ולאתגר הבא...

אוהי

אני מציעה שתקחו איתכם לדרך גלון גדול של דבש זה יכול להפוך כל נסיעה מתוחה לחוויה מתקנת בעיקר כשדובים מצטרפים..... יש לי שאלה קטנה,האם השבלולית חוזרת איתכם? זה יכול לשנות את כל התמונה. אני חושבת שאתה חשוב לרולן גם ברגעים האלה ,אל תוותר סעו לשלום המפתחות בפנים.

rolan

New member
../images/Emo140.gifאחלה אתגר

ואני חושבת... שיש כאן מקום למחווה יפה מצידנו - לבנות ולאביהן, לא יותר מזה. נדמה לי שאם נצרף את הדובון לנסיעה, הבנות יעריכו את המעשה ואולי אף נזכה ממנו להכרת תודה באופן כזה שיפתח לנו ערוץ תקשורת טוב איתו. התקשורת איתו די צולעת במובן הזה שאני מרגישה בכל פעם שאני מעירה את תשומת ליבו לדברים שמתרחשים עם הבנות הוא מקבל זאת כביקורת. אני צריכה להיות סופר רגישה ועדינה כדי שיקבל את דברי בהבנה, מתוך כך שאכפת לי הקשר של הבנות איתו. זה סיפור היסטורי ארוך עוד מהימים שהם "טרום אוהי"... אין כאן ממש בריכוז משאבים וכאלה, זה העיקר ותו לא. שאם לא כן, לא הייתי מסכימה ש"יבלה" איתנו שעות כה רבות בתוך קופסת הסרדינים... כל זאת....מכיון שאין לי כעסים אליו יותר, מכיון שאני רואה רק את טובת בנותי בעניין ומכיון שאינו "מאיים" על זוגיותנו. דרך אגב, אין לי בעיה ללטף או לנשק את אוהי בנוכחותו, נדמה לי שהבעיה תהיה עם אוהי - כי אסור ברמזורים...

מורכב

New member
יש לי שאלה

האם הדובי ה
בכלל מוכן לנסוע אתכם ברכב? חוץ מזה אפשר לנסוע בשני רכבים להגיע ביחד ואז להסתדר בשלשות ולהכנס לבסיס בייייחד יפה? אוהי אני אוהב את השירשורים שלך מורכב

*יערית

New member
מה זה כאן...

פינת הכה את המומחה?
אתה וההומור המדליק שלך
תסתדרו בשלשות אני תיכף באה לעשות החטפ שק..או היישר לימין

מורכב

New member
יעריתוש אני מקבל

את הצעתך בואו נעשה את יום חמישי לקבוע מה דעתך

*יערית

New member
לא יודעת מאיפה....

אבל למה נדמה לי שטעיתי ואתה בעדינות המיוחדת לך מנסה לרמוז לי על כך?

oehhe

New member
אסור ברמזורים (עוף טופיק)

היה לה מנהג לרולנוצ'קה הזאת כל פעם שעוברים בעיר, תמיד ברמזור הראשי, אז הייתה מלטפת אותי. אני איש מוכר מאוד באיזור, ודבר הקשר שלנו טרם התפרסם במקומונים. כל פעם ניסיתי לרמוז לה שתנסה להתאפק, עוד כמה קילומטר, עוד כמה חודשים. נו... עכשיו היא עוקצת. oehhe גם ברמזורים! כן! היום מותר לה.

*יערית

New member
וכמו שאומרים....

שמענו עליכם
לפעמים בזמן נסיעה אני שמה לב שההגה מוזנח ורק שתי בירכיים מנווטות אותו....מוזר איפה הידיים?

rolan

New member
זה לא עוף טופיק ../images/Emo3.gif

זה עוף בגריל או בקדירה או כל תבשיל... סתם כי בא לי לחבק

שאלות ותשובות

א. אתה כל כך מקסים שאני בטוחה שתצליח לדלל את מינוני המתח (כמובן אם הוירטואלי קרוב למציאות). ב. זה לא קשור לכלום -אבל... מה מקור השם שלך. oehhe? זה נורא מסתורי...

rolan

New member
סביבית, אני מרשה לעצמי להגיב כבר -

בעיקר ומשום ש... א. משום שאוהי יקירי כבר חולם על רומא (הוא זקן...
)... ב. משום שלא יעיד על עצמו כמה הוא באמת באמת מקסים!!! לשאלתך על מקור השם - כבר סיפרנו בהזדמנות אחרת את מקור שמותינו - oehhe צירוף האותיות משמות 5 ילדינו המורכבים, rolan צירוף שמות שנינו. יצא במקרה, בלי כוונה מראש... לא התכוונתי לגנוב את ההצגה...

oehhe

New member
אני מקסים? מואה?

אני כבר מצלצל לאמא שלי ואומר לה שהיא לא טעתה כל השנים כשאמרה לי זאת. oehhe נשוי ומאושר

למעלה