וכן אני שוב מעתיקה שירשורים

Hieros Gamos

New member
וכן אני שוב מעתיקה שירשורים

מה הייתם רוצים לראות בסידרה? ואני לא מדברת כרגע על ספוילרים לעונה שלישית, בכלל לא. כל מי שיודע ספוילרים בבקשה תשכחו אותם כשאתם מגיבים בנושא הזה ואם אתם רוצים לדבר על דברים שמופיעים בפרקים שעוד לא שודר (euphoria 1+2, forever, who's your daddy, no reason) תכתבו
עונה שנייה או משהו. אני מתכוונת לשאלות שיש לכם לא פתורות ואתם רוצים שיתנו להם פיתרון והסבר בסידרה, סצינות, מחלות, פלאשבקים שהייתם רוצים לראות בפרקים החדשים של הסידרה בין אם זה יותר צ'ייס ולפתח את הדמות שלו או אם אתם רוצים שאח של ווילסון יהיה פתאום הPOTW בהאוס (בעיקרון כדי לגרום לזה שווילסון יחווה משבר ריגשי קשה ויפנה להאוס ואתם יודעים לאן הם יפנו משם
), למה אתם רוצים לראות את זה, שהשאלה הזאת תענה. ותשתתפו!!!

Hieros Gamos

New member
אני רוצה

לדעת איך לעזאזל קראו לבעלה של קמרון (נמאס לי שבכל פיק יש לו שם אחר, זה מדכא
)

Hieros Gamos

New member
..

אני רוצה פלאשבק לפגישה של האוס ו-ווילסון. מתי לעזאזל זה קרה?! איך? איפה? וכמה זמן לקח עד שהם העבירו את זה לחדר המיטות של אחד מהם?
ואיפה לעזאזל ווילסון היה בזמן האינפרקשן? למה לא רואים אותו בthree stories?

../images/Emo45.gif

השאלה האחרונה שהעלית משגעת אותי מאז שראיתי את הפרק, זה פשוט לא הגיוני בשום אופן.

randomguy

New member
אומרים כמה זמן הם כבר חברים?

הם התחילו להיות חברים מהיכרות בביה"ח או עוד לפני זה?

Hieros Gamos

New member
לא אומרים אבל די סביר להניח שעוד

מלפני האינפרקשן בדרך זו או אחרת ואין לי כוח לתת דוגמאות עכשיו כבר הסברתי למה אני חושבת ככה יותר מדי פעמים

סלוניק

New member
ווילסון הכיר את סטייסי עוד לפני

שקיבלה את העבודה בביה"ח, וגם הזהיר את קמרון ממערכת יחסים עם האוס באופן שמרמז על כך שהיה נוכח בסיום מערכת היחסים הקודמת שלו.

LoLo16

New member
../images/Emo15.gif אני רוצה...

האוס/קאדי
והרבה מזה
אני רוצה פלאשבקים לתקופת ה-pre-infarction אני רוצה צ'ייס עם קצת יותר אישיות את קמרון מתגברת כבר על האוס את ווילסון בכל סצינה

randomguy

New member
בעונה הראשונה צ'ייס היה דמות טובה

ראית את העונה הראשונה? הפרקים הכי הטובים של צ'ייס בעונה הראשונה הם: 5, 13

סלוניק

New member
בעונה הראשונה הדמות שלו הייתה יותר

מפותחת, אבל בעונה השנייה הוא הפך לדמות שולית שנגררת אחרי האחרות.

randomguy

New member
אתה צודק. ממש הרסו את הדמות שלו

בעונה השנייה, אבל יש סיכוי שהוא שוב יהפוך לדמות מוצלחת בעונה הבאה. כל הדמויות בסדרה התפתחו בעונה השנייה בצורה טובה ורק את הדמות של צ'ייס דפקו.

Benjamin Turner

New member
לא מרגישה שאני יכולה ממש להשתתף,

כי אולי לדברים שאני רוצה לדעת יש תשובות בפרקים שלא ראיתי, אבל משהו שאני מניחה שאין ושמאוד הייתי רוצה לראות זה את האוס כשחי עם סטייסי בימי הטרום-רגל, ובתקופת הלימודים/התמחויות. הראשון יסגור לי המון קצוות פתוחים והשני סתם מסקרן אותי. וכמובן כל מה שקשור לוילסון (אם כי זה משגע אותי פחות מ... דברים אחרים שעדיף שלא אזכיר שוב
), אבל את זה גל כבר ציינה. בעצם, לא רק בקשר להאוס, אלא מה הביא אותו (ובאותה הזדמנות גם את קמרון-זו חידה לא פתורה, נכון?) להיות כזה neediness junkie.

Hieros Gamos

New member
אני רוצה לראות את

הראיונות של הדאקלינגס
ואני רוצה לראות חולה שלהם מת כי הם לא הצליחו לפתור בזמן את מה שהיה לו(אבל כדי שלא יהיה א-ללה אסתר, שיתנו להאוס לעשות נתיחה שלאחר המוות או שיפתרו את הבעיה אבל הוא פשוט כבר ימות) בעיקר כי זה לא הגיוני שהם מצליחים לפתור את הכל ולהציל את כולם (מניין המתים שתכלס *מתו* בפרקים ולא אמרו- יש לכם סרטן אתם תמותו עוד שנה הוא- תינוק ב4, החולה ב18 <אבל הבן שלה ניצל והם הצליחו לפתור אז זה פחות כיף> ואם אתם רוצים להחשיב את האידיוט הקטן מdaddy's boy)

randomguy

New member
אולי בכלל לא היו להם ראיונות

אולי קמרון פשוט שלחה להאוס תמונה שלה, אבא של צ'ייס שלח צ'ק שמן, פורמן פרץ לבית של האוס והאוס תפס אותו והתחיל לדבר איתו...

randomguy

New member
בתגובה לקידום שלך לרומן בין האוס

ווילסון, אז אולי רומן לסבי קמרון\קאדי יהיה נחמד
אבל האמת, אני רוצה לראות את קמרון עם צ'ייס. בפרק "ציד" הם היו זוג לוהט. הייתי מאוד שמח לראות רומן ממושך בינהם. אני חושב שמגיע לי, סבלתי נורא מהאוסטייסי במשך כל כך הרבה פרקים, וקמרון\צ'ייס רק פרק אחד, זאת שערורייה!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo45.gif

זה פשוט שני אנשים יפים...לא קשור לעולם מה גם שלצ'ייס אין אופי והוא לא מסכן אז זה לא מושך את קמרון

למעלה