זונה לי הוא אמר שהיה לו כיף בישראל איזה יבש
H HaDaRoSh New member 16/9/07 #35 סיפור אהבה ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
H HaDaRoSh New member 16/9/07 #20 סמעק אני אוהבת אתכם ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif זה ציפור? זה מטוס? זה דוב קואלה? לאא !!! זאת חן ! קיי אז מי שלא מכיר אותה שזה רובכם זאת West Doll, היא תצטרף לניהול בזמן שאני לא אהיה פה, הרי מישהו צריך לשמור על הפורום לא? אז תהיו ילדים טובים, אחרת היא תנשוך אתכם ! והיא לא תהסס למחוק הודעות, אז זהירות !
סמעק אני אוהבת אתכם ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif זה ציפור? זה מטוס? זה דוב קואלה? לאא !!! זאת חן ! קיי אז מי שלא מכיר אותה שזה רובכם זאת West Doll, היא תצטרף לניהול בזמן שאני לא אהיה פה, הרי מישהו צריך לשמור על הפורום לא? אז תהיו ילדים טובים, אחרת היא תנשוך אתכם ! והיא לא תהסס למחוק הודעות, אז זהירות !
W West Doll New member 16/9/07 #39 רגע פורטוגזית, שליש מרוקאית, רבע תורכיה חצי שליש עיראקית וכל מה שנשאר גרוזינית. כוסית אש
H HaDaRoSh New member 16/9/07 #42 איפה האמריקאית? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif