וכן אני שוב מעתיקה שירשורים

randomguy

New member
../images/Emo6.gif אם האוס ימשיך להשפיל את צ'ייס

ככה, הוא יהיה בסוף מספיק מסכן עד שקמרון תרחם עליו
הם זוג כל כך יפה שצריך לפתח את הדמויות שלהם כך שיתאימו להיות ביחד. גם יש בינהם כימיה טובה (אולי בגלל שהם ככל הנראה זוג במציאות)...הכימיה בינהם הרבה יותר טובה מאשר בין האוס וסטייסי למשל.

Hieros Gamos

New member
תראי, להשוות אותם להאוסטייסי

זה לא באמת חוכמה חח. לעומת זאת האוס/ווילסון...
האמת לא כל כך איכפת לי כל עוד קמרון לא עם האוס או עם ווילסון (כי אובייסלי הם ביחד
)

randomguy

New member
גל הצלחת להשפיע עלי כנראה בקשר

להאוס\ווילסון, כי גם אני כבר ממש בעד
ואחרי שהם גרו ביחד כמה פרקים, אי אפשר שלא לראות איזה זוג נהדר הם!
תראי אפילו החתימה שלי זה מה שהאוס אומר לווילסון כשוויסון מבקש מהאוס להגיד לחבורת הפוקר שהשם שלו זה לא ווילסון ובסוף האוס צועק: <חתימה>

Hieros Gamos

New member
נו, זה ברור אבל שהם מושלמים ביחד

וזה לא קשור אם אוהבים סלאש או לא (אני נניח לגמרי בעד אבל הזוגות היחידים שאני רוצה ביחד זה האוס/ווילסון סיריוס/לופין שהם אגב אותו הדבר בדיוק
ווילסון הוא כזה לופין וסיריוס הוא כזה האוס
)

לא מסכימה איתך.

עד כמה שלופין/סיריוס הם זוג צפוי, אני לא ממש רואה את זה קורה, בניגוד להאוס/ווילסון שאצלם לפחות זורקים לצופה עצם מדי פעם. עם כל הכבוד לווילסון (וכולכם יודעים שאני מתה עליו), לופין הרבה יותר מושלם. ומה הקשר בין סיריוס להאוס? אין.

DarkMagic17

New member
בלי קשר לזורקים עצם או לא..../images/Emo28.gif

אני חושבת שיש סיבה מאוד משמעותית שלסיריוס-לופין אין סיכוי

DarkMagic17

New member
מה עם זה ש../images/Emo58.gifלספר חמישי../images/Emo28.gif

שאחד מהם מת אולי

Benjamin Turner

New member
יאאאק, קמרון/קאדי?! ../images/Emo5.gif

קמרון וצ'ייס משעממים יחד. לפי מה שסיפרו לי, זה היה מגניב תחת השפעת סמים בגלל מה שזה אומר על קמרון וגם בגלל התגובה של האוס
, אבל לא יותר מזה. אפילו JM רוצה שקמרון תהיה עם האוס! (נכון שזה די טבעי, כי זה אומר יותר זמן מסך לJM, אבל בכל זאת...) וזו לא חוכמה ליצור זוג עם כימיה יותר טובה מהאוסטייסי (אם כי למען האמת, אני חושבת שהאוסטייסי עדיף על קמרון/צ'ייס). בקיצור, אתה סתם לא אוהב את האוס.

Gooman

New member
אני גם חשבתי על כמה דברים..

עוד כשראיתי את הפרקים הראשונים.. הייתי מאוד רוצה לראות את ג'ניפר אניסטון בתור חולה. היא מאוד מעניינת אותי. הייתי רוצה שקמרון תהיה חולה, ואז ווילסון יבין שחייו הולכים לאבדון בלעדיה
(כמה דרמטי
) אני אתפשר שגם האוס יבין זאת.. אבל שיראו שהוא ממש מתאמץ לאתר את מחלתה מחשש לאבד אותה. הייתי רוצה שהאוס יגלה יותר ערכים חבריים. שיתמוך יותר בווילסון ושיעשה זאת בדרך פחות "האוסית". בנוסף לזה, הייתי רוצה גם משברים יותר גדולים בין חברי הצוות. משהו עסיסי, אולי קמרון נגד פורמן.. אבל שהיא תכנס בו ממש חזק. כמובן גם פרק שבו האוס לא צודק, וקמרון נאלצת להחליט בין האבחנה שלה או של האוס. היא בוחרת בשלה, והחולה ניצל. כמו שהבנתם, הרבה קשור לקמרון..
וכמובן, שיבנו לצ'ייס עמוד שדרה. אלוהים, זה הדבר שאני הכי רוצה. או שימות, זה יהיה גם טוב. טוב נו, לא..

מסכימה עם מה שאמרו,

מעניין אותי לדעת מתי ואיך ווילסון והאוס הכירו, ואיפה ווילסון היה באינפרקשן, וגם להבין איך האוס נהייה האוס

../images/Emo45.gif

שיעשו פרק פלאשבקים ובו נראה את האוס בגיל חמש, מנסה לאבחן למה ג'וק המחמד שלו מת.

למעלה