ויקטור המלך

ויקטור המלך../images/Emo70.gif

לא, זו לא טעות. זו אכן הכותרת אליה התכוון המשורר
ויקטור הפגיז היום ביציאות לדיאן, כ"כ נהנתי ממנו. בנוסף לשנינויות-עקיצות (המוצדקות) שלו, אהבתי גם את האפטיות שלו. באמצע הנושא הבוער על עתיד דיאן והתינוק - לאן עכשיו? שם לו משקפיים בניחותא, פותח עיתון. משחק אותה שזה לא מזיז לו (זה באמת לא מזיז לו) דיאן הביאה את זה על עצמה. והיחס הזה מצד ויקטור כ"כ הגיע לה.

גם אני אהבתי את ויקטור היום...

קודם כל הוא היה לבוש בטוב טעם ונראה ממש מצוייין. דבר שני אהבתי את הסצנות שלו היום עם דיאן והיתה יציאה אחת שממש נקרעתי מצחוק ממנה וחבל שאני לא זוכרת את המשפט אבל אם אני יצפה מחר בשידור חוזר אני יצטט לכם אותה...

אור2221

New member
שיט, פספסתי את ההתחלה

והגעתי בדיוק לסצינה עם אשלי, אין צורך לומר שהטלוויזיה כובתה מיידית. עד שאני מגיעה לראות, וזה מה שאני מקבלת?? החולצה הכחולה היתה ממש לעניין, נכון? נמאס לי כ"כ מהשחור.

החולצה הכחולה בהחלט התאימה לו.

אור יש לי שאלה, למה אי אפשר לשמור תמונות מהאתר הזה של אריק בריידן?, יש לו שם תמונות עם שמעון פרס ואריאל שרון.

אור2221

New member
נקודה כאובה

יש שם תמונה משגעת של אריק צעיר בלי חולצה יחד עם הבן שלו שאני מתה לחמוס לאתר שלי כבר שנים ארוכות (או לפחות לקשר). אבל האתר בנוי בתוכנת פלאש, נראה סופר מקצועי - אבל לא מאפשר שמירה.

חבל על הזמן!!!

התמונה הזאת ישר משכה את תשומת ליבי. לא ידעתי במי מדובר, בהתחלה חשבתי שזה אולי איזה ילד ששיחק איתו בסרט ישן אבל אח"כ כשראיתי תמונות שלו עם מי שנראית אשתו הבנתי שיכול להיות שמדובר בבנו היחיד.

Dawn12

New member
מעניין איך ההרגשה

לגלם דמות שכל האנשים סביבה (חוץ ממייקל) מזלזלים בה, יורדים עליה, מתעלמים ממנה או פשוט לא סובלים אותה. אין לתופעת דיאן ג'נקינס מקבילה בג'נואה סיטי, ואני בספק אם היתה. אולי טרישה, אבל גם לא ממש. לטרישה לפחות יש עדיין את ריאן ואת קית' האובססיבי. לדיאן אפילו אין את זה. מה גם שאם מתחילים להשוות אותך לטרישה אפשר להבין שהמצב עגום. בלי משפחה, בלי חברים... לא כל כך ברור לי מה מחזיק את האישה הזאת בחיים. מדי כמה שבועות היא משכנעת את עצמה שויקטור רוצה אותה, רק כדי לקבל עוד סטירה לפנים כשהמציאות לא מסתדרת עם היקום המקביל שבו היא חיה. עצוב? פתטי? כבר אמרנו את זה מיליון פעם. מעניין רק איך אלכס דונלי הרגישה בתקופה הזאת. לא נראה לי כיף גדול. ויקטור בהחלט היה טוב בסצינות עם דיאן (למרות שבשלב מסויים היה נראה שהוא קצת חוטא בדקלום טקסטים) אבל זה לא חדש. הוא תמיד עושה עבודה טובה בסצינות האלה. מה שמפריע לי הוא שוב הסיום של הפרק. נראה לי שמישהו שם מתחיל להתרשל כי זה כבר פרק שני השבוע שהסיום נראה ממש תלוש. היום זה הסתיים קצת אחרי המשפט העמוק של ויקטור: "Ashley... nothing"

ים כחול

New member
פיספסתי .... אז אראה מחר../images/Emo13.gif

תמיד כשויקטור יורד על דייאן זה מעדן
אני נהנית יותר כשויקי יורדת עליה ... ומקווה שיהיה לה העונג "להשתעשע על חשבונה " אם היא תעוף .... הלואי

משהו שמציק לי מאוד....

למה תמיד כשמישהו רוצה לקנות בגד/תכשיט או כל דבר אחר - אז המוכרים באים אליו הביתה. מה הקטע שמוכר תכשיטים בא אל בראד הביתה כדי להראות לו קולקציה של טבעות אירוסין?! אותו דבר תמיד קורה עם ויקטור, כשהוא רוצה לקנות איזו שמלה מהודרת לאשלי/ניקי וכו'... אגב, זה היה גם בנשף המפורסם של מאק ובילי - כשקתרין ביקשה מלורן פנמור להביא אליה שמלות הביתה! כאילו, אי אפשר להוציא את השחקנים מהמשרד או מהבית? צריך ליצור גם תפאורה למקומות אחרים בג'נואה סיטי... לא?

אין תקציב ../images/Emo3.gif

הם עשירים ומכובדים, לא נאה להם להתערבב עם הפשוטים. רק כיכר המדינה
ולגבי המשפט האחרון של ויקטור, כשאמר "אשלי... שום דבר" דווקא לדעתי זה הראה פן שבדר"כ לא רואים אצלו, הרגישות והפגיעות. סביר להניח שהוא רצה לדבר על היחסים המורכבים שלהם, אבל חשש מההשלכות ונרתע בסוף. וזה לא קורה כל יום לויקטור.

ים כחול

New member
עבורם זה הרגל , צודקת שזה מגוחך

תארי לך את ניומן בארצינו העממית ..... מזמין כמה סוגי משלוחים לניקי בביתו ה"קט" ברמת אביב נניח : ויקטור : " מה תרצי שיכינו לך ??" פלאפל ? פיצה ? בורקסים ?? או בייגלה עם זעתר? במה חשקה נפשך? וכמה ישראלים לבושים היטב עם מחבתות חמות יגיעו אליהם
ניקי : " אין פה סושי, קאויאר?

חחח ../images/Emo9.gif

לכי תדעי, אולי באמת ככה חיים בעשירון העליון... אולי גם כשפנינה רוזנבלום (מקומית יותר) רוצה תכשיט - היא קוראת למוכר לבוא אליה הביתה במקום שהיא תצא להתחכך ב"עמחה"...

וואלה? לא ידעתי שזה באמת קיים

כלומר, לא ידעתי שיש בכלל שירות כזה שמביאים לך טבעת עד הבית?!?! ועוד שזה יותר זול.... חזון אחרית הימים!

אור2221

New member
אני אשלם הרבההההה כסף

כדי לראות את ניקי אוכלת פיתה וחומוס. מנגבת מהצלחת הכללית, מלקקת את האצבעות...

אפרת ואיתי

הקטע הוא שלא אכפת להם לצלם אותם ברחוב או בחנות כלשהי הקטע פה הוא הסיגנון כשאני ראיתי את הקטע הזה דווקא חשבתי על יוקרה יענו (סלנג) אין לו זמן אפילו ללכת ולקנות מחוסר זמן כמובן כמובן שגם זה שעושה ת'תכשיטים חייב להיות מפורסם מאוד והם תכשיטים מיוחדים ולכן הם מגיעים עם שליח שהוא בדרך כלל שעושה את התכשיטים

למעלה