וייסגל

bergmanit

New member
מחזקת..

הם סניף גדול שמודע לכוח שלו והם מנצלים את העובדה הזאת. ואם הם כ"כ גאים בעצמם ובכוח שלהם בשביל מה הם צריכים לשחק מלוכלך? בשביל מה להפריע? (למשל כמו במשחק נגד נ"צ או במשיכת חבל נגדנו-נתניה) ועוד יותר מפריע לי שההנהגה לא עושה כלום בנידון! הם מתייחסים לכל הארצי כאילו הם סניף נפרד ונעלה מכל שאר הסניפים, ואף אחד לא עוצר אותם!! וזאת ממש לא הפעם הראשונה שאנחנו נתקלים בהתהגות כזאת מצידם..

הוופפה

סוף כל סוף.. בוא נגיד שזה לא משהו חדש שקורה פתאום.. זה משהו שהוא ככה כבר המון זמן.. אני אומרת אל תתייחסו אליהם יותר מדיי הם היחידים שמפסידים מזה בסופו של דבר.. גועל נפש של התנהגות..אבל זה הקטע שלהם.. פשוט ילדים קטנים שעוד לא התבגרו.. אולי באמת צריך לפסול אותם על התנהגות כזאת..לא חושבת שמגיע להם משהו..

hadita22

New member
ארני נוטה להסכים איתך...

יצא לסניף שלי משחק נגד מכבים בכדורגל, וההתנהגות הייתה ממש נוראית. אני לא חושבת שביום כזה של כיף וספורטיביות אנחנו צריכים למצוא את עצמנו דואגים לבריאות של אחד הבוגרים מהסניףך שלנהו, כשאחד ממכבים מעיף אותו בכוח כל כך רב שהוא נזרק על הגדר ונחבל כולו. והוא לא היחיד. אבל אין המ לעשות.. אי אפשר לשנות את מה שקיים... אז אני רק אגיד להם מזל טוב על אלוף האלופים.. ואני מקווה ששנה הבאה הספורטיביות תבלוט ולא הרצון לזכות בגביע...

SoulDancer

New member
עידן

הייתי שמחה לדעת מה אתה חושב בנושא.. [ונראה לי שזה שאחרים הסכימו איתי מוכיח שמשהו פה מסריח...]

Rioter

New member
את זו שנגשה אלי אחרי התחרות ריקודים

הצביעה עליי, אמרה לי: "את מהפורום!" ורצה?

bergmanit

New member
חחח כן

אבל לא נראתי במיטבי באותו הרגע, וגם נשמעתי זוועה.

היינו בשוק טוטאלי...../images/Emo9.gif

השישיסטיות אצלנו הלכו לאחד השמיניסטים והתחיל שם ויכוח ממש מעצבן... אני נטשתי באמצע כי הסכמתי עם זה שלעמידר מגיע בשביל לשמור על מורל וכל זה...:) היה ממש כיף! תיארתי לעצמי וייסגל כיפי, לא תיארתי לעצמי כמה!! D:

שקד9

New member
נכון!

חדרה פשוט עשו כל כך הרבה מורל.. והשקיעו ועשו מלא דגלים! אין לי שום דבר נגד עמידר.. אבל הם ישבו לידנו.. ולא שמעתי אותם בכלל.. ואת חדרה שמעו מלא!

anat135

New member
חח נעמה זה לא שאין לך קול...

יש לך קול.. של צפרדעעע....חחחחח הכל מאההבההההההההההה

היה ממש כייףף :] אור יהודההה שילטהה

אני רוצה לציין שאנחנו רק בתחילת שנה וזכינו ואנחנו כבר עם -6 גביעים מהמחנה ומהוויסגל ! בווויסגל הייה ממש כיייף במיוחד בכדורגללללללללללללללל !!! היהיה ממש טובב :] ח''ח לאור יהודה ! וגם לסניפים אחרים שראו שכולם ממש השקיעו את המאמץ הפיזי ואת הנשמהההההההההה ! כל הכבוד הלוואי :]] :))) הייה ממש כייףףף ! :]]]

יוווווווו

פאקקק היה כל כך כיף!!!1 למרות שראסמי היה כל כך חם! כל כך... ואני כולי תפוסה עכשיו... מקום ראשון מטקות עם 302 מכות! כפ"ש אימפריה!!!!!

assafein

New member
מקווה שנהנתם...

בתוכנית המקורית, הייתי אמור להיות בנבחרת כדורסל ולוביל את הקבוצה לזכיה בטורניר.. אבל מה שקרה באמת זה שאני לא יכול לרוץ/לקפוץ וכדומה בגלל ניתוח ברגל מלפני שבוע
אז היה כיף בבית

אכן...

נעלה באמת אחלה של סניף.. אחד אחד שם.... ובאמת .. חדרה..אם אני הייתי מחליטה למי לתת על מורל הייתי נותנת להם יותר מגביע... בכלל על היצירתיות היה מגיע.... אומנם לא זכינו בשום גביע.. אני ממש נהנתי.. רק חבל שלא היה דיסקו כמו שאמרו.. לא נורא.. פעמוני השלום עשו תחלופה לדיסקו!

LiAt PeRiL

New member
היה אכן כיףףףף (=

הדיסקו לאנורא שירלושה אותנו פיצו בחתונת בת מצווה חחחחחחחח
ירבו פעילויות כאלה

למעלה