ויש לי גם שאלה

natali0106

New member
עם תקרא שוב מה שרשמתי

עם תקרא שוב מה שכתבתי אז תבין אני כתבתי פעמיים "דעתי האישית" אז בבקשה...

יסמין 28

New member
לפעמים פשוט חוסר מקום מספיק בגוף

לקדיחת הנרתיק. היי ענברי

נגה א

New member
פחחחחחחח "קדיחת הנרתיק"

נשמע כמו עבודות בנייה בכביש חחחחחחחחחח את בטוחה בדברים שכתבת הרגע? נראה לי את לא מתמצאת במיוחד גשי ללשכתייייD-: חחחחחח קטעים איתך

natali0106

New member
נגה מה כל כך מצחיק יש מכירים כאלה..

נגה בהמון מדינות ככה עושים ניתוח אני יתן לך דוגמה בהודו ככה בנות עוברות ניתוח, קורטים להן את האיבר ללא שם חור, יש בערוץ 8 סרט על זה אני ממש ממליצה... נגה חבל שאת כל הזמן צוחקת ולא סבלנית לגבי אנשים. זה לא יפה.

נגה א

New member
אני סבלנית, סתם צחוקים, לא להיעלב

וזה נראה לך בסדר הצורה הזאת של ניתוח שאת מביאה לי כדוגמא?

יסמין 28

New member
את לא סבלנית ולא סובלנית

בשתי הודעות שלך למעלה את צוחקת על אנשים שיש להם בעיה גופנית. זה נראה לך בסדר? יש לפעמים מניעה גופנית לניתוח. את לא חייבת להאמין לי. אבל לפחות תתייעצי עם רופאים לפני שאת קוראת לדברים שלי שהם שטויות.

natali0106

New member
אני יסביר מנסיוני ה"דל"

טוב בואו ניצא מנקודה שבחורה כן רוצה לעשות ניתוח ולא יכולה, הסיבה יכולה להיגרם מבחינה רפואית אני יתן דוגמה. לי יש מחלה במעיים ואני דחיתי כמה פעמים את הניתוח בגלל שהיה אסור לנתח אותי כל עוד המחלה מתפרצת, לאחר כמה חודשים הייתה לי הפוגה ונסעתי לנתח דחוף (הודות לנורה..)אני מכירה כמה מיקרים שהבחורות לא יכולות אפילו לכנס לחדר ניתוח בגלל בעיות אחרות לדוגמה מישהי שיש לה צהבת סוג B אסור לה להיות בחדר ניתוח יותר משעה, היא מעוניינת לנתח אבל אינה יכולה מבחינה רפואית. יש מקרים של חוסר חומר גלם הכוונה לאיבר מין קטן ואז הניתוח הופך למסובך יותר כי צריך לקחת עור מאגן היריכיים ואז עושים השתלה וכו'... הניתוח הזה יותר מסובך, אז נסכם בד"כ מי שבאמת רוצה לעשות ניתוח אין דבר שעומד בפני הרצון. היא נוסעת, אבל אני יתחיס אליך עד שלא תהיה פול טיים לא תוכלי לדעת עם את רוצה ניתוח או לא כי אני מכירה המון בנות שרצו מאוד בהתחלה ועכשיו הן חיות עם זה בשלום וטוב להן והן אפילו לא חושבות על זה. כל אדם לפי אמונו ולפי חיו.

אורי 0

New member
אנימניח

שהשאלה המקורית היתה על הלא מנותחות שכן יכולות, אבל לא עוברות ניתוח מתוך בחירה.

Yaara77

New member
Q & A

Dear Nim; Do you know what is more important than the right answers ? The right questions. Sorry dear, but you question is eroneous, comprising some mistaken data. First, the male organ can be very active while taking female hormones, depending on what is being taken and how much. Very active = up to 4 orgasms in a row... Second, the SRS operation is not a result of "logical calculation" that is typical of.... men. Women just... know when the right time for SRS arrives. Almost nobody can change their mind to do it earlier, or later. They can rationalize it in retrospect, but our brin structure bringth forth the whole picture and conclusion first, the details and logics in a lower priority. And as you know, the whole picture comprises so many factors ... All my Love Yaara Home in 2 days

למעלה