וכמה דברים שלא ידעתם על איבן באסו

נתן לו?

הרבה זמן לא ראיתי את ארמסטרונג נראה עייף כמו אתמול בסיום השלב. גם בסייקלינג ניוז הוא ציטטו אותו שבסוף הוא היה מאוד עייף. באסו מצידו לא הפסיק לחייך ונראה מצוין. אני מצטרף לדברי יאיר על כך שבאסו קיבל הנחיה מריס לשבת לארמסטרונג על הגלגל ולא לעזוב. הוא פשוט נראה אתמול מצוין. קצת מתחיל להמאס מהערצה העיוורת לארמסטרונג, שכאשר הוא לא מנצח זה בגלל שהוא "נתן". לדעתי האישית גם לפנטאני הוא לא נתן. נ.ב. קדימה מאיו!!

abgilat

New member
חברים טעיתי........סופר ארמסטרונג!!

שלום ידידי כפי שציין עמיתי וידידי מיקי בראור חשבתי או ליתר דיוק הרגשתי את השינוי באויר. הקטע של אתמול בטור היה אחד הקטעים ההירואים שראיתי. אמסטרונג יחד עם הרכבת של הדווארים + ניהול מזהיר של יוהן " השועל " ברוניל פשוט רמסה ודרסה את כל הפלוטון. ארמסארונג היה פשוט ליגה אחת מעל כולם. ישבתי מול הטחויזייה וחיכיתי לפריצה. והיא אכן באה. יש רגעים שעבורם שווה לשלם את המנוי לכבלים ואתמול היה רגע כזה. ארמסטרונג ב-3 הק"מ האחרונים פשוט היה בלתי ניתן לעצירה. כל השאר נראו פשוט תשושים, ומובסים. באותו רגע חלפה בי המחשבה שכשאתה מתכנן עונה של אימונים יש רגע אחד שבו הכל כל התכניות הכל פשוט מתנקז אליו. אתמול זה היה רגע כזה. ארמסטרונג העביר הילוך וכל השאר נותרו מאחור. אגב, תומאס ווקלר נתן אתמול את הופעת חייו !!!. איזה פייטר שהוא !!!. אבל שום דבר לא עזר ואתמול ארמסטרונג גילח לו 4 דקות. אי אפשר בכל יום לצפות לתצוגה שכזו. אבל אין ספק שאתמול הוא נתן לכל היריבים שלו בראש והוכיח לכל העולם שההספדים ( גם שלי....) היו מוקדמים מדי.

אייבי, אם כבר שילמת לכבלים,

לפחות היו מראים לך גם את באסו, גם הוא היה שם, לא שמת לב?

כן- בלי זלזול ובלי כלום- הוא נתן לו

והיום הם התחלפו- ולאנס לקח את הניצחון. בסך הכל הם עבדו ביחד- וביומיים שמסתיימים בפסגה- הם החלקו בניצחונות.

gsprukt

New member
../images/Emo150.gifלאנס, שפר הופעתך!

שניות ספורות לפני קו הסיום, הטקסאני בנון שאלאנט סוגר את הרוכסן של חולצת ה-USPS שלו. אני חוזר: בשיא המתח, בשיא הדופק, בסטייג' שאולי קבע את גורל הטור, לאנס טורח לסגור את הרוכסן. סגר, העלה הילוך, הוריד שני פטישי אוויר ולקח את הסטייג'. הספונסרים היו מאושרים - כל העולם ראה את הלוגואים כשהוא הניף ידים. או שהוא סגר עם באסו מראש ולכן ידע שהנצחון שלו או שהוא החליט שהניצחון שלו. בכל מקרה זה היה רגע מרתק...

IlanShacham

New member
ברגע שלאנס סגר את החולצה

אמרתי לשותפי לצפיה שארמסטרונג לוקח, כי הוא מכין את עצמו לתמונה של הסיום. או שהוא ידע שיש לו את הרגליים כדי לקחת את הספרינט, או שזה היה הסיכום עם באסו... מכיוון שאני חובב ספורטיביות (נאיבי?) אני מאמין שהוא לקח בגלל שהיה לו יותר כח בסוף, כמו שבאסו לקח אתמול...

aFish

New member
שותפך לצפיה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

ואני חשבתי שראית איתי....
ועוד מילה על ריס. לא נראות לי כל תאוריות הקונספירציה של התרגילים שלו. לדעתי (אלא אם פיספתי משהו היום) לא היה אתמול שום תרגיל מתוחכם עבור באסו. באסו יכול לבד וכנראה גם אתמול לא היה צריך אף אחד. הוא נדבק בלי שום עזרה, ללאנס, שמודה בראיון שלא מצליח לנער אותו.

אמיר פז

New member
השיפוע המתון בסיום מתאים יותר לל.א.

בסיום כמו אתמול (קטע 13) הוא יכול לתת ספרינט קצר ומהיר, ובזה הוא טוב יותר מבאסו. האם זה אומר שבאמת לא סיכמו ביניהם?...

gsprukt

New member
ואם כבר מדברים על ספונסר...

היום בהארץ, בידיעות ובטח בכל עיתון יומי בעולם התפרסמה תמונה של הלאנס מניף ידיים על קו הסיום. בחלק הפנימי של הכפפות שלו, במקום שלעולם לא נחשף למצלמה אלא ברגע הנפת הידים בסיום, מתנוססים שני לוגואים של נייקי. אין ספק שנייקי מקבלת תמורה מלאה להשקעתה. (ועכשיו אפשר לדרוש ולקבל מאות דולרים על נעלי רכיבה)

שאלה- דיסקברי

בתמונות אפשר לראות שעל הפסים האדומים כתוב על אחד Discovery ועל השני Trek. דיסקברי הם כבר הספונסרים של הקבוצה או שרק משנה הבאה? ואם רק מהשנה הבאה- למה הם רשומים?

למעלה