ויתרנו על כל גוש קטיף וקיבלנו בומבה לפרצוף !

ויתרנו על כל גוש קטיף וקיבלנו בומבה לפרצוף !

אז תגידו לי אתם איך אפשר להאמין לכם פלסתינאים?אתם בקושי מסוגלים לנהל רחוב אתם רוצים לנהל מדינה משל עצמכם?הרי בלעדינו היהודים אתם לא מסוגלים להתפרנס. בקיצור נמרץ אתם הפלסתינאים כאלה ברבארים כאלה נבערים מדעת כאלה פרימיטיבים שאינכם מסוגלים אפילו לקיים את עצמכם בכבוד,רק מלחמות ורק דם אתם יודעים. העולם היה נקי יותר אם היו לנו שכנים שוודים או נורבגים,איך נפלתם עלינו אתם? שאלוהים יעזור לנו.

מוחמד5

New member
היו לך שכנים כאלה

שכחת !! להזכיר לך את ההיסטוריה שלך. ומה הם עשו לך ולבני עמך !! הם רצחו והרגו יהודים ... תזכר בזה. האמת יש לנו מזל שאתם נפלתם עלינו כי זה בעצם גרם לפירסום של הסוגייה הפלשתינאית בעולם הרי דוגרי ההתעניינות היא לא ישירות בנו אלא של העולם במעליליכם במהלך ההיסטוריה. לסיכום אמנם אתם "הברכה" הכי גדולה שנפלה עלינו אך מצד שני זהו מזלנו הגדול כי אם היו כובשים אותנו שוודים או שוויצרים אף אחד לא היה יודע מזה פלשתינאי... יש אנשים שחושבים שלהקים מדינה זה קל רק שלקח להם אלפיים שנה לעשות זאת ולהקים מדינה משלהם העם הפלשתיני בסה"כ כ55 שנה כבר ללא מדינה זה הכל.... אם אנחנו כבר בקטע של השוואות!

כ55 שנה כבר ללא מדינה זה הכל....???!!!!!!!!!!

מתי הייתה לפלשתינים מדינה?? אף פעם!! מעולם לא! תגיד שכחת לקחת את הכדורים של הצהרים??

מוחמד5

New member
אתה צודק

הארץ הזאת תמיד היתה נתונה תחת שלטונות זרים כולם חמדו בארץ הזאת, כיבוש החליף כיבוש.

מוחמד5

New member
חחחחחחחחח

לא מאמין בחמסות , אני מאין באדם עצמו. לגבי אמונה ,כשאני מדבר עם יהודים על אמונות (אפילו חרדיים) הם נשארים עם פעור בגלל עומק ההבנה והידע שלי.

יש המון מקום בירדן בסעודיה מקומכם שם ../images/Emo70.gif

וראה זה פלא מוחמד אפילו הסעודים והירדנים לא מעוניינים בכם שלא לדבר על המיצרים אשר מתעבים אתכם.

מוחמד5

New member
גם אנחנו לא מעונינים בהם

בינתיים מי שעוזב את הארץ זה לא הערבים, הערבים יודעים לשרוד. וצר לי על הבריחה של המוחות המבריקים למדינות אחרות, בסופו של דבר טובת הכלל חשובה שלי.

מוחמד -היהודים יודעים לשרוד,שרדנו את השואה.

הכל מתגמד מול המכונה הנאצית שהשמידה שישה מליון יהודים.. שרדנו את היטלר נשרוד גם את אחמדיניג'אד הפסיכופת ..או את החמאס המטורף. ואין לי שום דבר אישי נגדך מוחמד,אני מצר על כך שאני עוסק בהכללות אני יודע שיש גם ערבים טובים. הרשה לי לגלות לך סוד ככה בשושו
המון ערבים עוזבים את ישראל לטובת מדינות אירופה קנדה וארה"ב,(בדיוק כמו היהודים) ואתה יודע מה אני אפילו לא כועס עליהם,אני יכול אפילו להבין אותם.

webguy

New member
לא מדויק ..

יש עזיבה של מי שיכול לעזוב בשטחים ..מי שיש לו כסף .. החיים שם בלתי נסבלים . את הארץ עוזבים בעיקר נוצרים .. כמו בלבנון ...ומשאר מדינות המערב ... יהודים עוזבים אבל יש גם עלייה כל הזמן ..!! למשל התלמידים הכי טובים בארץ הם הנוצרים הם גם הכי משכילים יש האומרים שהם משתדלים להגיע להשגים כי ככה יותר קל להגר ...מקבלים אותך ביותר קלות . זו תופעה של כל המזרח התיכון הנוצרים בורחים ... לגבי מדענים יש עזיבה אבל זה נכון גם לגבי העולם הערבי ...כי יש מוסלמים השואפים ורוצים להגיע לחופש המערבי ... שרוצים לחיות בדמוקרטיה המערבית ולא תחת האיסלם הקיצוני שכוחו מתגבר במדינות ערב ... השגי האונברסטאות הערביות שאפות לאפס מאופס ... חוץ מזה האונברסטאות המערביות מציעים תנאים חלומיים למדענים וזה הסיבה שהאמרקאים מובילים הם פשוט משכים אליהם מדענים מכל העולם . ברשימת 500 האונברסטאות הטובות בעולם יש 7 ישראליות ורק אחת ערבית במקום 400 אונברסיטת קהיר ..!!! יש על זה תרשומת מפורטת עם מקורות מידע בפורום ערבים שרשמתי לפני שבועיים .

drora121

New member
אגב, האוכלוסיה החזקה עוזבת ועוד איך...

לא משום שהיהודים הציקו להם אלא משום שאחיהם המוסלמים סוחטים את טיפת דמם האחרונה. ראה בית לחם - עיר נוצרית ידועה לכל - עיר רפאים תחת שלטון של ראש עיר מוסלמי ורדיפה מתמדת של המיעוט הערבי-נוצרי על ידי הרוב הערבי-מוסלמי. תיזכר במלחמה בין האיסלם והנצרות בעיר נצרת. את מאבקי הכח והורדת הידיים בין האיסלם הרדיקאלי שמנסה בכוח לבנות מסגד על אדמה נוצרית של מנזר וכנסייה ואין פוצה פה.

מוחמד5

New member
בטח שיש עזיבה בקרב

הערבים הפלשתינים אזרחי המדינה,הסיבה העיקרית לעזיבה היא החיפוש אחר התקדמות מקצועית ואיכות חיים . לא מעט אנשים מוגבלים מבחינת התקדמות מקצועית ,אנשים למדו מקצועות ,השקיעו ופתאום מצאו את עצמם ללא תעסוקה או ללא אפשרות להתקדם ולהתפתח מבחינה מקצועית,מספיק להזכר בחלק גדול מהחברים שהיגרו למדינות אחרות רק בגלל הסיבות האלה,ועכשיו הם מאוד מוצלחים.

Leibovitz

New member
ערבים רבים, כולל מפלסטין, מציפים את מדינות

אירופה והמערב בכלל. הבעיה שהישראלים שהולכים, הולכים כי מישהו קורא להם ורוצה את ראשם וידיהם שיודעים לעשות עבודה טובה ולתרום לחברתם. ואילו הערבים רובם הם סתם פליטים שבורחים ממקום רע למקום טוב אבל בלי שביקשו מהם לבוא. ושם הם יושבים כספח בלתי רצוי, דבקים בפונדמנטליזם הקיצוני שלהם, מעוררים דחיה בקרב האוכלוסיה המקומית הנוצרית, ישנם הרבח חיכוכים ותקריות. והסיפור לא סימפטי כלל ויכול להיגמר באסון ובטרטגדיה.

מוחמד5

New member
הנסיון

לזרוע שינאה בין הנוצרים למוסלמים בארץ הוא נסיון לא מוצלח.

webguy

New member
שטויות ..

מדברים עליכם בגלל הנפט ותמיכת מדינות ערב ... יש מוסלמים בצצנייה ... רק בצצנייה נהרגו מאות אלפים ע"י הרוסים ..אין בית אחד שנשאר שם שלם ...הצצנים מוסלמים כמו הפלסטנאים ...כל שנה נהרגים לפחות 20000 צצניים .. ומי שומע על זה ..? שישראל הורגת 3000 פלשתנאים בשנה הערבים מתארים את זה כרצח עם ... אבל הצצניים נשכחים בכלל ..!! הנפט עשה את הערבים ..וזה הדבר היחידי שיש להם .... ובגלל זה ארה"ב והמעצמות בוחשות במזרח התיכון ..ובגלל זה גם ארה"ב בעירק ... ראה מה קורה באפריקה ..מוסלמים נטבחים ...והנה הם משום מה בורחים לישראל ..למה .. כי לאף אחד לא מעניין מה קורה בסודן ..יש להם נפט ..? העולם תלוי בהם ..? רק שישראל הורגת ילד בשטחים ...אז ישראל מדינה נאצית ...רוסיה לא ... סין עם מה שעושה בטיבט ...לא .... סודן לא ... והאמרקאים ..בעירק .. רק נגד ישראל יש החלטות או"ם על הפרת זכויות אדם ..חה חה .... שכחו את סין רוסיה ארה"ב וגם מדינות ערב ..!!! באמת ... מוחמד אתה חושב שאתה יושב פה ומדבר עם אהבלים ..? תראה לאן מדינת ישראל הגיעה ..! מבחינה טכנלוגית ולאן הערבים הגיעו ..? תראה כמה זוכי פרס נובל יהודים וישראלים יש וכמה ערבים ומוסלמים זכו ...

בקטנה לא רחוק היום שהעולם

יגלה\יפתח תחליף זול יותר שיתפקד במקום הנפט.. ואז אפשר לשכוח ממדינות ערב

webguy

New member
גם העניין של ארה"ב בישראל יקטן ..

בעצם ישאר העניין הדתי ... של הוונגלסטים בישראל ...!!

בנושא הסיכסוך עם הפלסטנאים אולי

וזה כי הם כבר לא ישימו ז על המוסלמים אבל בשאר הנושאים הכלכלים וכו' תמיד ישימו לב הרבה בגלל שהרבה יהודים שם בתפקידי מפתח וגם בגלל שגם הם מרוויחים מהשיתוף פעולה איתנו

למעלה