ויכוחים מריבות ומה שבינהם

מההה!!!תכנסווו זאת נגה..

גיים בויז-->Wליטה! לשעבר ='[ אמאאלההה מה באמתת אין פורוםםםםםםםםםם??! יענטו זה הפורום החדש??!

תכנסו כולם ותסבירו לי משהוו

מה הכוונה הפורום הרשמי נסגר? מאיפה הוצאתם את זה? ולמה אתם הרישמי בכלל? סליחה אתם פתחתם אותו אחרי הרישמי שלנו ! וכדי שזה יהפך לרישמי בטח ביקשתם ממישהו לא ככה סתם הפכו אותכם לרישמי ! תסבירו לי מה הקטע פה ?..

יווווווו!! זה כל כך מעצבןןןןן!!

נכון עכשיו שיש תקלה בפורום ה"רישמי" אז כולם אומרים שהוא נסגר ועכשיו זה הרישמי.. טוב תקלטו!! כל פורום יכול להיות פורום רישמי!! אין רק פורום אחד שהוא רישמי!! רישמי= מילת תאור למשו שהוא רישמי, מכובד. כל פורום יכול לקרוא לעצמו רישמי!! זה שלפורום של מעיין כולם קוראים "הרישמי" זה לא אומר שאין עוד פורומים רישמיים בעולם.. תקשיבו ותפנימו.

tallllll1

New member
כן זה הרשמי

חבל היו שם מלא מלא בנות ועכשיו עד שאדם ואושרי ירשמו חח...לא מומחים במחשבים שני אלה חחחח

ככה!!

ממה שאני הבנתי זה שככה הפורום הקודם הרישמי ניסגר!! ופתחו לנו את הפורום הרישמי מחדששש פה!!והוא ממשיך להיות הרישמי!!! ומה זה משנה ביכלל רישמי או מישני או סגן אותו דבר :-O

תנוחי ומהררררררררר!!!!!

גם כן הפכה לי למילון רישמי זה בלה בלה בלה.. אוייש שטויות.. הרישמי עוד יחזור!!

נערת RL

New member
חח קודם כל תודה

שהחלטת שהפורום שלי.. אבל הוא לא רק שלי הוא גם של בר וליאור ..
ובעניין הרישמיות.. זה לא הכי נכון לומר שיכולים להיות כמה פורומים רישמיים . עכשיו זאת הפעם הראשונה שאני נתקלת בזה שכנראה יהיו שני פורומים רישמים לגיים בויז.. כי הפורום הרישמי הוא הפורום שאליו ה"סטאר" יכנס ובו ישקיעו הכי הרבה.. ואי אפשר להשקיע אותו דבר בכל הפורומים..

זה לא אותו דבר

זה לא אותו דבר .. היינו בקודם והיה יותר נוח ויותר נורמלי מפההה ושם גם יש את כל הההודעות של הבנים והתמונות והעיצובים והסירטונים.. למה נראה לך שלבנות יהיה כוח להתחיל הכל מחדש ?!?! איפה כתוב הוא נסגר?!?!! כתוב שהוא מושעההה אולי מסיבות של כסףף ..! וזה לא צריך להיות הרישמי כי הוא בכלל נפתח הכי אחרון .. ותכלססס הראשון ראשון שנפתח הוא בהייד פארק.. אבל לא חשוב כי כבר התחרגלנו לפורום של מעייןןןןןןןןן ..אז אל תגידי לי ככה כי הפורום פה נפתח לפני שההוא נסגר וכדי שזה יהפוך להיות הרישמי מישהי פה ביקשה שהוא יהיה הרישמי וזה חוצפהההההה

הסברת מה שהבנת עלאקקקק..

את קוראת שטויות ומסבירה אותן.. אתן פשוט לא מבינות..כול מה שאתן יודעות זה חרטות!!

לא אישי יפה שלי..

פשוט אני עצבנית רצח על המנהלת פה של תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזז.. כי היא חירטטה לי חרטות לא מהעולם הזה.. ואני צריכה אותה... והיא לא עונה לי באיי סי!!!!!!!!!!!!! סורי מאמי..

חחחח

נסיכה את צודקת... בטוח אחת מהם יצרה קשר עם רוברטו והוא נתן לה גיבויי רררררררררררררררררררררררר זה מעצבןן מה זה אין על הפורום הרישמי הקודם שלמנווו

זה בדיוק החרטות..

סעממק איתה.. הספיקה להפיץ בחצי עולה שהם הרישמי... רררררררררררר.. איך בא לי לצאת עלייה!!!!

למעלה