ולהבדיל משרשור "חבל שאני לא.."

מיטללל

New member
ולהבדיל משרשור "חבל שאני לא.."

פרטו למה ברוך האל כי עשה לא אותכם גבר\אישה. (אל תכתבו למה "שווה" להיות בת. כתבו מה ה"נכות" הכי גדולה בלהיות זכר)

ScorpioID

New member
אני מדבר על רוב הבנים פה.. אז...

אפשר להתגלח מתי שרוצים... לא תלויים באף קוסמטיקאית.... לוקח לנו בדיוק 10 דקות להיות מוכנים.. כולל מקלחת.. אנחנו יכולים להשתין באמצע החיים.. כנ"ל לגבי טחיבת ידיים למקומות מוצנעים... רגשנות בשבילנו זה מחוץ לחוק... דיאטה? וואט דה פאק....... <טוב חוץ ממני...> זהו... זה מה שהצלחתי להוציא..

מיטללל

New member
אה

בנים אתם לא אמורים לכתוב מה שווה בלהיות גבר אלא מה הפאקים (לדעתכם) בלהיות אישה

מיטללל

New member
כן

אבל אתה אמור לכתוב משו כמו... "מזל שאני לא אישה כי כולן חכמות מדיי וזה היה מעייף את השכל שלי" הובן?:)

ScorpioID

New member
האמת שזה ככה בשעות מאוחרות

המוח שלי לא סובל עומס..

preetyxgirl

New member
הפאקים שבלהיות בחורה../images/Emo58.gif

כל הזמן צריכות להיות נשלטות על ידיי הגבר...
תמיד אוכלות אותה כנותנות למישהו והוא מחזיר לה את המילה "ביץ', זונה!!!
תמיד זה חייב להיות משהו בשביל לרצות את הגבר....בין אם זה להראות יפה כדיי למצוא חן בעיניו, ואפילו לעבור ניתוחים פלסטיים!! כדיי שיירצו אותה!!
תמיד צריכה להילחם למען השיוויון
פתאום כמשגיע היום...שבוא הולכים לטייל, או כל מקום טוב, צריכות לדמם..( המחזור)
הכאבים שבנים בחיים לא יידעו

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifה"פאקים" בלהיות גבר../images/Emo26.gif

יש את הדבר הארוך והמגעיל הזה שתקוע בתחתונים
עם הגיל השיער לא אורך, נהיה יותר ויותר קצר ו-הנה קסם-נעלם
כל הזמן צריכים להיות חרמנים, וזה מעצבן ורוב הבנות מתעצבנות מחרמנים
(נגיד שבמועדונים נדבקים אליהם.. קצת אלגנט
)
אתם מזיעים בערך פי שתיים מאיתנו
חעחעחעחעחעחע
שום דבר שאתם רוצים שיצא יפה, לא יוצא יפה (לדוגמא: הכתב שלכם)
*כמובן שהכל בהכללה, אז קחו בכיף*

אגוזי17

New member
דווקא כתב בחרת?

הכתב שלי ועוד של הרבה בנים יותר יפה משל רוב הבנות.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifוואלה../images/Emo35.gif

כלל בןן שאני מכירה, יש לו כתב בעעעע
נעים להכיר

jessy19

New member
ה"נכות" הכי גדולה מבחינתי בלהיות

זכר היא האגו הגדול ולכן אני שמחה שאני בחורה ולא גבר...

אממממממ.... ../images/Emo68.gif

* זה יכול להיות מעצבן שכל מיני ערסים וערסוואתים למיניהם יתחילו איתך... יש מצבים שזה אפילו גובל בהטרדה מינית, ושלא נדבר על מקרי האונס המזעזעים
* היריון - כואב לי רק לחשוב עד כמה זה כואב... * האפליה המינית והשוביניסטיות שעדיין קיימת בעולם ובמיוחד בארץ. * הצורך באיפור כל יום... ביקור אצל הספר\ית כל סופ"ש... מריטת גבות\שערות מהגוף... כל החשיבות המטומטמת הזאת לאופנה... * מחזור..... בעעע... דימומים, טמפונים, ושאר ירקות... * הצורך בלהיות "רזה" כל הזמן ולספור קלוריות במקום כבשים. * עקבים... ושאר פריטי ביגוד שמעיקים על הנשמה ועל הגוף. אממ הייתי אומר שכללתי פה את רוב החסרונות הגדולים בלהיות בחורה... כמובן שיש יותר יתרונות מאשר חסרונות, אבל זה כבר לשרשור אחר

HyPeR SoNiC

New member
ברוך האל כי עשה אותי גבר כי....

אין לי באבי מחזור, ואני לא נכנס לכל הבלאגן הזה להריון. אה כן! וסוטים לא מטרידים אותי...... אלא אם כן הם הומואים בני 40+ ואנחנו יושבים אחד ליד השני באוטובוס.... (סיפור ארוך... אני אספר בהזדמנות)....

pain is MY love

New member
הפאק הכי גדול בלהיות גבר....

כל החיים סובבים סביב 15-16 ס"מ (אל תחמיאו לעצמכם יותר מדיי) של שריר שמחובר לגוף! ואל תכחישו רבותי....!

Anna Karenina

New member
איזה מזל שאני בחורה...../images/Emo68.gif

החיים שלי סובבים סביב תחומים רבים ומגוונים מעבר לסקס, ואני מסוגלת לבצע כמה פעולות בבת אחת, בניגוד ל..אההממ...גברים..

למעלה