וככה זה כשלא בודקים מיילים בזמן

ROTEM30035

New member
אני אוהבת סמסים קולקטיבים מהקיבוץ

בעיקר כאלה שמתקבלים בזמן ארוחת צהריים. פתאום כל חדר-האוכל מתמלא בצפצופים! כי את כולנו מעניינת "הודעה מ-ועדת כלבים, היום יגיע הלוכד, אנא קשרו את חיות הבית" - בעיקר בזמן הביס.

ROTEM30035

New member
אני, אני בכלל מסיפור אחר

ושירות לאומי... מממ, נראה לי שיש רק מטעם המחנות העולים.

ניסיתי...

אמרו שאין מקום למתנדבים כרגע. אוף אני באמת נואשת. מסתבר שהבחור שהייתי בקשר איתו כבר חודש לגבי החווה הזאת בדרום, ושהם בטוח צריכים אותי וכו', אין לי מושג מה הוא עשה שם אבל באותה חווה לא שמעו עליו ובכלל אין להם תקנים לשירות לאומי. :-\ אין לי מושג מה לעשות כבר.

horse 1212

New member
חוות סוסים את מתכוונת?

אצלנו בקיבוץ יש חוות סוסים שכל שנה באות אליה בנות של שירות לאומי. אם זה מעניין אותך אז תגידי ואתן לך את המספר

דידושקע

New member
אוי../images/Emo2.gif

ממש חבל שדווקא כשיש כל כך הרבה רצון להתנדב זה מסתבך וקשה למצוא מקום. תגידי, מה עם מקום אחר, לאו דווקא חווה?

אוי, אין לך מושג...

מספטמבר אני דוגרת על הדבר הזה ובחיי שהמדינה לא רוצה שיעזרו לה. אני מחפשת כל מיני סוגים של מקומות, אבל בסופו של דבר זה מסתכם באקולוגיה\גאווה, כי זה או להיות מזכירה בכל מיני מקומות או לטפל בחירשים\נכים\אוטיסטים ואני לא חושבת שאני מספיק חזקה נפשית בשביל זה... אולי שנה שניה (אם אצליח להגיע לראשונה).

רעוּת

New member
מניסיון-

אני לא יודעת עד כמה צריך להיות חזקה בשביל זה. כאילו, אני לא תופסת מעצמי חזקה או משו, ועבדתי עם אוטיסטים/ ילדים פסיכים/ ילדים עם דפיקויות אחרות וכו'. אוטיסטים זה לא כיף. אמנם יש יתרונות- הם לא יוצרים קשר עין, לא עונים לך, את לא באמת מעניינת אותם. מצד שני- זה מתסכל. וגורם לך לא לרצות לעשות ילדים אף פעם, כי בערך 1 ל-250 ייצא אוטיסט. ומצד שלישי- זה עדיף על ילדים היפראקטיבים ואובדניים שזורקים עלייך חפצים חדים. אני חושבת שזה פחות עניין של חוזק נפשי, אלא יותר של סבלנות, אמפתיה, ושוב, סבלנות...וזה נורא שוחק. אני לא יודעת אם הייתי יכולה להיות שנה שלמה במקום כזה. את יכולה לדעת יותר ממני אם זה מתאים לך. ודווקא במקומות האלה הכי צריכים אנשים, כי כמה סטודנטים לפסיכולוגיה שמחפשים מקומות להתנדב בהם כבר יש
. (מה שכן, לא הייתי הולכת להתנדב במחלקה אונקולוגית של ילדים או משהו כזה, למרות שגם שם בטח צריך
)

horse 1212

New member
כן, זה גם קורה אצלנו המון

בד"כ מישהו מקבל אסאמאס בהתרגשות וציפייה לפתוח אותו, ומישהו שקיבל קודם כבר מבאס אותו ואומר לו ש"זה מהקיבוץ" ומספר לו מה כתוב באסאמאס.. זה מוריד את כל ההתרגשות מההודעה

למעלה