ויקטור המלך

alma26

New member
פיספסתי משהו????????

להגיד שלתופעת דיאן אין מקבילה בג'ינואה סיטי??? אתה לגמרי מתעלם מפיליס??? לא מתאים לך!

Dawn12

New member
../images/Emo46.gif

אני לא יודע איך בכלל להתחיל להגיב לזה... מה בדיוק הקשר בין דיאן ופיליס? העובדה שגם אותה הרבה אנשים לא מסמפטים? זה ממש, אבל ממש לא אותו דבר. הדמות של דיאן רחוקה שנות אור מזאת של פיליס. אם דיאן היתה מגיבה לאנשים באותה עוקצנות וביטחון כמו של פיליס היא היתה דמות מאוד מעניינת לצפייה. אם דיאן היתה בונה לעצמה קריירה (שפעם היתה לה) והופכת לאדריכלית הכי מבוקשת בעיר - שוב, היה על מה לדבר. החיים של דיאן סובבים סביב ויקטור, בן אדם שמתעב אותה. פיליס יכולה בכל רגע לחזור לניו יורק כי עושה רושם שהלך לה לא רע שם. היא בטח לא כרוכה סביב אף אחד ועושה בעיר הזאת מה שבא לה. אני מנסה ומנסה ועדיין לא מצליח למצוא את הקשר בינה לבין דיאן. אמנם גם לפיליס לא חסרים אנשים שלא מסמפטים אותה בעיר אבל כשהיא הגיעה היא כבשה את ג'ק די מהר, ויקי והיא מסתדרות טוב (לפחות עד שפיליס החליטה לא להקשיב לה בעניין ויקטור), מלקולם והיא מסתדרים הרבה יותר מ"טוב" וכמובן שיש את מייקל, אבל הוא לוקח אליו כנראה את כל העלמות הלא רצויות של ג'נואה סיטי, אז נגיד שהוא לא נחשב. חוץ מזה, יש הרבה דמויות שעדיין לא ממש מכירות את פיליס (ניקי, ניל, ניק, שרון, אוליביה, ובטח שכחתי עוד כמה בדרך) ואי אפשר להגיד את זה על דיאן. כולם מכירים אותה ויודעים שכדאי להתרחק מהמטרד הסביבתי הזה.

דאון 12

אני לא יודעת למה פתאום כולם אוהבים את פיליס ואיך כולם חושבים פתאום שהיא הכי סקסית ושהיא הכי הכי מכולם האמת שגם אני פתאום יותר אוהבת אותה יותר, ואין לי מושג למה בעצם יש לי יש אנרגיות יותר חיוביות, פעם לפני הרבה שנים היא היתה מאוד שלילית אם דני ועם הפסיכאטר ושהיא נסעה איתו לאי ופגשה שם את קריקט ופול היא מררה לה באמת את החיים לא אהבתי אותה אז ושמחתי שהיא רחוקה וכמה שיותר מהעניים שלי ופתאום היא חזרה עם המון בטחון עצמי עם תסרוקת מהממת עם ברק בעניים ועם המון המון אנרגיה לא אהבתי שהיא בגדה בחבר שלי (ג'יק המחייך) אבל אין מה לעשות הכל בשביל להתקדם גם הוא לא היה שם עליה, אם זה היה עולה לו דולר אחד בלבד.

פיליס ודיאן בכלל בכלל לא דומות!

אין שום דימיון בין פיליס ודיאן! דיאן סתם פאתטית, לוזרית, גלמודה ודפוקה! אין בה שום דבר מעניין. היא סתם נתלית על ויקטור כמו איזה סמרטוטה... שלא נדבר על זה שהיא בכלל לא יפה... פיליס לעומת זאת מדליקה! היא סקסית, היא מצחיקה, שנונה והכי חשוב - מעניינת! כיף לראות אותה על המסך! היא פשוט כובשת! אפילו שהיא היתה בעבר רעה ומפלצתית...היא חזרה כמו גדולה ומסובבת את כולם על האצבע! אין לי מושג איך אפשר להשוות בין שתיהן!

אפה אפה (סלנג) אל תדברי על דיאן

אני הכי אוהבת את דיאן אני בשוק ממך שאת אומרת שהיא לוזרית ודפוקה... לפי דעתי היא הכי חזקה פה בסידרה מי לפי דעתך יכולה לעמוד ככה מול ויקטור הגדול ולעשות את מה שהיא עושה אתם כל הזמן שוכחים שהיא היתה פעם של ג'קי (חבר שלי) והם כמעט התחתנו וויקטור יצא מגדרו שאולי יהיה לג'קי המתוק שלי טוב ולכן הוא לקח בכוח את דיאן ובסוף זרק אותה עכשיו היא מתנקמת בו ובגדול ומגיע לו שיהיה לו רע ואני שמחה שקמה אחת כמוהה שמראה לויקטור אחת ולתמיד לא לזלזל בנשים תחשבי על זה כמה הוא זרק בלי לשים לב על מי הוא דורך אז דאחילק (סלנג) אין כמו דיאן וחוץ מזה .... היא נוקמת בו גם בשביל ג'קי המחייך אהוב שלי לנצח

לימורי, להלן תגובתי הרישמית:

בתקופה של דיאן-ג'ק דיאן היתה בסדר ושמחתי שג'ק סופסוף הולך ומתמסד. אבל ברגע שדיאן בגדה בו והלכה עם ויקטור והסתנוורה מהכסף שלו - כל הערך שלי אליה ירד לגמריי!! מי עושה דבר כזה לג'יק?! ובתור אחת שאוהבת את ג'ק - את צריכה לכעוס על דיאן ולא לאהוב אותה כל כך...לא? מהרגע שויקטור נטש את דיאן היא הפכה לסמרטוט אחד גדול ואני אסביר למה אני חושבת ככה: קודם כל, אהבתי את זה שהיא פנתה לליאנה אז וחשפה את כל מה שויקטור עשה לה. אין ספק שאז היא התמודדה בגבורה עם ההשפלה וחזירה לויקטור באבי-אביו. אבל חליק! דיי! כמה אפשר! הכנסת לו? בסדר. מגיע לו. אבל מכאן ועד לעשות את מה שהיא עושה עכשיו? לגנוב לו זרע ולהתעלק על נשמתו בבית שלו ושל ויקטוריה?! בחייך! זה מעשה עלוב של בחורה חסרת כבוד עצמי! איך היא מתעקשת ומתעקשת ולא מרפה! כל אידיוט היה מבין מזמן שהוא לא רצוי! והיא ממשיכה להאחז בויקטור וזה עולה לה במחיר שאין לה חברים יותר. פעם עוד מייקל היה לצידה - אבל אפילו מייקל כבר לא מתייחס אליה וטוען שהיא חולמת אם היא חושבת שויקטור יכיר בילד הזה או שהוא אי פעם יחזור אליה! דיאן לא נוקמת בויקטור. היא לא עושה את זה מתוך נקמה. ואגב, אם זה היה מתוך נקמה - הייתי מעריכה אותה יותר! היא עושה את זה כי היא לוזרית. היא לא מוכנה לקבל את זה שויקטור דחה אותה שוב. היא עושה את זה כי היא חושבת שאולי אם יהיה לה ילד מויקטור, הוא יחזור אליה ויתאהב בה מחדש! נו, וזה נראה לך הגיוני?! זה נראה לך מעשה של בחורה הגיונית?! ממש לא! וחבל שהיא בינתיים ויתרה על העבודה שלה כאדריכלית! לפחות היתה לה פעם תעסוקה. עכשיו כל מה שהיא עושה זה לחשוב איך ויקטור חוזר אליה. הבחורה חיה באשליות! מנותקת מהמציאות לגמריי! את לא חושבת שיש משהו במה שאני אומרת?

ברור שמאוד כעסתי על דיאן בזמנו

זה נכון שויקטור זרק את דיאן היא נעשתה עצבנית ( לא סמרטוט) ושמעה להעצה של מייקל החתיך וזה נכון שחבל שהיא עזבה את האדכיכלות, כי באמת היא היתה טובה בזה אני לא מצדיקה את ההתנהגות שלה, אבל רק כלפי עצמה אני זוכרת שהיא הגיעה לסידרה היא היתה דמות מאוד נערצת ג'קי מאוד אהב אותה זוכרים ? אני חושבת שהיא נוקמת בויקטור על מה שהוא עשה לכל הנשים שלו בחיים היא חינכה אותו כראוי וטוב שהיא עושה זאת להבא הוא יחשוב אלף פעמים אם לעשות זאת זה ברור שהוא לא אהב אותה בכלללללללללל אבל הוא היה חייב להתנקם בג'קי החתיך שלי ולכן מגיעה לו.

זכותך לחשוב ככה!

אני ממש לא מסכימה עם זה! פעם היא היתה בסדר עכשיו היא עושה את מה שהיא עושה מתוך ייאוש. מתוך אהבה נכזבת ולא מתוך נקמה.

b o t t e n

New member
שכחת את מריסה...

וגם לין נותנת לה יחס לייט
חוץ מזה, שבשביל ויקטור כנראה שהסבל משתלם
ועכשיו קושייה
השפם לא דוקר אותן
שהן ככה מתכלבלבות סביבו

../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אין לי מושג למה הם כל כך אוהבות אותו אולי זה בגלל המעמד והכסף הוא דיי קשוח, ונשים אוהבות את זה... לא? למרות שהוא נראה דיי קשוח, הוא מאוד עדין, מתחשב, אבא טוב מאוד לילדים שלו (חוץ משל הופ) ומי יודע במה הוא עוד טוב..

למעלה