וכבר שאלה... מה אתן עושות עם הילדים

פשושולה

New member
וכבר שאלה... מה אתן עושות עם הילדים

כשחוזרות לעבודה? אני בבעיה, ולהלן הסיפור: חמותי מטריפה אותי. עולה לי על העצבים, משגעת אותי, מוציאה אותי מדעתי ועוד כל מיני. אני לא מסתדרת איתה, והיא אישה מאד שונה ממה שאני רגילה אליו מכל הבחינות, כולל הכל... בשנים האחרונות היא מועסקת כמטפלת, מאד מוצלחת (יש שיגידו שהיא פשוט מתאימה ברמתה המנטלית לילדים קטנטנים... אבל לא אני חלילה שאגיד כזה דבר...). היא כרגע לא מטפלת בילד. תמיד נשבעתי שאני לא אשתמש בשירותיה, כדי לא לסבך מצב מסובך גם כך. כשהתחלנו לחפש משפחתון או מטפלת, גילינו שאנחנו שנינו ממש נגד הנושא של מטפלת. לא מתחברים לזה ויש לנו חששות עמוקים מהזנחה ובכלל. לכן, איתרתי משפחתון (מה זה איתרתי, ממש מול הבית...) משפחתון שמוצא חן בעיני מאד. אממה, ביומיים האחרונים יש לי ספקות - פתאום עלו לי הרהורי כפירה לגבי השארת הילדה במשפחתון בגיל כל כך צעיר (12 שבועות), כי היא עברה הרבה עד כה ובכלל, היא כזו קטנטונת. מאחר ואנחנו עדיין נורא נגד מטפלת, חשבתי על מה עדיף לילדה, וניסיתי להוציא את עצמי מהמשוואה, וחשבתי שאולי יהיה הכי טוב לילדה להישאר עם סבתה עד ספטמבר, שאז היא תהיה בת 7 חודשים. מצד אחד, אני כנראה אתאבד עד אז, ומצד שני, אין ספק שהילדה תהיה מטופלת ואהובה מעל ומעבר. מה עושים? המלצות? אשמח לכל עצה...

אור67

New member
את הדיעה שלי את כבר מכירה נכון?

אני שמחה שאת מעלה את זה כאן, תקבלי בטח המון תשובות שיחזקו אותך לכאן או לכאן.יכול הליות שגם יבלבלו אותך. בכל מקרה - למען שאר הקוראות- אני בעד החמה הסוררת. סבתא אוהבת ודואגת (עם כל ה
שמסביב) לא משתווה לשום אישה זרה שמטפלת בעדן שלכם.

sipor

New member
../images/Emo140.gif צודקת במאה אחוז

הלוואי שגם אני הייתי יכולה, לא היה איכפת לי אם היא כזאת או אחרת, העיקר שהילד שלי היה מטופל הכי טוב בעולם ללא דאגות, למען הסר ספק גם הייתי משלמת לה כמו שהתכוונתי כדי לא להיות חייבת ושזה צריך להיות ברור מראש.. אבל אני בבעיה קשה שאין לי מטפלת נורמלית ולא משפחתון נורמלי.. ככה שאני בהחלט בעד.. אם את דואגת את יכולה להגיד לה שזה לחודש חודשיים אחרי זה נוח לך יותר ליד הבית..או כל תירוץ אחר ואז תראי איך הולך ותחליטי.. בעיני מאוד כיף לך!

שלום לך ../images/Emo140.gif

תראי... בגלל שאת אומרת באת תצעי מדעתך וחמתך מטריפה אותך - אז אני במקומך הייתי מכניסה למשפחתון. אני יודעת שיש כאלו שיגידו לך לשים את המערכת יחסים שלך ושלה בצד ולעשות מה שטוב לילדה - אבל אני חושבת שאם היא מטריפה אותך אז אין טעם ולא שווה להכנס לזה אפילו. זה שעדן תהיה מטופלת ואהובה בזה אין ספק - אבל מה איתך? כמה ילדים יש במשפחתון? אני כן בעד משפחתון - בתור בת קיבוץ מכירה מספיק ילדים שהיו בבית תינוקות מגיל 3 חודשים וההורים היו מבסוטים. בדרך כלל אין הרבה ילדים והאווירה טובה ולכן אני לא רואה שום בעיה אם זה. דרך אגב גם אני הייתי מעדיפה שהילדים שלי יהיו במשפחתון ולא עם מטפלת. המשך שבוע נעים

משוש30

New member
לעומת יסמין וגם מההיכרות האינטימית

עם הנושא נראה לי משפחתון בכל זאת. אם הוא באמת כמו שתיארת נראה לי שיהיה לעדן טוב שם ולך יהיה ראש שקט בלי טובות...אבל קטונתי מלהמליץ... מה לגבי הנושא שדיברנו עליו? יש שיפור? הייתה שיחה?

פשושולה

New member
הייתה שיחה ועכשיו יותר טוב. בקשר

לחמה, הבעל לוחץ לכיוון, כמו גם ההורים ושאר העולם... ההתלבטות איומה. אולי ניסיון קצר מועד, ככה לחודש?

אני בעד הסבתא

אני מחפשת מטפלת לתינוקי שלי ופשוט לא מצליחה למצוא מישהי שאני אהיה בטוחה שתינוקי יהיה אהוב ומטופל אצלה כמו שצריך ולכן כן למרות שיהיה לך קשה לדעתי כדאי לשתיכן להשאיר אצל הסבתא .חשוב לי להדגיש שעד שנקלעתי לסיטואציה של חיפוש מטפלת לדבר הכי יקר הייתי פוסלת על הסף את ה,טובות" מאנשים ומעדיפה אדם זר שאני לא חייבת לו כלום אבל אם טובת הילדה היא להיות עם הסבתא אז ךדעתי תנסי לךהתגבר על האיכסה ולהשאיר אותה איתה .בהצלחה

עינבלית

New member
אני בעד משפחתון

עדיף משפחתון עם יחס חם ונעים על סבתא שאת לא מסתדרת איתה- לדעתי אם היא תטפל בביתך היא שנים אח"כ עלולה להסיט אותה נגדך במשפטים כמו "אני האמא האמיתית שלך, אמא שלך נטשה אותך ואני טיפלתי בך ועוד... זה המשפטים ששמעתי אני בילדותי מסבתא שלי, שגרמה לי להרגיש רע גם כשאמא שלי השתדלה מאוד. מצד שני, יתכן והיא באמת תיהיה 10. השיקול צריך להיות- מה הלב שלך אומר. לכי עם האינטואיציה שלך ולא עם לחץ חברתי או עצות!

nubi

New member
אני בעד

לנסות את המשפחתון. אני חווה על בשרי את נושא המשפחה. סבתא שלי עם הילדה עד ה-1.5. בינתיים אני על סף התאבדות-כל מיני גישות פרימיטיביות של חינוך ילדים. באמת מרגיז.

עינבלית

New member
../images/Emo32.gifכנס ב15/4../images/Emo20.gifהתפקדות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נרשמתי לכנס מחרתיים- בואו נתפקד, ניפגש, נעשה מיני מפגשון ויהיה סימפאטי!

Joy107

New member
לכנס במרידיאן??

יופי!!
אנחנו באים!
והפעם גם תכירי את מור
יש לי את הטלפון שלך, אם לא אזהה אותך עם התסרוקת החדשה
אתקשר

עדי 5

New member
אני מתלבטת אם לבוא לכנס במרידיאן

דרור רק בן 3 שבועות והוא נראה לי ממש קטן.

עינבלית

New member
זה תלוי בך- אם יש לך חשק-בואי!

יש גם קטנטנים בני שבועיים- היתה אחת עם תינוק בן שבוע בפעם הקודמת, פשוט תבואי עם עגלה/סלקל נוח בשבילו/מנשא. אם זה יהווה עבורך זמן לנקות קצת את הראש- אז ממש כדאי. זה כייף!

wieci

New member
חה, חה, חה ברוכה הבאה למועדון החמות

אני בדיוק באותה בעיה. חמותי רוצה לטפל בניצן (היא עקרת בית) וכשאני חושבת על זה בהיגיון אני יודעת שהיא תהיה טובה לניצן, תאהב אותה ותטפל בה טוב. אבלללללל, כבר עכשיו עולה לי הסעיף והדם לראש כשאני חושבת על כל הויכוחים שיהיו כמו: "אל תתני לה ביצה ו/או פשטידות עם ביצה, היא רגישה לחלבון" והיא בטח תענה "פעם היינו מנסים ונותנים לטעום קצת, לא צריך לחכות למבחן חלב/חלבון" או "אל תשימי לה תבלינים במרק ובטח שלא אבקת מרק" והיא תענה לי "את המרק שלך היא לא אוהבת ואת שלי כן" וכמובן אני מדמיינת עוד כל מיני סצינות כאלה. אז מה הפתרון???? אין לי מושג, אני חיה בהכחשה. אני אמורה לחזור לעבודה עוד חודש ואפילו עוד לא התחלתי לחפש פעוטון. אז כנראה שניצן תתחיל אצל חמתי ואם אני אראה שאני מקבלת שבץ מוחי ממנה, היא צ'יק צ'אק תעבור לפעוטון.

ילדונט

New member
אני לא עושה עסקים עם משפחה

זה פתח לויכוחים, האשמות ומריבות, שאי מבינה שגם ככה יש לך עם חמותך. ועם כל הכבוד, אם טיפול בעדן על ידי חמותך יגרום לחיכוכים רציניים ביניכן זה לא יעשה טוב גם לעדן וליחסים שלה איתך ועם סבתא שלה. לדעתי.

digabu

New member
אני רוצה לטפל פשוט בעוד ילד

הרבה מהשנים טיפלתי בילדים, אפילו בזמן ההריון, ועכשיו כאשר זה שלי, אני סוף סוף יכולה להנות מלגדל ילד שהוא באמת באמת שלי. אז חשבתי לקחת עוד ילד לטפל בו, כי נראה לי הגיוני אפילו מבחינה כלכלית - לצאת לעבוד - מצריך מטפלת - מטפלת שווה כסף.. זהו. רק אני מקווה באמת להצליח למצוא ילד נוסף, אני קצת חוששת בגלל המצב של היום שהרבה נשים לא חוזרות לעבודה ומטפלות בילדים שלהם בעצמם.. מלחיץ משהו..

lulyK

New member
בלי להכיר את הנפשות הפועלות

לדעתי בגיל הזה עדיף טיפול של אחד על אחד

יכולה רק להגיד מה אנחנו עושים

להב עד ספטמבר (כמעט שנה) ימשיך עם מטפלת אצלה בבית+הבת שלה שגדולה ממנו בשלושה שבועות.אני מרוצה מהסידור עד הגג.

למעלה