ויכוח מוכר

גבע אבי

New member
נו די כבר, הפנמנו שיש שוטרים לא מוצלחים כמו ה

אזרעחים שאתה מייצג.
אין כאן ויכוח
יש עדות של שוטר מיומן לביצוע משימתו (במקרה הנ"ל אולי לא כל כך, ככל הנראה, ללא כל כוונת זדון) ומנגד עדות של נאשם שלא יבחל , בכוונה תחילה, במאום להחלץ ממצב הביש שלו.

וגם השופטים הם רק בני אדם ככולם, מכים את נשותיהם, את ילידהם, מנקבים צמיגים של אהובים לשעבר ומה לא?
חלאס!
אם נביא דוגמאות של אזרעחים כאלה שמשקרים במצח נחושה לשוטרים ולבית המשפט, נוהגים כאשר ראשם נמצא בעננים או בתחת, פקידי מס הכנסה, רופאים, עורכי דין, ...תמשיך לבד, את מסוגל!
ואני טוען שאין כא
לא יישאר מקום ברשת.

שבת שלום ושלווה לכולם

mr dish

New member
יש לך נטיה להסחף אימפולסיבית לטיעון סרק לא

קולע, משום מה.

פספסת את העיקר - דבריו ההזים של התובע, מר גבע החכם...

גבע אבי

New member
בוא לא נדבר עח הנטיות שלך וננסה

להשאר בדיון עיניני.
אתה לעומת זאת לא מפסיק להיטפל אל הטפל.
היית צריך לשמוע את טיעוניהם של האזרעחים במעמד רישום דוח.
היית צריך לשמוע טיעונים של עורכי דין מן הסנגוריה (עד שהשופט היסה אותם)
בחייאתאכ, גם אתה וגם אני לא מושלמים
שבת שלום

mr dish

New member
כבוד המטפל...אילו נטיות אבחנת באישיותי ? אולי

תניף לי כרטיס צהוב כחברך סהר?

האם אני מעלה על נס את עברייני התנועה? האם אני מנהל מלחמת חורמה באכיפת החוק? האם תקפתי כללית את המשטרה?

זו הפעם, אענה לך עניינית, למרות שיטחיות תגובץך...

יש הבדל גדול מאד בין נטייתו האוטומטית של האזרח להמציא תירוצים ושקרים, לבין הכרח בל יגונה של שוטר להתנהל בתדק וביושר. כשמי מאתנו נתקל באזרח חצוף, עבריין ואלים, איני מתעצל, אני מתעד ושולח תלונה לאגף הנכון במשטרה. האם עלי להתאפק כאשר אני עד להתנהלות עבריינית, מתנשאית וחצופה של שוטר, רק בגלל שהוא...שוטר?

שיא החוצפה בפוסט הזה הוא הדרישה הד משמעית של אותו תובע אידיוט, מהשופט, להעדיף תמיד עדות של שוטר, על פני זו של אזרח...

אם אינך מתקומם - כמוני - כנגד זאת, אינך ראוי להיות שוטר.

גבע אבי

New member
בקשר לנטיות - אתה התחלת..

איני שוטר, אני מתנדב כמו דוד סהר, ברזילי ועוד רבים וטובים מדרום לבנון.
ובקשר לשאר, אתה מציף את הפורום בנושאי חריגה מהתנהלות תקינה של מערכת אכיפת החוק.
רק על זה הערתי לך.
בקשר למה שאני ראוי או לא, כבוד המטפל, אנא פשפש בפוסט שלך שעליו אני מגיב ומלמל בבקשה לעצמך חלק ממנו.
איני זוכר שהיית בצוות ההדרכה שהסמיך אותי להיות שוטר ולכן אינך מוסמך לשלול ממני את סמכותי.
בכל מקרה, שבת שלווה
נ.ב מה קורה עם מי לימון?

mr dish

New member
מר גבע, בדרך כלל אני מגיב לדברי אחרים. פעמיים

פתחתי פוסט אשר נגע בחוסר הצדק תוצרת שוטרים לא טובים או אירגון כושל ומחדלי.
אתה רשאי לחוש גאוות יחידה ולהיעלב...אבל אם היית מכוון לעיקר, דוקא היית קרוב יותר לעמדת הרוב והצדק...
היכרותך את שאר התנדבים בפורום מוכיחה כי אתם חושבים ממש כאיש אחד...וזה מחשיד כי התידרוכים שלכם מגמתיים, שוטפי מוח או מוטים....
לגבי יכולתך להיחשב שוטר ראוי - כיוונתי רק לדעתך, אם היא מצדיקה ותומכת בחוצפת אותו תובע משטרתי, שהרי דרישתו די חופפת לאחדות הדעות שלכם, המתנדבים...
לגבי ההקפדה הייתרה שיש לדרוש מקצין החוק, איני מבין איך אתה משווה ומקביל את דרישת הסף הזו, לתיכמון המצופה והבנאלי של האזרח המצוי...
שבוע טוב.

הערות לסדר היום

אכן אמירתו של התובע אינה במקומה אין זו דרישה אלא בקשה וההבדל ענקקקקקקקקקקקקקקק
ניתן היה לסגנן הדברים בצורה חכמה יותר
בשני צידי המתרס שוטרים ואזרחים אין לצערי צדיקי עולם אך מה לעשות וזהו טבעו של העם הזה...

l e f t y

New member
הבעיה היא

שלאחרונה וגם בכלל אנו נתקלים יותר ויותר בחוסר מקצועיות של חלק מנציגי החוק. רוב האזרחים הנורמטיבים מצפים שנציג הרשות המבצעת יהיה ישר כסרגל לצערי זה לא כך.

למעלה