודיות, ותפלה כינותיו ופרעושיו,ותגלח זקנו ופאותיו,ותמשח אותו בבשמים ובשמנים עד שעמד ממורק ומתוח עד כדי סכנת פליטה מוקדמת... ותביא לו מאכלים משובחים,ודבש ושומין וקצת צלעות
משובחות,ומיני
ו
ו
,אך הקדוש טעם מהם אך כזית,וכל הזמן הקשיב לצליל קולה הענוג וחיוך מאושר על פניו היגעות.ויבואו שלושה מלאכים לדרוש בשלומו של הקדוש ותאמר להם הנערה- "קישטה !".ויתעקשו המלאכים ויאימו עלייה במילים קשות ובמארות שונות ומשונות,ובלחי גמל עבשה.וישמע קולם הקדוש,ויקום ויתנער ויצא עליהם וישפוך עליהם חרונו,ויקצוץ כנפיהם וידחפן לאחוריהם,וילכו המלאכים לדרכם צולעים ודומים מעט לטווסים משונים [בגלל הנוצות שבלטו מעכוזיהם].ותפול הנערה סויה על צווארו של הקדוש,ויתחבקו ארוכות,ויגעו שפתיהם..... וכל הארץ אומרת שירה ! ויסגרו את דלת ביתה,וירימה בזרועותיו,ויקחנה אל חדר המשכב,ויניחנה על סדיני המשי השחורים....... [וכל השאר כבר ממש איננו עסקכם ! ! !] .....ותבואנה ארבעים שנה טובות על הארץ,ולא נשא גוי אל גוי חרב,ואיש בכיבשתו נתן תחת גפנו ותאנתו,ורוח אלוהים מרחפת מעל המקום בו תשקע לימים ה'אטלאנטיק',וכל הארץ שקטה. ואמרו אמן. TAINTED SAINT

סויה 1

New member
סוף-סוף

ותצחק הסויה צחוק רב
ולא תחדל לצחוק עד עצם היום הזה. ותסיים חבילת טישיו ותצא מהבאסה.

TAINTED SAINT

New member
ותדע כי אהבה אהבת אמת../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

ותעמוד סויה מול המראה ותשאל "מראה מראה שעל הקיר,היש מאושרת ממני בכל העיר
" ותענה המראה "אין
" ותשאל סויה את המראה "מראה מראה שעל הקיר,היש יפה וכוסית ממני בכל העיר
" ותענה המראה "בטח שאין
" ותשאל סויה את המראה "מראה מראה שעל הקיר,היש יקרה לליבו של הקדוש ממני בכל העיר
" ותענה המראה "תגידי סויה,התחרפנת לגמרי היום
תראי כמה הוא כתב לך,תראי כמה הוא נאמן לך,תראי איך מכר את כל עדר הכבשים שהיה לו במחיר הפסד,רק כדי שלא לעמוד בפיתוי
תראי איך הוא מסתכל עלייך,איך הוא מגיש לך את הקפה בבוקר למיטה איך הוא מלטף את שיערך עד שאת נרדמת,חלאס אחותי,צאי מזה,אין יקרה ממך לליבו בכל העיר
" ויעלוז ליבה של סויה,ותעשה גבות וריסים,רגליים ובתי שחי,וגם קצת דרומה משם... ותבט בה המראה בקינאה,כי אין עוד אחת בעולם כמו סויה - מנובוסיבירסק ועד נאגויה
ותסדק המראה מקינאה,ותשליכנה סויה לפח,ותקנה מראה חדשה באיקאה,מודרנית יותר,ופטפטנית פחות........ TAINTED SAINT

לקדוש ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

כל הנותן בכבשה אחת-כאילו נתן בעדר שלם ! [הפנקס פתוח והיד רושמת והכבשים פועות-בדקת שאתה לא נותן בכבשים שחולות במחלת הפה והטלפיים ? ]

TAINTED SAINT

New member
בדקתי קונילמל בדקתי.....

אבל אם כבר אתה מעלה נושאים בריאותיים..... התרנגולות הערביות המוצעות על ידך לא חולות בשפעת עופות או באיזה מחלה אחרת ששכחתה להזכיר
וכבר הבנתי מאיפה אתה....אני רוצה לקלקל לך ולסויה את השעשוע,אבל אצלכם נתקלתי בתופעה מדהימה לפני מספר שנים
אתם המקום היחידי בעולם שאוכלוסית התנים בסכנת הכחדה בגלל כבשים טורפות
לא פלא שאין לך יענים במלאי,אם הייתה טורח להוציא את הכבשים למרעה לפעמים,אולי לא היו טורפות לך את היענים.... TAINTED SAINT

לא הכבשים קדוש...לא הכבשים...

היענים נטרפו על ידי זוגתי והילדים לפני שעזבו ועברו להורים שלה בעיר הקודש בני ברק....תזהר קדוש שלא יעלו לרגל לירושלים בחג ויבקרו אצלך בגן החיות ויטרפו לך את היענים ועוד כמה חיות על הדרך ! ! ! ותזהיר גם את הספארי ברמת גן-התנים כאן לא נכחדו בגלל הכבשים-זוגתי שתחיה אימנה את הכבשים לצוד תנים ולהביא אותם הביתה ! ! ! אבל הכבשים כלום בהשוואה לילדים... לא שמעתה על 'wooly retriever' ??? חשבתי שאתה "ספאץ" בעינייני חיות....

TAINTED SAINT

New member
במחילה מכבודו...../images/Emo9.gif../images/Emo53.gif

סלח על כי לא ירדתי לעומק כוונתך...אשמח אם תבהיר לי למה התכוונת בדיוק כשכתבת על ה"מחזיר הצמרי" ? לא הבנתי אם כוונתך לאשתך שיש לה שיער צמרי ומתולתל [אין לכם שמפו לשיער בגבעות
],לילדים שאמנתם לתפקד ככלבי ציד גזעיים,או זן חדש של כבשי-ציד,משהו על משקל ה"גולדן רטריבר" אני מניח...
מצטער אך אינני בקיא בכל סוגי החיות המהלכות על שתיים בגבעות מסוימות,מה לעשות,אני רק אנטרופולוג חובב.... [יש לך אולי צלומים עדכניים של זוגתך והצאצאים שאוכל להעביר לאנשי האבטחה בכניסה אצלנו ובספארי
] TAINTED SAINT

הכבשים קדוש הכבשים....

הילדים דווקא נשמות טהורות ואל תאמין לכל מה שכתוב בתשקורת ! ! ! זוגתי שתחיה דווקא לא מהגבעות ביחוסה,מצאתי אותה בעיר הקודש בני-ברק,והייתה לנו אהבה גדולה ואמיצה ואפילו למדה למעני להלך על שתיים ולחדול ללכת על ארבע ! וקניתי לה שמפו וסבונים ועוד כהנה וכהנה אבל היא לא אהבה את הטעם שלהם והעדיפה בשר ציד ! מחילה מכבודך שאין בידי תמונות לשלוח,היה צלם מהנשיונאל ג'יאוגראפיק שבא לצלם את הכבשים,אבל הילדים התבלבלו,אתה יודע איך זה ילדים,וחשבו שהוא שמאלני משלום עכשיו ושברו לו את המצלמה ועוד כמה דברים... [אני חושב שהתמונות של הבכור התפרסמו בתשקורת לפני חודש כשהיה ב'שבת חתן' בישוב היהודי בחברון ובטעות נפל על כמה דוכנים בשוק,הילד בסדר, תודה לאל,אבל סתם היה עצור שוב לחמישה ימים !]

TAINTED SAINT

New member
ילדים זה שמחה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif

הגדול שלך זה ההוא שצילמו מוריד בנשיכה אוזן למגב"ניק
באמת ילד דוברמן לתפארת
רק לחמישה ימים היה עצור
[שמתי
שהשתמשת במלה "שוב",ילד פעלתן הילד...אולי כדאי לנסות קצת ריטאלין
במחשבה שנייה הייתי ממליץ על פרוזאק
] TAINTED SAINT

לא,זה בתמונה הוא בן הזקונים....

הילד נבהל ופעל כדי להגן על אחיו הגדול,ככה אחים צריכים להיות !!! אתה איך היית פועל במקומו? לא מספיק אחיך נפל בגלל דוכנים שהציבו בזדון בדרך,גם פתאום קופצים עליו שבע מגבנ"יקים ומפליאים בו מכותיהם במקום לעזור לו לקום ולבדוק שלא נפגע מהנפילה !!! בטח שהקטן נבהל,ופעל באופן אינסטינקטיבי,ואל תאמין לשקרים בתשקורת-הילד לא הוריד לו אוזן בנשיכה-כמה תפרים ובזה הסתכם כל העניין ! ואנחנו לא בענין של ריטאלין ותרופות,אצלנו הכל מבוסס על תרופות טבעוניות ! מצטער אבל אני חייב לרוץ עכשיו-יש כבשה שתכף ממליטה ! נעמתה לי עד מאוד ואני עוד אחזור אם ירצה השם. שיהיה יום טוב לכל עם ישראל !

סויה 1

New member
למה קלקלת אהובי?

"אימת הגבעות"....וואו...לחזור ולגלגל את שמו על לשוני...זה מזה מחרמן.... מטפס על הגבעות של "חיריה",כיפת צמר גדולה לראשו חליל בידו הכבשי...מצטערת לא יכולה להמשיך ההתרגשות הציפה אותי.....מצטערת.

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי,צר לי...../images/Emo52.gif../images/Emo50.gif

אם קלקלתי לך,אך מהצצה בדף העולם של זה שעתה תחתונייך לחים ומיוזעים בעטיו,הייתי אומר שסיכוייך עמו די קלושים,אלא אם את מהלכת על ארבע ופועה......[אני זוכר אותך על 4 גונחת,מעולם לא פעית כשהיינו יחד...משהוא שעשיתי לא בסדר
],הייתי מציע לך להציץ שם...חושבני שגבעות חירייה לא ירשימו אותו....וגם העובדה שאת נטולת שיער למשעי לא תלהיב אותו במיוחד..... ולא הייתי מודע לכך שאני מפריע,אין קנאה בלבבי אהובתי.... [חשבתי שאתם ממשיכים בשרשור השני בו השאיר לך רמזים וכו'.[ שוב
TAINTED SAINT

הכל בסדר קדוש,אל תתנצל.

לא הפרעתה לנו,היום שלי היה יותר עמוס ממה שחשבתי שיהיה.סויה נערתי,פועה,גונחת,צמרית או קרחת-איך שלא תהיי,אקחך,אם את זוגתי למדתי ללכת כל שתיים-אז אותך אצטרך להרגיל ללכת שוב על ארבע,ומימה שהקדוש כתב אז זה לא חדש לך להיות על ארבע... איך את בלבשל ולכבס בלי מכונת כביסה? יש אחת במערה אבל התקלקלה קצת לפני חצי שנה וכל הבעיטות והמכות בצדדים עם הפטיש לא הצליחו להפעיל אותה מחדש.אם את נחמדה וחרוצה כמו שאני מקווה,תוך חצי שנה אני יקנה לנו אחת משומשת במצב טוב מסוחר "אלטה-זאעכן" מחלחול.ואין לי כיפה גדולה-יש לי כובע בוקרים מעור מאוסטרליה,לא נכנס עכשיו למה אין כיפה יותר.... תסלחי לי אבל אני הולך לבדוק שהכלבים משוחררים-את אוהבת כלבים נכון ? יופי של כלבים יש לי,חמש עכשיו-היו יותר אבל כל שנה כמה מתים מקדחת שהם חוטפים מקרציות. מחר יום חדש,אני יחלום עלייך רחלה קטנה שלי,ואת תחלמי במקביל עלי.... כמעט נגמר הנר. לילה טוב ומבורך. [נ.ב.קדוש - ראיתי הערב צפע מארץ הצפעים לא רחוק מהמערה-יותר ממטר !]

למעלה