ויכוחים מריבות ומה שבינהם

גם של מאיה בוסקיל הואגם זה הרשמי פה

יעני בתפוז.. סביר להניח שעכשיו,כן זה הרשמי. ת'אמת שאין לי בעיה עם זה,אני אוהבת את תפוז
אבל חבל על כל ההשקעה שהייתה בפורום הקודם:\

לר סביר ולא נעליים..

זה שתפוז זה הרישמי של בוסקילה ושל רודברג..לא אומר שהרישמי ייסגר בגלל התפוזבל הזה שלכם!!!

תנוחו הרישמי לא נסגר!!!!

ואם הוא כן ייסגר בגלל הפורום של תפוזז.. אז שיילכו להזדיין התפוז האלו!!!

מזה השטויות האלה

הפורום לא נסגר בכלל יש תקלה או משהווווו וזה לא הרשמי .... הרשמי זה הפורום הרשמי האמיתי חחחח לא של תפוז....

TOUSH

New member
ויכוחים מריבות ומה שבינהם../images/Emo70.gif

אל תבואו אליי בטענות כיא ני לא אשמה
ואל תקללו

נערת RL

New member
הודעה חשובה !! בקשר לפורום של הבויז

שלום לכל חברי הפורום הזה... אני מעין ^*טינקרבל*^ מהפורום הרישמי של הבויז.. www.5gameboys.com הבנתי שהמנהלת בפורום הזה פרסמה שהפורום שלנו נסגר סופית וגם הודיעה על כך לרוברטו.. אז אני לא יודעת מה היא באמת הודיעה לרוברטו אבל הפורום שלנו ל=א נסגר!!!! הוא יחזור לעבוד מחר בבוקר/צהריים.. פשוט יש בעיה קטנה שבגללה הוא לא עבד היום.. ולמנהלת של הפורום הזה - בבקשה תפסיקי להפיץ עלינו שמועות - במיוחד שהן לא נכונות!

מעיינו'ש כפרעעלייך יפה שלייייייי..

כמה חיכיתי שסופסוףףףף מיש'ו יבוא ויגיד את זה!!!!! מושיעה שליי.. בקיצ' מה שתם צריכים להבין פורום יקר.. ש...... דיייייייייי להפיץ שמועו... הפורום שלנו יחזור!!!

TOUSH

New member
המנהלת לא דיברה עם אף אחד../images/Emo70.gif

(זאת אני)לא הייתי פה יום שלם ואני חוזרת ורואה שיש פה את הבלאגן הזה
אל תפילו עליי דברים שאני לא אשמה בהם
רוברטו פועל עם רשת תפוז ולכן הפורום הזה של מאיה ואגם רודברג הוא הרישמי אף אחד לא מבקש ממכם שתיסגרו את הפורום וגם אף אחד לא מכריח אותכם לכתוב פה ניסחפתם יותר מידי בקטע הזה
ושוב אל תבואו אליי בטענות כי לי אין חלק בזה
סורי

רעותתתת.. למה את לא מבינהההה"?!!!

הפורום הזה הוא לא הרישמיי ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר...

יששששששששששש

מעיינייי כפרה עלייייךךךךךך האאלהההההההההה פורום רישמי=אחיות בדם= אהבהההה ניצחיתתתת ובילתי פוסקת לנשמות שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!

אעאעאעעאעאא

אעאעאעאעאע יששששששששששששששששששששששששש!! כברר חשבתייי שזהוו!! אעאעאע יש יש יש יש יש ישש!!!

shimig1

New member
כנסו זה חשובבבבבבבבבבבבב

תקשיבו אני חייבת אבל מאוד חייבת תמונות נדירותתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאוד של כל הבויז......למי שיש שתעלה לי את זה בפורום או שתשלח לי לאיסיקיו...344558528 תודה

למעלה