ויש לי גם שאלה

אורי 0

New member
למה שלא תיתן ללא-מנותחות להסביר?

ותיתן להן להיפגע גם, אם בא להן... (מי שמדבר.. אני אלוף הנפגעים בשם אחרים)

natali0106

New member
אני שמחה שהגבת, יש גם ההפך

אני שמחה שהגבת סוף סוף יש פה אנשים בוגרים. אני אומרת דבר כזה כל אדם יחיה לפי אמונתו ולפי מה שטוב לו. אני בחרתי לעבור את הניתוח כי אני לא הייתי שלמה ואפילו לרגע עם מה שהיה לי בין הרגלים, ניתוח זה לא מה שעושה אותך אישה או גבר זה משהו מאוד אינדווידואלי ואישי, זה משלם אותך ורק אותך. ניתוח הוא לשלמות האישית.

נגה א

New member
אילו סיבות רפואיות יכולות להיות

שלא מאפשרות למישהי לעבור ניתוח תחתון?

אורי 0

New member
התשובה שלך היתה קצת אגרסיבית

לא כל מי ששואלת, מתכוון לפגוע. והשואל פנתה לטרנסיות לא-מנותחות בפרוש.

יסמין 28

New member
אני דווקא מסכימה עם אורי

קודם כל, מה זאת אומרת: "אני מניחה אחרת, מותר?" בוודאי שמותר, ואף אחד לא רמז אחרת. שנית, גם אני הבנתי את השאלה המקורית, כשאלה על נשים טרנסקסואליות שמשאירות את איבר המין הגברי, מבחירה. נסיון לתשובה: יש הרבה סוגים של נשיות, את זה אנחנו יודעים. אין שום הכרח שלאישה יהיה דווקא נרתיק (אני מצטערת שהמילה הזאת מצחיקה אותך, נגה. זו המילה בה אני משתמשת, את מוזמנת להציע אחרת). כמו שאין שום הכרח שאשה תלבש רק שמלות או יהיה לה שיער ארוך, כדי להיחשב "אשה", גם אין הכרח שאישה טרנסקסואלית תעבור ניתוח כדי להיחשב אישה. היא אשה בכל מקרה. על השאלה למה היא בוחרת כך, אני כבר לא יכולה לענות מכיוון שאני לא מכירה את החוויה.

natali0106

New member
מקובל עלי רק חבל שהמנהל לפעמים מתער

עצוב לי גם שהמנהל לא מתערב, אדם כשאתה לא מסכים או לא נראה לך אתה קוטל ומוחק הודעות אבל שמדובר שאנשים אחרים אינך מגיב וזה חבל. פורום זה הוא בשבילנו לעזור אחד לשני ולא לקטול!! אנא מלא את המחוייבות שלך לכל הכותבים פה!!!

DarlingAdam

New member
אין לי בעיה עם דעות חריפות וציניות,

יש לי המון כאלה משל עצמי. יש לי בעיה לפעמים עם הדרך שבה אנשים מסוימים מבטאים את הדעות האלה, שניתן להציגן גם באופן מנומס ושליו יותר. אם יש פה קבוצה מגובשת, צר לי לומר שאני לא מודע אליה במיוחד ובטח לא מרגיש חלק ממנה - מכל האנשים פה, פגשתי חלק קטן פעם אחת, ורק מישהי אחת מספר פעמים גדול. מעבר לה, כמעט ואין לי קשר מחוץ לפורום עם כולכם. לצערי, האמת, כי אני די מחבב אנשים.

natali0106

New member
אני יודעת זאת ברק אבל

ברק אני יודעת שההודעה הייתה מכוונת לאורי, ברק הייתי שמחה שכולם פה נהיה חברים, אנחנו לא חייבים להסכים בדעותינו אבל הלעג הזה ממש מכעיס אותי.

אורי 0

New member
../images/Emo45.gif

ואני בהחלט חושב, למרות כלמה שנאמר, שיש הבדל בין איזה מאצ'ו שנוחת בו בפורום ושואל "יש פה קוקסנלים עם זיין?" לבין נים, שאנחנו מכירים אותה ואת ההתלבטויות שלו, ששואל בנימוס על משהו שמעסיק אותו. לא צריך לרדת עליו בגלל זה. כמובן שזכותן של הלא מנותחות לא לענות.

natali0106

New member
../images/Emo34.gifאולי תפסיקו!!!

תפסיקו לקטול אנשים!!! יש מגמה של ביקורתיות וקטילת אנשים שכותבים פה. יש אנשים שהם לא נמצאים ב"מסגרת" שלנו ואינם מבינים מה זה טרנסיות? למה בנות לא עוברות ניתוח וכו' חברה מקום זה נועד למגוון הרחב של האנשים ולא ל4 אנשים בודדים!! גם עם שאלות לפעמים מעצבנים אותכם אנחנו צריכים להסביר ולהיות סבלניים! תפסיקו עם זה.

תודה על התשובות

ואני שוב פעם מתנצל אם פגעתי. תבינו, כל הנושא הזה רגיש,וצריך לשים את הדברים על השולחן.... אני פשוט גם בתהליך מסויים (של MTF) וחשוב לי להבין מה עובר על אנשים אחרים ואיך הם מקבלים את ההחלטות שלהם. אשמח לעוד תגובות תודה רבה

יסמין 28

New member
סיבות גופניות

שאני לא בדיוק מבינה, שלא מאפשרות יצירה של נרתיק. אם אי אפשר לקדוח בגוף חור לנרתיק, לפעמים מקובל פשוט "לכרות את האיבר" וליצור שפתיים אך ללא נרתיק, כלומר רק מבחינה חיצונית זה נראה כמו איבר מיון נשי אך למעשה המקום חלק. כמובן ההחלמה מניתוח כזה הרבה יותר פשוטה מאשר מהניתוח הרגיל.

natali0106

New member
אורי על מה נפגעת??? אתה בכלל יודע מ

אורי אתה בכלל יודע מה זה ניתוח??? למה כל דבר אתה נפגע תמיד??? אולי תתנהג כמו מרצה באוניברסיטה ולא כמו אדם אנטי ולא נעים?? אני מצפה ממך לקצת יותר מכולם...

DarlingAdam

New member
די להיטפל אליי.

כשאנשים לא מדרדרים לעלבונות ולמילים גסות אלא רבים באופן מיושב, אני עוקב אחרי השרשור אבל לא מוחק אותו. אני לא חושב שממקומי להיות הגננת של הפורום. אני ממלא את המחויבות שלי, שהיא לשמור על חופש הדיבור עד כמה שאפשר, אבל למחוק קללות או מריבות שנמשכות זמן רב ללא תועלת. תאמיני לי, אין פה אנשים שמקבלים יחס מועדף.

natali0106

New member
יש הבדל ממש משמעותי בין

יסמין יש הבדל משמעותי בין לבחור שיער ארוך או קצר, או שימלה או גינס. ניתוח האומנם לא עושה אותך אישה אבל משלים אותך, מבחינתי הניתוח היה השלמה כי כל עוד היה לי איבר מין זיכרי אני תמיד חזרתי אחורה לעבר שלי אני הייתי שוכחת שאני בחורה טרנסקסואלית מורידה בגדים במקלחת ומזדעדעת לראות את מה שהיה שם אז בשבילי האישי בלבד אני הייתי חייבת לעשות את הניתוח בשביל לעשות אישה. אישה היא אישה, את יכולה לחשוב כמוהה להתנהג כמוהה אבל ברקע שאת מורידה את התחתונים את נזכרת בעבר שלך כל עוד לא עשית ניתוח. מקווה שהבנת אותי...

ויש לי גם שאלה

אם מישהי (הכוונה: בן לבת MTF) החליטה כבר לעבור את השינוי והיא לוקחת הורמונים. למה יש כאלו שמחליטות להשאיר את האיבר הזכרי? הרי ממילא הוא כבא לא יכול להיות בשימוש (בגלל ההורמונים) אז למה להשאיר אותו? אני לא שואל את זה בביקורתיות (אם זה נשמע ככה) אני באמת רוצה להבין את המניע. תודה רבה

ענבר פ

New member
אמממממ

סיבה רפואית כמו אי קרישת דם? לחץ דם גבוה או נמוך מדי? אולי יש עוד סיבות.

DarlingAdam

New member
זו את וההרגשה שלך,

ויש הרבה נשים עם הרגשה כזו, אבל יש גם אחרות, והן לא פחות "נשים". נראה לי שלזה התכוונו פה כמה א/נשים. שישנן נשים שהזין לא מפריע להן, כמו שהוא הפריע לך.

תודה לכולכם

ותודה לאורי. פשוט יש לי שני חשבונות בתפוז
(גם פולופ)

למעלה