"ויזעקו בני ישראל..."
<

בטח שהוא מרשה../images/Emo141.gif../images/Emo210.gif../images/Emo25.gif

הוא נשמה נדירה וטובה-תוסיפי לחלום כיבשה או שתיים שגם הוא יהנה
מה קרה לחלומות על הקדוש מאמי
לילה טוב ורטוב עם המון פעיות

תמשיכו לחלום על הקדוש../images/Emo52.gif../images/Emo91.gif

אני חולם לי רק על סויה האחת והיחידה !!! יש הרבה מקום במערה,אבל אצלי בלב יש מקום רק לאחת בכל פעם-וסויה הייתה הראשונה

סויה 1

New member
אל תהיה קמצך.....

שתי נערות חמד חולמות עליך בלילה מאוהבות עד קצה שורשי שערן הצבוע בלונד+גוונים ואתה דוחה אותן? אתם נערי הגבעות....מאיפה היהירות מאיפה? אתה לא יכול להיות בררן
. האם אתה רואה תור ארוך של נערות עומדות וממתינות בפתח המערה? זאב גלמוד שכמוך.
בוש והכלם! בקש סליחה מחילה וכפרה.אולי הן תתרצנה. סויה.

לא קמצן נערתי-רק קצת בררן....

ואולי נכון שאין תור-אבל היו כבר כמה שבאו להציג מועמדות לתפקיד-וגם שתי מפגינות משלום עכשיו שבאו לילה אחד ועשינו שלום עד אור הבוקר והייתה כל כך הרבה אהבת ישראל במערה באותו הלילה עד שלא יכולתי לקום בבוקר............. לא בוש ולא נכלם ! יודע אני את שעורגת אלייה נפשי ! ואינני דוחה אותן-ויש להן את הקדוש הנותן עליהן דעתו והנותן בהן לפעמים-והנותן להן תשומת לב ומרעיף עליהן חיבה ואהבה-מה יש להן להלין ולהתלונן ? !

אני חושב נשמה...../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

שאתה קצת מיתבלבל עם הפירוש האמיתי של אהבת ישראל אני יכול להסביר לך ולהזכיר לך מה זה באמת-אחי אל תיפגע אבל לתת בשתי שמאלניות לילה שלם במערה זה לא אהבת ישראל
אני נראה לי שיש לי שליחות איתך להחזיר אותך לדרך הישר-ואיתך זה יותר קל מהקדוש למה אתה בא מדת ואמונה ורק צריך קצת חיזוקים ולעשות תשובה והכל יהיה טוב
הילדים שלך שיהיו בריאים ויגדלו לתורה ולמעשים טובים שומרי שבת ומצוות
לא כשהם בבני ברק-שמה זה לא חוכמה למה לא יכולים שמה אחרת אני מיתכוון כשהם במערה הם שומרים שבת
שבת שלום

לקדוש ../images/Emo24.gif../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

בוקר טוב נשמה
הרגתה אותי לגמרי מצחוק עם השטויות שלך על יציאת מצרים
נשבע לך אתה לא נורמלי על כל הראש
יש לי רק שאלה אחת אחי- מה זה "זבחי"סטים"
יש באמת שבט כזה או שאתה המצאתה אותו בשביל הבידור
חיפשתי במילון אבן שושן ואין שם מילה כזאת ואני לא שמעתי אף פעם על שבט כזה בחיים שלי
תענה לי בבקשה אם יהיו לך כמה דקות זמן בשבילי-קראתי לפני כמה דקות בפורום זוחלים ב
על מה קרה לך אתמול בעבודה חב"לז איך אני הייתי גם נבהל כמו שאתה נבהלתה
תודה מראש נשמה ודרישת שלום ושבת שלום למשפחה שלך ממני
שבת שלום

TAINTED SAINT

New member
אהלן אלברט ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זבחיס"טים אלברט הם פעילים מופרעים למען זכויות בעלי חיים,הם מאורגנים בכל מיני ארגונים הזויים עם מטרות שחלקן מטומטמות ביותר,אתן לך מספר דוגמאות: 1.סגירת כל גני החיות ושחרור החיות לטבע. 2.איסור על החזקת בעלי חיים כחיות מחמד-כולל כלבים וחתולים 3.איסור גידול בעלי חיים לשחיטה [כן אלברט,רובם אידיוטים צמחונים וכביכול יפי נפש...לדעתי חולי נפש...תכף תבין] 4.איסור על נסיונות רפואיים ופיתוח תרופות חדשות בעזרת נסיונות על בעלי חיים [ילדה חולת סרטן פחות חשובה מעכבר לבן....] 5.בשר=רצח,בטח ראית את המדבקה העלובה הזאת בעבר...תן לי לחדש לך משהו אלברט,יש גם פסיכים שטוענים שלירקות יש רגשות...מה נותר אלברט
מילא בלי הסטייק,אבל יקחו לנו בסוף אף את הצי'פס,הסלט והחמוצים
בקיצור אלברט,זבחי"סט טוב הוא זבחי"סט _ת
ולידיעתך-לרוב הזבחי"סטים אין שום ידע אמיתי על בעלי חיים,הם פשוט אנשים מטומטמים ומשועממים,חסרי מטרה בחיים,וכל קיומם העלוב מוקדש לבלבולי מוח ולהטרדות חסרות טעם של אנשים שכן יש להם חיים
אתה לא צריך לפחד מהם אלברט,הם בדרך כלל נובחים ולא נושכים,וגם אלו שנושכים קל לטפל בהם בעזרת בעיטה בשיניים עם מגף לאופנוע,או נעל צבאית,משתיק אותם יופי אלברט,ואם לא,אפשר [ואפילו מומלץ] לבעוט בעיטה נוספת בסרעפת או בגרוגרת,סגולה בדוקה לשקט מהם לאחרייה,תשתדל לא לבעוט חזק מדי,אחרת הם יתפגרו,יש להם נטייה מעצבנת להתעלף אחרי אגרוף ללסת או בקבוק בירה על הראש,וגם בעיטה למפשעה מניבה תוצאות לא רעות בכלל...כל שכתבתי כאן עדיף שיעשה בצנעה ולא בפרהסיה, ומתוך כוונה מלאה,והנאה מרבית,וזכור אלברט,הם מתפגרים בקלות,אז לא להסחף.......... בילוי נעים
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
כמו כבשה אלברט../images/Emo111.gif../images/Emo26.gif../images/Emo21.gif

לקדוש יש חוכמת חיים מעניינת אלברטינו שלנו-כנראה שהאנגלית שלך טיפה חלודה-אני יעזור לך חמודי- מה שכתוב לו למטה בחתימה זה שצריך להפוך קאניבליזם לחוקי-יעני שיהיה חוקי לאכול בשר אדם מאמי
איך זה מסתדר לך עם הדת
ואני לא כל כך בטוחה שהוא מיתבדח מאמי-וגם לא נראה לי שמה שמיקי כתבה על הודו היה רק ניחוש-סויה יודעת הרבה יותר ממה שהיא מספרת לנו
תשים לב אלברט איך היא והוא כותבים על חוויות שלהם ביחד ואף אחד לא קולט כמה היא והוא דומים- יש להם היסטוריה הרבה ליפני שהם "ניפגשו פיתאום בפורום"
אני מתה לדעת מה הסיפור האמיתי שלהם-כשהו היה אצלי באותו לילה כשנסענו לחפש עקרבים הוא היה עצוב נורא בהתחלה-בגללך סויה נכון
יש לכם סיפור אהבה כבר שנים-אבל הוא תקועה בנישואים שלו ביגלל הילד ואת מאוהבת בו עד מעל הראש............לא מסוגלת לוותר עליו.........זה כל כך יפה וכל כך עצוב סויה
תאמיני לי אחותי שאני מיזדהה איתך-אני גם כימעט היתאהבתי בו-מה לעשות
יש בו משהו-מי כמוך יודעת אחותי-אבל באמת סויה-הוא עם כל הצחוק והשנינות שלו באמת אדם מאוד עצוב בתוכו-את מכירה אותו כאן הכי טוב ביננו-עם יד על הלב-אני טועה במה שכתבתי כאן
אני יגיד לך משהו סויה-ואת צעירה מכדי להבין עדיין בדיוק-ג'ניס גו'פלין הזמרת אמרה פעם "אני הולכת למיטה עם אלף גברים אבל נירדמת בודדה"-הוא גם כזה סויה...ואם לא למדת את זה עד עכשיו אז תילמדי ותפנימי אחותי-יחסוך לך הרבה כאב-יום אחד עוד תודי לי על העצה הזאת. זמן לצאת מהקטע של הבדידות-אני כאן לבד ליד המסך ודי משעמם ובודד לי-בעוד רגע אני ישים דיסק עם מוסיקה שקטה ואמזוג לעצמי כוסית יין אדום-ג'ניס איאן מתאימה לי עכשיו יופי-הלוואי והיית עכשיו כאן עם הקדוש-רק לארח לחברה-לא יותר-ליצחוק ביחד... לילה טוב

TAINTED SAINT

New member
אוי,תיאוריית ה../images/Emo38.gif במיטבה.....

נו יקירתי,לאן הגענו....בשיא הכנות עתה-מה שבין סויה וביני הוא ענייננו הפרטי,אולי דייקת והיית קרובה עד להכאיב לאמת,ואולי טעית כמו תמיד,את יודעת שחוץ מלעשות צחוק מעצמך לא תוציאי מאתנו פרור מידע...מצטער-אלו הכללים,את כבר אמורה לדעת... ולגבי
לבד כדי להפיג את הבדידות,זה לא עובד לטווח ארוך,האמיני לי,מנסיון אישי ארוך ומר... מצטער שאני לא נשמע נחמד,לא היה לי יום טוב במיוחד,ולא,לא קשור לסויה,אל תתחילי במרתון ניחושים מחודש,סתם תעשי שוב צחוק מעצמך,וחבל,מפני ששנינו [את ואני] יודעים שאת רחוקה מאוד מלהיות הטפשה הרדודה שאת רוצה שכולם יחשבוך,יש דרכים אחרות לקבל תשומת לב חוץ מלהיות מפתה חצי מהזמן-ומעוררת רחמים בשאר הזמן,ואת יודעת למה אני מתכוון,ששששש,לא לענות עכשיו,תחשבי קצת לפני שאת מגיבה. שיהיה לך שבוע טוב,אם יצא לי
אלייך בליל הסדר,אני אהיה כאן לבדי לשמור על ה
. ואל תכעסי,את יודעת שאני צודק,ושאני
אותך,אבל יש צורך גם לשמור על פרופורציות... לילה טוב. TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo35.gif אני מתנדבת ../images/Emo53.gif../images/Emo82.gif

למה שתשב בערב החג לבד כמו
אני
לשמור על ה
אין מצב שאני יעזוב אותך לבד ואומלל
ואני יתחפף מוקדם על הבוקר-אל תידאג אהובי-לא הפעם הריאשונה בישבילי להיתגנב בשקט ובאלגנטיות
[רק אם אין לך כבר בתיכנון משהו כזה עם סויה
,אם את מסכימה סויה
מראש אם כן
] [אני אפילו יבשל ויביא איתי אוכל
מה שתירצה
ולקינוח....
] שוב אלי בפרטי דחוף

למעלה