ויתרנו על כל גוש קטיף וקיבלנו בומבה לפרצוף !

זה אולי נשמע קיצוני אבל לא עד כדיי כך!

אני לא חולת נפש ומי שמכיר אותי יעיד על זה , זה דבר ראשון
דבר שני, אני יודעת מתיי לעמוד לצד הישראלים ומתיי לעמוד לצד הפלסטינים שצריך אבל כשאני רואה שחיילים (כלומר- ילדים בני 19) מעיזים להשתלט על מונית של בחור שהוא בערך בסביבות ה 27, שזה מקור הפרנסה שלו , ועוד אחר כך לקשור אותו "כי לא רצו שהוא ישתולל במונית ויסכן חיי אדם" איפה ההגיון פה? באים לבנאדם משתלטים לו על רכוש אישי לצורכיי מטרות רווח (במקרה הזה - פעילות מבצעית) ואחר כך אם הבנאדם קצת ינסה להתנגד ישר יגידו שהוא מחבל ויאשימו אותו בניסיון לרצח כשבעצם הוא האשם כי החיילים חסריי המוסר השתלטו לו על המונית! אתה אולי לא תודה בזה, הישראלים חושבים שמגיע להם הכל. הם גם חושבים שהם תמיד צודקים, ורוצים שכולם יתמכו בהם. בגלל זה יש לנו כמה ימיי זיכרון - שחס וחלילה לא נשכח לשמור טינה לסובבים אותנו. בקיצור... הצלחת להרגיז אותי כמו שצריך

על מה את מדברת ../images/Emo6.gif

אותם חיילים שיעשו את זה עומדים לדין (ולא בצדק) ובטח יקבלו כמה חודשי מאסר אם לא יותר וזה היה מקרה חד פעמי שבניגוד למדיניות הצבא ועובדה תראי איזה סיפור עשו מזה אז לקחת מקרה חד פעמי שקרה מבילבול אצל החיילים ולדבר עליו כאילו זה מדיניות הצבא זה טיפשי..

את יהודיה?

אני מקווה מאוד שלא.. כי אם לא זה בושה וחרפה והאמת גם אם את מוסלמיה שגרה במדינה יהודית זה בושה וחרפה ובעצם אם את חלק מהמין האנושי ואין לך בעיות נפשיות כל שאין אז זה בושה וחרפה. תפתחי כמה ספרי היסטוריה ואולי ככה תבין לא להקל ראש בזה שמרימים דגל עם צלב קרס ואמן ישרף מי שעשה את זה

טוב

אני יהודיה, ותתפלא אפילו לא שום תוצאה של התבוללות. יהודיה שלמה מזה כ 3 דורות. ובאשר לדקסטר, אני בדרך כלל מכבדת ימנים, אך אנשים שאינם מכבדים אותי אני איני מכבדת אותם. ואתה , אדוני הצעיר לא ראוי לאף יחס, ואף לחסימה היתי אומרת! אתה וכל הימנים המשועממים שמנסים להפיץ פה תעמולה , לא יודעת לאיזה אינטרסים בדיוק הלוואי והיה לך את הראש הישר שלי כי אני גם לא משקרת לעצמי, היתיי משקרת לעצמי אילו היתי אומרת שאני ציונית או משהו אחר, אבל אני מודעת למצב ואני יודעת שאני חלק מעם כובש ואין מה לעשות אלא רק להשלים עם זה ולנסות לעזור לצד השני. ותפסיק לחשוב שכולם מגדפים ומקללים אותך, כי עד עכשיו דיברתי אליך בהכי נימוס שאפשר. מה קרה, מי שלא מסכים איתך זה אומר שהוא חוצפן? בחיי שאתה מזכיר לי את המשפחה שלי. עצוב מאוד.

Dexter5

New member
לא, אל מוחמד5 דיברתי בכבוד

אל עגייב דיברתי בכבוד, אל סאבאג' השמאלני הקיצוני דיברתי בכבוד, רק את מגדפת ומקללת, להלן מדגם מהודעותיך אשר בהן ניסית להיות "מנומסת" : "אתה בטוח שאתה בן 13 ?ו האיי קיו שלך שואף לאפס. אסור לפתוח שרשורים כך סתם וללא סיבה מוצדקת. אתה רוצה להגיב בנושא מסויים - תגיב. אל תכתוב הבל הבלים בשרשורים חדשים !!" -- " "שמולק"ו צריך להוריד את ה "ל" מהכינוי שלך" -- "Get A Life... אתה הזוי ולא שייך" -- "• יהודית [נטו] ודמוקרטית [?] חחחחח עלוב." --- בחיי, כמה שאת מנומסת, אני נמס !!

Dexter5

New member
כעת, מי בעד חסימה ל"נסיכה וחצי מכשפה" ?

ערבים, תצביעו גם אתם בעד, אל תצביעו נגד רק בגלל שהיא תומכת בכם .

grease 78

New member
אני, בתור משתתף פסיבי,

חושב שהיא ראויה לחסימה. עד עכשיו לא מצאתי אפילו תגובה עניינית אחת שלה - לגופו של עניין; כל התגובות שלה הן לגופו של אדם. דקסטר הוא ילד ישראלי שראוי לכל שבח, פשוט המיטב. אידאולוגי שיודע על מה הוא מדבר, שמכיר את החומר היטב. התרשמתי ממנו מאוד.

חבל ../images/Emo6.gif

תיהיה בטוח שלא יחסמו אותי בפורום הזה אבל אני עכשיו אחשוב פעמיים ואכתוב תגובות מתונות יותר אתה תנסה להתייחס אליי ביותר כבוד ותאמין לי שתקבל בחזרה לילה טוב לכולם

אז תתביישי.

אולי אין לך מספיק ידע בנושא בשביל לדעת כמה חמור זה כשקודם כל הם בכלל מניפים את הצלבי קרס וב' כיהודיה ישראלית אומרת בתגובה "מה אכפת לי" אני לא יודע מה יותר חמור ההנפה שלהם או התגובה שלך אבל מה שבטוח שניהם מגעילים ומביישים. לא מעניין מה את שמאלנית ימנית תהיי מה שתהיי..זה גועל נפש מה שאמרת.

drora121

New member
לא תוכל לחנך אותה, היא ערב רב.

אז יופי שקיבלנו את ה-pedigree שלה וידוע לנו שמזה 3 דורות היא יהודיה - איזה יופי ולפני כן?...

אם את חלק מעם כובש אז הווי דוגמא אישית -

רוצה לעזור להם? פני את הבית הכבוש שלך לטובת הערבי-הלאומני (פלסטיני אזרח ישראל) שאת כל כך רוצה ביקרו. הערבים ממילא רואים את כל הארץ ככבושה, אבל הכי קל להתגורר על שטח כבוש מתחת לחורבות כפר ולצעוק "הכיבוש משחית", "צבא הכיבוש הלא מוסרי" ולהציע את ביתו של הימין...

webguy

New member
מכשפה ..

אבל שכחת דבר אחד אצלנו כהנא מחוץ לחוק ..!! אבל הפלסתנאים החמאס זה החוק ..!! הם בשלטון ..!! אני לא חושב שיש הבדל בין תומכי כהנא לחמאס תימצאי בשני המחנות האילו הרבה קווים משותפים של לאומנות דתית קיצונית אבל יחי ההבדל ..!!! אצלנו אנשי הימין תומכי כהנא מוקצים ע"י החוק ע"י הפולקאים הישראלים ואילו החמאסניקים זה השלטון הפלסטנאי ..וזוכים לתמיכה מקיר לקיר בקרב הפלסתנאים והערבים ..!! הייתי אומר שאם היו בצד הפלסתנאי הרבה אנשים כמוך אז היה לנו שלום ..!!!

webguy

New member
עזוב את הקללות ..

קללות זה רק התנהגות סממן חיצוני .. השאלה המהות והדרך הרעיונית ..!!! יש שמיחסיים את תגובת הפלשתנאים כטיבעית למה שנראה בניהם כשלילת זכויות הפלשתנאים ע"י הישראלים .. לדוגמא .. הפלשתנאים יוצאים לפגועי התאבדות כי זו הברירה היחידה שלהם להביע התנגדות ולכן יש אנשי שמאל שמבינים אותם ... ולמעשה מאשימים את ישראל במצב הקיצוני שחלק מהפלשתנאים נקטו בו .. זה מין מעגל סגור ...הם מתפוצצים ואנחנו כתגובה טבעית חייבים כדי להגן על עצמנו לשלול את החרות שלהם כמו מחסומים .. השאלה אין מנתקים את מעגל האיבה ההדדי ... דבר ראשון לדעתי הכרחי זו הכרה בזכות העקרונית של שני הצדדים להגדרה עצמית ולשטח ולמדינה ... יש שיתנגדו אבל זו דעתי ...לעומת מכשפה אני מבין את ישראל ששוללת זכויות בסיסיות של פלשתנאים שהרי זה הכרחי לבטחון ישראל ... מה אמורה ישראל לעשות מול ישות אשר שוללת את קיומה הפועלת מעזה ..? למה מצפה המכשפה ..? להסכים לחזור לאירופה ..? גם אני איש שמאל ..אבל שמאל ראלי .. אני רוצה צדק ..אבל לא על וויתור על בטחוני ... וזכותי למולדת משלי ..!!!

ונוס2007

New member
זכות או ייאוש../images/Emo35.gif

אני מתקשה לקבל הרבה מהנאמר בדיון , שימו שנייה את השינאה בצד ותנסו להיות אנושיים לא כול הפלסטינאים מבקשים להשמיד אותנו שכחתם שמעבר לגדר יש אנשים אנושיים כמוכם שמבקשים לחיות? אני לא מסכימה עם התאבדויות ולא עם הרג משום סיבה העם הפלסטינאי מיואש ,שנים של מאבקים וגם אם קשה לכם להודות חיים תחת כיבוש צבאי אינם חיים. לפניי מספר שנים התקשתי להאמין לסיפורים ששמעתי אך כיום אני מכירה אישית אנשים שנפגעו ואין להם שום קשר למאבק נגד ישראל. כיצד תוכל להסביר לפלסטינאים שישראל רוצה שלום כשבפועל ממשיכים לנשל אותם מקרקעות בטוענה שזה הכרחי למרחב הביטחון ולבסוף בונים או מרחיבים התנחלות? כיצד תסביר לאדם השייך לקבוצת לוחמים לשלום שבתו נהרגה בשל כדור תועה? כיצד תסביר לילד שאיבד את יד ימינו מכדור תועה רק בגלל שבמרחק 500 מטר ליד ביתו היתה הפגנה? אני מסכימה שזכותה של ישראל להגן על עצמה אך מנגד נורא קל לקום ולומר הם אשמים ולא לחתור לשלום אמיתי .אז יש כאלה שיעדיפו לפתור אותי ולומר נו עוד שמאלנית אבל זה לא כך זה -אנושית. ואגב חבריי כהנא שכחתם את ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה.

webguy

New member
את צודקת ...אבל ..

בואי תשימי את עצמך במקום ממשלת ישראל .. ממשלת ישראל לדורותיה אמורה להגן עליך כתושבת המדינה ... שלום זה גם הגנה ... אבל מה לעשות שהצד השני החמאס שנבחר ע"י בחירות חופשיותע"י העם הפלשתנאי לא מקבל את קיום המדינה היהודית ..? פה לא מדובר על התנחלויות או על חזרה לגבולות 1967 ... החמאס לא מכיר בזכותה של מדינת ישראל להתקיים ...!! ובתוקף זה הוא מבצע פעולות טרור על מנת לשבור את רוחו של הציבור ... ראי מה קורה לאזרחי שדרות ..את היאוש ..את הבריחה ... החמאס די מצליח ... אז נגיד את קובעת את המידניות מה היית מחליטה ..? שיהודי ישראל ינטשו את המדינה ..? או לא ינקטו בעמדה של לחץ על האכלוסיה האזרחית החפה מפשע ..? איך בדיוק אפשר לפגוע בטרורסטים שהרי הם גרים בקרב הפלסטנאים שבעצם חלק מהם תומכים במטרת החמאס להשמיד אותנו .. כיצד אפשר לפגוע בתומכים במחבלים בלי לפגוע בחפים במפשע ..? זה בלתי אפשרי ..אין דבר כזה מלחמה מוסרית ..גם החוק הבינלאומי מתיר פגיעה בחפים מפשע בעת לחימה ..!! מה היית מציעה ..לסגת נסיגה חד צדדית ...ראי מקרה עזה ... קל לבקר ...קל לתת ביקורת ..אבל מה לעשות שהאויב שלך לא מושיט יד לשלום .. הרי ההסטוריה מלמדת אותנו שהפלסטנאים מושיטים יד לשלום אנחנו מתפשרים ..ראי הסכם השלום עם מצריים ..או הסכם אוסלו ... גם השמאל בישראל ניצח בבחירות כאשר היה סכוי לשלום .. העם נותן מנדט לשלום כשהוא מרגיש שהצד השני רוצה גם ... לפעמיים בחיים צריך לבחור בדרך הכי פחות גרועה .. זה המצב היום ...מחסומים , לחץ ... באמת מצב קשה ...אבל בסופו של דבר הפלשתנאים הביאו את זה על עצמם ..!! זה בהחלט מצב לא אידאלי למדינת ישראל ..שליטה על עם אחר זו קללה ... אבל הם יש אופציה אחרת בשלב זה ..?

liz28

New member
אנושיות

אבל אצל כל מי שכותב כאן, לא ראיתי חוסר אנושיות. יתרה מזאת, ההנהגה שלנו והרוב הגדול של היהודים במדינת ישראל הם אנושיים. לא כל הפלסטינים מבקשים להשמיד אותנו- רק רובם. מדוע הרוב בחר בחמאס? הרי זה לא סוד מה השאיפה של החמסניקים, מה הדרך חיים שלהם ובאיזה אופן הם מאמינים שישיגו את הרצונות שלהם. אני אשאל אותן שאלות, אבל הפוך: איך ניתן להסביר לאבא שאיבד בקיבוץ מצר את שני בניו ואימם, כשהמחבל ירה בהם מטווח קרוב= לא טעות, לא כדור טועה, לא במקרה שהיו בסביבה, אלא בכוונה תחילה להרוג ילדים כשהם ישנים במיטתם. מה אנושי בצלף שירה בראשה של תינוקת והרג אותה במקום? מה אנושי במבצעי הלינץ' ברמאללה? ולמרות הכל, עדיין אנחנו מצליחים לנהוג באנושיות, עד כמה שניתן, מול כאלה חסרי רסן. אני לא אומרת שהצד היהודי לא הרג חפים מפשע (הרבה פחות באחוזים ממה שהמחבלים הרגו), אבל בוודאות זה לא היה בכוונה תחילה. המחבלים שסיכנו אותם בכך שביצעו את פעולות הטרור שלהם מתוך מקום מגוריי הילדים, מתוך בי"ס, הם אשמים ראשיים בתוצאה, בעיניי. אז לפני שמטיחים האשמות על "האי אנושיות" שלנו, צריך לראות את התמונה הכוללת ולהבין מול אילו "אנושיים" אנחנו עומדים ואיך ניתן בדיוק לרצות אותם לשביעות רצונם מבלי שישפך דם יהודי וכמה שיותר.

למעלה