וככה בלילה, בין כוכב לכוכב

לקיפודה ../images/Emo51.gif

סיפור מקסים .נהינתי מאוד את ממש כישרונית. תודה חנה גונן

לקיפודה הנחמדה!! ../images/Emo8.gif

נשארתי בלי מילים (תמונה של דג- האייקונים המחורבנים לא עובדים..) את כשרונית להדהים... אהבתי!!!!!!!!!!!!! מרגישה ילדה

היא עוצמת ../images/Emo98.gif ואז בא

ועוד
ועוד
ועוד
זה כמו כבשים אך אצלה יש
היא עפה רחוק מעל ל-
דרך ה-
ו - מ
ת, לכולם
.
שניתוש
קיפודות

כמה קשה למצוא את ההווה..< המשך >

הרבה בלאגן. והיא רוצה לחלום על לדבר עם החיות. ועל לעוף, ולצלול, ולקום, ולישון, והיא כבר לא ילדה, אז אין לה אבא ואמא שגרים ביחד. והיא כבר לא ילדה, אז אין לה מישהו שיסדר לה ילקוט. אז היא גדלה. ונגיד שיש לה ילד וכלבה. ונגיד שהיא הולכת ברחוב ממש עכשיו, וסופרת את הכוכבים. ונגיד שהיא עכשיו הרחק מכאן מול הים שלה. הילד בונה ארמונות בחול, והיא בונה ארמונות בדממה. והוא רוצה מים, היא רוצה צדפים. מי יקבע? מי יחליט? הילד או האמא? והוא שואל אותה.. הרבה שאלות יש לילד. ולה? אין לה תשובות, כי הרי היא רוצה להגיע לכוכבים, והיא מחפשת את כל הדרכים. והוא מחליט לענות לעצמו. ולגלות לבד כוכב או שניים. והיא באה אליו, שמה אותו מול המים איתה. והים שוטף את אצבעותיהם, והמים כל כך קרים. והוא מתחיל לבכות, כי קר לו, וצדף פגע בו באצבע. והיא בשלה, סופרת עוד כוכבים, אבל יחד עם זאת, לוקחת את הצדף שפגע, ושמה ליד אוזן הילד. והוא שומע סיפור דרך הצדף, על ילדה שחלמה על כוכב. והוא שואל את אימו. אמא, איך נראה כוכב? יש לו שפיצים? והיא מחייכת, נזכרת בין כוכב לכוכב. נזכרת בדובי, וגם בדובונת. יודעת שמאז הרבה השתנה, וגם היא קיבלה קצת חרוזים. אך היא עשתה מהם שרשרת, ביחד עם הצדפים. שני.

ronenw22

New member
כשתגדל, תבין (13)

למה אתם נפרדים? למה אתם צועקים? למה אתם לא נרגעים? - "כשתגדל תבין". למה אתם עושים פרצופים? למה אתם כל היום רבים? למה אתם מתגרשים? - "כשתגדל תבין". לא נכון, אני כבר גדול, רוצה לדעת הכל. תסבירו לי כדי שאדע - למה המצב כל כך רע. למה אין לכם רצון להשתנות? למה אתם לא יכולים יותר ביחד לחיות? למה אין פה יותר אהבות? ולאן נעלמו הנשיקות? - "כשתגדל תבין". איך אתם מתכוונים להסתדר, אחד בלי השני יותר? ולגור במקום אחר, עם מישהו אחר? - "כשתגדל תבין". אבא, למה אתה עוזב? אתה חושב שאני אותך לא אוהב? למה אינך רוצה להשאר ולנסות להסתדר? - "כשתגדל תבין". אמא, למה את מפנקת בהגזמה? יש גבול לאהבה. אני יודע שאת רוצה להרעיף אהבה, אך את לא חושבת שלפעמים את מגזימה? - "כשתגדל תבין". לא נכון, אני כבר גדול, רוצה לדעת הכל. תסבירו לי כדי שאדע - למה המצב כל כך רע.

stonefroze

New member
לשים את הקונכיה ליד האוזן

ולשמוע את הים ואת הגלים.כמה אהבתי לעשות את זה פעם,כאשר הייתי ילד. כי כאשר אנו שומעים את החיים דרך הקונכיה,אנו מקשיבים לתודעה ראשונית קמאית,זורמת,אוקיאנוס הבראשית של נפשנו. וכאשר אנו מקשיבים לתודעה זו דרך הקונכיה העולם נהיה מסודר קצת יותר,בעל משמעות ומובן..כל באלגן מאבד מעוצמתו. אולם מהי הקונכיה?ולמה רק הילדים שמים אותה ליד האוזן? למה רק הם מוצאים בכך משמעות? מי שחוזר להקשיב לקונכיה כמו ילד חוזר לשמוע את העוצמות הגדולות של תודעה צלולה ורבת כוח ואפשרויות לאין ספור. אבל היכן היא הקונכיה שלנו? האם ייתכן שברבות השנים הלכה לאיבוד? האם לא ניתן למצוא אותה? ואולי בכלל אנו מחפשים במקומות הלא נכונים? ואולי בכלל לא צריך לחפש במקומות אחרים, רק להישיר מבט פנימה כמו זרקור ענק ולמצוא אותה בנו איש שם באיזו פינה חשוכה ונסתרת? פינה שבה שכחנו אותה פעם,אולי כי רצינו לשכוח?

stonefroze

New member
אני כל כך שמח

שהכוכבת של פורום להרגיש טוב עברה לכתוב אצלנו. באופן הפגנתי לחלוטין היא שמה שירשור לכאן בפורום השני. לכבוד הוא לנו לזכות בנוכחות הכוכב הזה. ועכשיו כולם להביע משאלות!

למעלה