וכשאני כבר מתחיל עם מישהי... אוי כמה מביך זה היה!

izik79

New member
אני גרוע בהערכת גיל. זאת האמת

חשבתי שהיא 23-24. לא שזה לא צעיר, אבל לא פער קיצוני כ"כ
אולי בתת המודע התחלתי רק "לשם התרגול"..
לאור התוצאה, כמעט בטוח שלא אעשה זאת שוב ב..שנים הקרובות

Hippolyta222

New member
להתחיל עם אישה לשם "תרגול"?

מה נראה לך שנשים באות לעבודה שלהן וששות ושמחות לקבל הטרדות בעבודה שלהן בלי סוף כי אדוני צריך לתרגל את מה שחסר לו ?

אם אתה באמת רוצה מישהי... אולי כדאי שתתחיל באמת לראות נשים. תתחיל לתרגל בזה.

DogsPCI

New member
את מודעת לפורום שאת כותבת בו?

&nbsp
&nbsp
בלי סוף?? את אומרת? אולי רצוי שתקראי את התגובה לה את מגיבה לפני שאת מגיבה... ותתחילי לראות אנשים?
&nbsp
מתוך התגובה לה הגבת - "לאור התוצאה, כמעט בטוח שלא אעשה זאת שוב ב..שנים הקרובות".
&nbsp
אמממ... נראה לי התחלת ברגל שמאל, לא מאוחר להתאפס...

Hippolyta222

New member
זה שיש פה גברים שלא מצליחים עם נשים

זה אומר שזה מצדיק הטרדה שלהם?
מה כ'פת לי איזה פורום זה....?
אני רואה משהו שובניסטי - אני מגיבה.

וה"בלי סוף" הזה הייה תיאור מצב שנשים חוות מגברים בלי סוף ולא ממנו... קצת דיקציה.

אולי במקום לנסות להיות נחמד ולצאת בסדר... תמשיך לרדת על פמיניסטיות עם החבר שלך? יותר מתאים לך..

DogsPCI

New member
בחיי - גאונה! אם יש לך תלונות לכלל הגברים...

למה להוציא אותן עליו? או עלי...

לא יורדים על פמינסטיות כלל... רק על כאלה שמשתמשות בפמינזם להצדיק כל מיני הזיות ורגשות נחיתות ושינאה... :).

לא כ'פת לך בכלל מהי הסיטואציה, כן?... משמע מחפשת למצוא שוביניזם בכוח... ואיפה לדחוף את המילה - "הטרדה"... פחחח... איזו אישה מדהימה!!

תהיי רגועה, איתך לא יתחילו... לא במקום העבודה, ובטח לא בכלל... :).

יום טוב :).

noamlah

New member
אז בואי תסבירי לנו

לפי ההשקפה שלך איך זה נכון להתחיל עם בחורה?

DogsPCI

New member
אמממ... למה לא? כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת? מה ההבדל?

&nbsp
ואם אני מתחיל איתה ברכבת? הרי היא שם להתנייד! לא כדי שיתחילו איתה!
&nbsp
או כשהיא בבית-קפה? היא שם לשתות קפה ולקשקש עם חברה! לא שיתחילו איתה!
&nbsp
בקיצור, נראה לי רצוי שנשים יתקינו פנס כזה על הראש, כמו במוניות - וכשהן במצב "שיתחילו איתן" - אז שידלק האור עם הכיתוב - "זמינה"...
.
&nbsp
&nbsp
כל הנ"ל ללא קשר ללהכיר במקום עבודה, שם יכולות להיות השפעות לא נעימות - אם משהו לא הולך טוב.
וסיפור שלי אישי, בעבודה בקודמת שלי הגיעה מישהי חדשה לעבוד, ואומר מראש שלא הייתה לי סמכות עליה או משהו כזה, שני מחלקות נפרדות... והיה בינינו איזה קליק מההתחלה, והיינו יוצאים להפסקות יחד, מדברים על המון דברים יחד, וגם איכפתיים אחד לשנייה באופן כללי.
אני חשבתי שזה לא לעניין להציע משהו למישהי מהעבודה, שכן... מצבים לא נוחים עלולים לקרות. אחרי מספר חודשים היא הכירה מישהו, ואחר כמה חודשים עזבתי שם... ויצא לנו לדבר "שיחת פרידה", ואז היא סיפרה לי - שהיא די חיכתה שאני אגיד משהו... ואם הייתי מציע להפגש פעם מחוץ לשעות העבודה - אז היא הייתה מסכימה.
&nbsp
אמממ... אז? לא חבל על הזדמנות שהלכה לאיבוד?
&nbsp
ואני לצערי עדיין נזהר בזה, גם איפה שאני היום... למרות שאני די בסיטואציה דומה...
&nbsp
בעיה...
&nbsp
&nbsp
ובאופן כללי מסכים עם הטענה - שבטח יש לפחות גבר אחד בעולם שאם היה מתחיל איתה באותו היום, באותה השעה - היא הייתה אומרת - כן! אז די לחרטט!
&nbsp
לילה-טוב :).

Hippolyta222

New member
אתה שואל הרבה שאלות..

אבל לא באמת רוצה לקבל תשובות.

אגב, לא יודעת אם אתה יודע או שם לב... אבל נשים נפגשות עם חברות והולכות לעבודה ובכלל.. מגיחות החוצה, לא בשביל הסיכוי שאיזה גבר יחדור להן לפרטיות ויתחיל איתן...
תחשוב שמדובר באלף גברים בשבוע עם אותה דרך פעולה, זה מרגיז, מחפיץ ומעייף.

DogsPCI

New member
תשובות? לא ממך... כי לא נראה לי שאני אסכים עם משהו שתגידי

בזמן הקרוב...
&nbsp
כי כמו שאת כותבת - בכל פעילות שהי! נשים לא מעונינות שיתחילו איתן... אף-פעם!! - אז זו הבעיה שלך גבירתי... משתתף בצערך...

&nbsp
אם תגידי שפונים בצורה לא נעימה - זה משהו אחר... אבל לא אמרת!
&nbsp
מבחינתך עצם זה שמישהו פונה בכלל זו - מרגיז, מחפיץ, ומעייף.
&nbsp
בסדר... זכותך... לא תשובה שאני אוכל לקבל. ואני מכיר המון נשים שמאוד מוחמאות מזה שמתחילים איתן כל יום...
&nbsp
&nbsp
בקיצור, הצעתי - שימי שלט - לא זמינה.... :) מה את רוצה שנעשה?
או שנשים תתחלנה עם גברים - באופן גורף... לי אין בעיה עם זה, ומבטיח גם לומר לרובן - "לא" בצורה עדינה ומעימה - ולא גסה ודורסנית. - דייל?

Hippolyta222

New member
כשאין הרבה מה להגיד...

מעוותים את דברי בת השיח.

מוכר, ידוע ומשעמם בעיקר, תחדש קצת...

izik79

New member
הגישה שלך קיצונית מאוד. הפכת אותי ל"מטריד סדרתי"

דווקא אותי, בחור סופר ביישן שתופס אומץ פעם בהמון שנים להתחיל עם מישהי..
מהתגובות שלך עולה שאת חושבת שמבחינתך כל פניה לבחורה, בכל סיטואציה - היא הטרדה.
את נובחת על העץ הלא נכון. אותי אפשר להאשים בחוסר טאקט רציני לכל היותר.
מציע לך לטפל בשנאת הגברים שלך. את צריכה עזרה

DogsPCI

New member
הלו איציק... מה המצב?

&nbsp
תתעלם... מה לעשות? יש גם כאלה...
&nbsp
ולהתייחס לשאלה שלך, ולמקרה שלך:
&nbsp
לדעתי תעשה טעות אם אתה תיתן לחוויה אחת שלילית או לטעות שעשית להוציא לך את הרוח מהפרשים - כי בכך אתה מעניש את עצמך - לשווא!
&nbsp
תבין את הבסיס של הדברים, אם אין לך מושג כלל, אני אנסה ללקט עבורך כמה עצות "בסיסיות" של - "מה לא עושים...", למרות שאני די בטוח שאתה מסוגל להבין לבד...
ואני אשמח לענות לך על כל שאלה בעניין שתפרסם ושאתה לא בטוח בתשובה שלה - ולא שיש לי את התשובות "הנכונות" לכל השאלות... אבל זו יכולה להיות התחלה :). וגם אחרים ישתדלו לענות ולעזור :).
&nbsp
כולם כולל כולם טועים, וחווים כשלונות... החוכמה היא ללמוד מהם ולהחכים ולהגיע למסקנות הנכונות - ובכך להגביר את הביטחון ואת המוטיבציה... כי אתה עכשיו יודע יותר, ובשאיפה לא תיפול לאותו הבור פעמיים :).
&nbsp
לטעות פעם אחת - אין שום בעיה... ואין ממה להתבעס
ולחזור על הטעות שוב ושוב - פה מתחילה להיות בעיה...
&nbsp
אז אל תיקח קשה, בטח לא כל מיני אנשים הזויים - הכל טוב!!
&nbsp
ערב טוב, ובהצלחה :).
&nbsp
&nbsp

izik79

New member
תודה דוגס. האמת היא שהיה המשך מרגיז היום לסיפור הזה

המאבטח בלשכה זיהה אותי ו"הסתלבט" עלי
שאל אותי אם אמרתי שלום ל(שמה של הבחורה)

DogsPCI

New member
אמממ... גרוע? למה גרוע? אם לא תקבל "עונש"

&nbsp
איך תזכור בפעם הבאה לחשוב לפני שאתה פועל?
&nbsp
וכל עוד ה"עונש" הוא הולם את הטעות ופרופורציונאלי - הוא כלי לימוד מצויין! :) ולא נראה שנענשת יתר על המידה :)
&nbsp

DogsPCI

New member
הלו, מה המצב? נראה לי שבחרתי במילים הלא נכונות...

אז כדי לדייק!
&nbsp
יש עונש ויש מחיר...
&nbsp
א כל מה שכתבתי לגבי "עונש" - הוא רלוונטי במידה ואתה מזהה ומסכים שיש טעות בהחלטה שקיבלת... והנסיון להמנע מעונש בעתיד - יזכיר לך רגע לפני - לחשוב שוב ולוודא שאתה לא מבצע טעות שאתה כבר יודע שהיא טעות.
&nbsp
מצד שני, יש דברים שהם - ,מחיר לשלם" - שהם לא בהכרח טעות, אלא רק צמחיר לשלם :).
&nbsp
למשל - ךהתחיל עם מישהי במקום ציבורי וליד אחרים, אז המחיר לשלם הוא:
&nbsp
1. הסיכוי לקבל סירוב.
2. הסיכוי להיות מובך ע"י אנשים מסביב.
&nbsp
אבל זו לא טעות, אלא בחירה שלך - אם אתה מוכן לשלם את המחיר - אז תכין את עצמך לכך - ואז אין בעיה, שלם אותו בכיף!!! עבור הסיכוי להרוויח את מה שאתה רוצה.
&nbsp
את המחיר בסעיף 1 - אתה חייב לשלם, תמיד!! ולכן טוב תעשה אם תקבל את זה כמצב הקיים - וקח בחשבון תמיד שתתקל בסירוב. צריך למצוא דרך לחיות עם זה בשלום, ולא לקחת אישית וקשה.
&nbsp
את המחיר הסעיף 2, אתה לא חייב לשלם, אתה יכול לבחור להתחיל עם נשים בסיטואציה פרטית. אבל אז אתה בעצם מגביל את עצמך לגמרי.
אתה יכול מראש לומר - אז יזרקו לי הערה? סבבה, מה קרה? עשיתי משהו רע? לא מתרגש...
וכך לאותו השומר - היית עונה, כן - היא חמודה בעיני. - מה קרה? רצחת מישהו שאתה אמור להתרגש או להתבייש?
&nbsp
&nbsp
יום-טוב :)

למעלה