ולאתגר הבא...

oehhe

New member
ולאתגר הבא...

לאחר סיום הדיון בעלילות מורכב ועלמתו וביקורם בצבא הגנה, הגיע גם הרגע שלנו. ובכן, בקרוב מאוד יגיע הרגע שבו נשים פעמינו ונדרים לטובת השתתפות בטכס סיום קורס של השבלולית, בכורתה של רולן. מכיוון שעלינו לגמא לשם כך מרחק ניכר, הבננו שעלינו לשאוף לרכז משאבים וליסוע כולם ברכב אחד (כך יחסך ממון רב ואף נתרום תרומתנו למניעת זיהום האויר והצפיפות בדרכים). ובכן, מה צופנת בחובה המילה כולם? רולן, הסייחה, החבר של השבלולית, אם יצליח להשתחרר מיחידתו הוא, עבדכם הנאמן כמובן והמספר הנוסף... הדובי, אביה של השבלולית. הסיטואציה שתיווצר בהחלט לא מבטיחה נסיעה נעימה, כל האינטראקציה בין הדובי לסייחה לרולן וכל זה בנוכחותי, 4 שעות נסיעה לכל כיוון, כלומר יום דחוס בקופסת סרדינים כאשר אתה בכלל מעדיף טונה. בששון הייתי מוותר על החוויה הזאת, מה גם שאינני מייחס חשיבות רבה לנוכחות הורים בטקסים צבאיים, אלא מאי? חושש אנוכי להעליב את השבלולית, וגם רולן, היא תרגיש הרבה יותר בנוח אם אני אהיה לצידה כל הדרך ההיא. אני מניח שאקריב את נינוחותי הפעם, ואתם, מה דעתכם? oehhe מקריב את גופייתי למדע

b4icu

New member
יופי של דינמיקה קבוצתית

שלום אוהי לדעתי, לטובת ההרגשה הנכונה של הבנות ולשם קבלתך ע"י הבנות של רולן, כחלק מהמסגרת, עליך להיות שם. אני מניח, שכל הסיפור (מעבר לדרכך לומר "לא כל כך בא לי"), זה המצאותו של הדובי ברכב. אז כמה שעות בתא סגור זה בהחלט דינמיקה קבוצתית טובה. הייתי הולך על זה בתור חוויה ומבחן אישי שלי. מה כבר יכול להיות? בכל מקרה, תמיד תוכל להשתמש בזכותך לשתוק (מרוכז בנהיגה...) ולחייך. נסיעה טובה ובטוחה לכולכם

עלמה 3

New member
אוהי יקירי, מיכוון שאני מכירה את

הנפשות הפועלות... אני מניחה שזה לא יהיה כל כך נורא. הרי כבר נפגשתם בעבר, אכלתם יחד, נפגשתם בתחרות של סייחה.... וגם לשבלולה מגיע , שכולם ישמחו בשימחתה ואתה הרי חלק אינטגרלי מהמשפחה. וכמו שאני מכירה אותך, אתה תקריב את נינוחתך...למען האחדות במשפחה ושלא תחשוב לרגע שאתה ממותר...אתה איש אציל וגדול מהחיים. דרך אגב אוהי.. לדובי אין איזה זוגה , בת זוג , זוגתו או זוגותיים להביא... וכך יהיה אפשר לנסוע ברכבים נפרדים , מחוסר מקום...

oehhe

New member
אני מכריז על תחרות נושאת פרסים

מציאת זוגה לדובי הפרס, כרגיל: סוף שבוע עם חמתי oehhe

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif הייתי ממליצה על ה- ../images/Emo128.gif שלנו

אבל בגלל שאני אוהבת אתכם ולא רוצה להעביר אלכם רעל.....אז נוותר. אבל למה אתה מרחיק לכת.... ה-
שלך, פנויה ...
וחמותך, עליה השלום, כבודה במקומו מונח.. עם פרס יותר מפתה , אני מוכנה למצוא..

rolan

New member
אוי ואבוי עלמה, איזה סמתוחה

חמתו לא נפטרה תבדל"א טפו טפו

עלמה 3

New member
אוהי סליחה ../images/Emo10.gif

שכחתי, אני רואה אתכם כזוג נשוי, התכוונתי לאמא של רולן. סליחה, מצטערת. טפו טפו
שתזכה לחיים ארוכים.

princess lis

New member
לדעתי...

אם הייתי במצבכם לא הייתי חושבת לרגע על החסכון הכספי וכמובן הייתי מוכנה לעבור על החוק ולזהם במעט את זיהום האוויר. רולן תיסע איתך כמובן...וילדיה יחליטו אם ברצונם ליסוע עם אביהם או איתכם. במקרה שיעדיפו עם אביהם...הרווח שלכם
בהזדמנות זו

אני נוטה לכיוון הנכסיכה..

אני לא רואה את עצמי נוסעת עם ה-
ית לשום מקום בלי להחליף מהלומות. יש כאלה שמסתדרים ויש כאלה שלא. במקרה שלי, ה-
ית עוד לא התגברה על בן זוגי ולכן יש סכנת נפשות להיות בסביבתה במיוחד אם את הנפש של בעלה לשעבר.

oehhe

New member
לנסיכה (על מצבנו)

את טוענת שאם היית במצבנו לא היית חוסכת בכסף. כנראה שלא תהי במצבנו, כי שם רק אנו יכולים להיות, את יכולה אולי להקלע למצב די דומה. אני מניח שהידיעה שלך על מצבנו היא מאוד שטחית, אינני יודע מתי החילות לעיין בין דפי הפורום הנ"ל, פשוט לא ראינוך מתבטאת כאן. לדובי אין מאום נגדי, הוא איבד את הזכויות ברולן בערך 9 שנים לפני שאני קיבלתי ((או שמא לקחתי) אותן. לי אין מאום נגדו, (הוא ממעט לנשוך ולבעוט לאחרונה). אני גם בטוח שתתפתח שיחה ארוכה ביננו, יען כי הרבה נושאי שיחה משותפים לנו (זאת אני מציין מידיעה אישית, טרם התנסיתי בשיחה של יותר מ10 מילים איתו) העניין הוא האינטראקציה (סליחה על הלע"ז) בין שלושת הצלעות, רולן, הסייחה ואנוכי שמתקשה לסכור את פי גם אימתי שאני ממש נדרש לכך. לי תמיד יש הערות על התנהגותה של הסייחה, גם לרולן יש, נראה איך זה יתקדם במשך הנסיעה (תמיד אוכל לרדת בגוש דן ולהתעלק על יערית או יעלי) והכסף? מה אכפת לי, הכסף הוא ממילא לא שלי, הכסף הוא של הבנק. oehhe דלפון ידוע

princess lis

New member
נו טוב...הכוונה...

לו הייתי נקלעת לאותה סיטואציה אז.... ובבקשה לכל חברי הפורום הוותיקים... צאו מתוך הנחה שאינני מכירה את כל הנפשות הפועלות ואין צורך לחפש אותי בסיבוב (למרות שאני די קרובה לצ'ק פוסט)
ממה שהבנתי הסייחה היא הבת של רולן...ואתה מתקשה לסגור את הפה כשרולן והסייחה במחיצתך.אני מבינה שהסייחה מקפיצה אותך... לדעתי אם בכל זאת אתם מחליטים ליסוע ביחד קח ואליום לפני הנסיעה...ופלסטר לשים על פיך... מאחלת לכם נסיעה טובה
מקווה שהפעם לא עשיתי סמטוחה

rolan

New member
../images/Emo45.gif אחלה פרינסס, יש הבנה, דוז פואה

כמו שאומרים... הבנת מצויין את מערך הכוחות, את הקושי של אוהי ואת ההקפצות של סייחה את אוהי. ועכשיו לרצפט - וואליום ופלסטר, עלי... אני הרוקחת שלו, אני המטפלת. ובאמת... הכל בגדר בדיחה טובה, אני משוכנעת שיהיה בסדר. הדובון איש חביב (ד"א פנוי
) בלתי מזיק בעליל והסייחה אהובה על שנינו במיוחד דילוגיה... ולא עשית סמטוחה - עשית סדר יפה אצלך בהבנה
- כל הכבוד

rolan

New member
פרינסס יקירה

לפני שהיא תסתדר איתך, יש מישהו שחשוב יותר להסתדר איתו...
בכל מקרה, אין בעיה - מיד פותחת משרד שידוכין...
כבר שידכתי זוג בישראל

*יערית

New member
שומעים אותי?../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

חיבוק כי ממזמן לא שלחתי לך אייקון כזה לגבי הנסיעה ותרומתכם למניעת זיהום האויר והצפיפות בדרכים ואושרה של השבלולית.... אני חוששת שכאן יש משהו שכן ניתן לשנות, ובכל זאת לנסוע בשני רכבים,יש מצבים שאני מבינה שהם מכורח הנסיבות כמו מצב של כולכלם סועדים יחד לכבוד הילדים,כולכם חוגגים יחד, אתם נמצאים יחד בטקס סיום...זה מצב שהוא לגיטמי ונראה לי בריא ביותר. לנסוע 4 שעות עם האקס בעיקרון מיד חשבתי על האקס שלי והכי היה מעצבן אותי שהם היו מדברים כל הנסיעה, מעוף והוא ואני הייתי צריכה להדחף..מה גם בזמנינסיעות אני אוהבת ללטף את ראשו של מעוף או לתת נשיקות חטופות על לחיו...מה אז אני יעשה?אתאפק? שהוא יסע ברכבו..ואנחנו בשלנו! אם אתה מוותר כל נינוחותך לטובת שלום
ולטובת בת זוגתך{הוא הולך להרוג אותי}זוגתך , תהייה מבורך ואף מאופק ביותר

1נתי 1

New member
כמה שווה שלווה?

גם אני בדיעה שרצוי לנסוע בשני רכבים נכון - עלות הדלק נכון - זיהום האויר אבל כמה שווה נסיעה שלווה ונינוחה?

למעלה