וייסגל

SoulDancer

New member
היה מדהים

היה מטורף, היה כיף! אבל עדיין יש לי כמה הערות... נשמור אותם לשרשור אחר

הדדרריי

New member
ממ ..

לי היה הכי כיף בעולם... לזכות בתחרות ולהפסיד בשאר .. להתחבר לחמשושים .. והכי חשוב הגיבוש של כל הבוגרים... הדבר היחיד שהיה עצוב זזה שהשמיניות עזבו וזה באמת הטיול האחרון שלהם.. =[.

וואי

היה ממש מגניב!!! ממש כיףףף רק חבל שהרגל שלי קצת קילקלה את המצב רוח... דרך אגב...היא עדיין כואבת

idanshaf2

New member
בהחלט היה כיף../images/Emo70.gif

למרות שהיה חם.. ולמרות שלא תמיד מנצחים בהכל.. מה שחשוב זה שכולם משחקים ונהנים ולוקחים את הכל ברוח ספורטיבית.. מקווה שכולכם נהנתם כי אני יודע שאני נהנתי!

orlupo

New member
חח טוב שלא רק אני ככה מתבייש...

במחנה ראיתי אותו מלא מלא פעמים... ותמיד אני כזה תוהה "להגיד לו שלום או לא?". ובסוף מחליט שלא להגיד...

idanshaf2

New member
למה להתבייש

אני לא נושך :) אני מרגיש מפורסם שאנשים מזהים אותי ברחוב

Guy90

New member
כן גם אני.

עידן אני מפחד ממך, אתה מאיים! במיוחד עם הכובע שלך, טמבל

bergmanit

New member
:))

היהה פשוט כ"ככככ כייף. נתניה (האימפרייה עוד תשוב!) לקחה 3 גביעים!!!! ואין לי קול מרוב המורל שעשיתי. רק יש לי שאלה.. על פי מה מחליטים מי מקבל מורל? כי חדרה שישבו על ידנו פשוט הרגישו על הפנים, אחרי שהם גילו שעמידר קיבלו מורל.. ואין לי שום דבר נגד עמידר, פשוט לדעתי הגיע לחדרה הרבה יותר...

SoulDancer

New member
לפעמים

כשסניפים לא מקבלים אף גביע נותנים להם מורל כדי שישאר מורל=) חוץ מזה שאני שמעתי את עמידר מלא.. שמעתי את כל הסניפים כמעט כשחושבים על זה..חח איפה אני יכולה לפתוח דיון על משהו שלא אהבתי בכל היום הזה? [כמו התנהגות של סניף מסויים שעברה כל גבול ושכחו לגמרי שאנחנו בתנועה ארצית?]

bergmanit

New member
אני יודעת בדיוק על מה ומי את מדברת.

ואני מסכימה לחלוטין.

idanshaf2

New member
אם יש לך הערות על היום

אני אשמח לשמוע.. אבל כמובן לשמור על עינייניות ולהימנע מלהיכנס לריבים מיותרים

SoulDancer

New member
יש לי משו שמפריע לי ולעוד כמה,

אבל אני באמת לא רוצה שזה יצא בתור ריב. [היו לנו מספיק מלחמות בינתיים, לא?
] דבר ראשון כל הכבוד לסניף מכבים על זה שהם זכו באלוף האלופים! אם הם זכו ברוב זה מגיע להם, אבל לפי דעתי רק על ההתנהגות שלהם היה צריך לפסול אותם. מישו יכול להסביר לי בבקשה מה הייתה המשמעות של החולצה שלהם? מתחת לסמל של התנועה שלנו, איפה שבדר"כ כתוב "תנועת הנוער המכבי הצעיר" היה כתוב "זה לא שאני לבד-אין אף אחד". אני באמת רוצה להבין את המשמעות, כי הרושם שאני וחברות שלי קיבלנו היה "אנחנו לבד בארצי האחרים לא קיימים". בואו לא נשכח את ההתנהגות בזמן המשחקים, שלא הייתה הולמת במיוחד...ולא רק הסניף שלי התלונן. בקיצור, אם הם זכו ברוב המשחקים הגיע להם לקחת אלוף האלופים, השאלה שלי אם הגיע להם בכלל להשתתף ביום כזה, כשבאים בראש של "כל הארצי על הזין שלי-אני במכבים" [מה שלא ממש תורם לגיבוש הארצי, אה?] אבל באמת, זה לא בא משום נימה של לעג ובלי שום בכוונה לפגוע, אני אומרת מה שרוב האנשים שדיברתי איתם הרגישו.

למעלה