ולהבדיל משרשור "חבל שאני לא.."

NBGirl

New member
ברוך האל שעשני אישה כי

נראה לי נחמד לשרת שנתיים במקום 3 שנים.

ilana4ka

New member
אופה...איי לייק:

למה טוף שאני אישה ולא גבר
אני מסוגלת להפעיל את גלגלי המוח,ולהיות מפוקחת גם אם אני נתקלת בתחת יפה של בחור(מה שלא הולך אצל הבנים. אם אתם רואים חזה/תחת של מישהי, אוטומטית אתם עוברים לדבר עם השדיים שלה ולא מסתכלים לה בעיניים).
אני לא מסוגלת בחיים לפלוט את המשפט(שעדיין לא פיצחתי את הפרוש שלו ולא נראה לי שאני אי פעם אצליח): "לא חבל??"<-- בכל פעם שאיזו בחוריקה עוברת לידכם.
אין לי ביצים בין הרגליים!!! חח.

קטרפי

New member
לא חבל זה משפט רק של ערסים ../images/Emo110.gif

ובקשר לראשון, זה לא תמיד נכון תלוי איזה בגדים היא לובשת, זה נניח ברור שאף גבר נורמלי (למרות שיש הרבה לא נורמלים) לא יבהה בחזה של בחורה שלובשת צווארון גולף וגם אם היא לובשת ביקיני אז זה לא תמיד ככה, מעבירים איזה מבט חטוף ככה סתאם בשביל העוגיות, ומעבר לזה אז שוב זה תלוי בסוג הגבר

אורית15

New member
אל תעשי מאיתנו חסידות;)

אם הביצים חח אני באמת מסכימה, נראה לי מתובסך להסתובב עם דבר כזה בין הרגליים:) אבל אם יש תחת למשל ממש שווה- אי אפשר שלא לנעוץ מבטים!!;)

ilana4ka

New member
אחותי אורית

לא הבנת נכון. לא אמרתי שלא נעיף מבטים. בטח שכן, אני אנושית אחרי הכל חח:) אבל לא נדבר עם תחת שלהם, ואנחנו מסוגלות להסתכל להם בעיניים. כבר קרו מקרים שבחורים דיברו עם החזה שלי ולא ממש איתי חח. לא מחמיא במיוחד לדעתי.

הצילצול

New member
אני אגיד לכם!!!

הגברים לא יכולים בלעדינו הנשים... אל תשכחו מי הביאה אותם לעולם! אמא שלהם כמובן אז תפקיד האישה בעולם מאוד חשוב. בעצם שניהם אבל האישה סובלת להביא אותם

קטרפי

New member
אני מעדיף להיתעלם מזה ../images/Emo110.gif

אימא שלי בכלל שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תביא אותי לעולם¿ לא! ותאמיני לי גם הייתי מעדיף שלא לא שאני מזלזל בתפקיד הזה של נשים, אבל בכול זאת

../images/Emo12.gif

מה כל העניין? אני גבר וטוב לי עם זה, אני מצליח אפילו להבין חלק מהנשים (שזה הישג בזכות עצמו
)...

sOurce of life

New member
ברוך ה' שעשתה (חחח) אותי אישה...

משום שאני לא חושבת דרך המכנסיים אלא דרך המוח... למרות שלפעמים זה גם די נחמד...חחח...

"ברוך שעשני אישה"....yes raight!!

אישה- למה לא:
יש גברים שלא סומכים על יצור שמדמם 5 ימים ולא מת!.
כן!יש את הצורך (בעייה נפשית) להראות יפה any time (גם אם זה גובל באי שפיות- בשרשור שהיה פה-ניתוח פלסטי לישור כף הרגל ע"מ שתוכל "להכנס" לנעל שפיץ מזעזעת) ועוד לא דיברתי על סבל מריטת השיער בשעווה וכד'.
אם את שוכבת עם יותר מ3 את נחשבת שרמוטה ואם הוא הוא אז נחשב לזיין (אלק). (שית!)
אם היא עומדת על זכויות יתר היא נהיית פמיניסטית לסבית.
נטיית יתר לשמופיות/קיטש.

HyPeR SoNiC

New member
שמתי לב.....

שרוב הבנות אומרות שהפאק בלהיות גבר זה שהם חושבים מהזין..... סילחו לי על החוצפה, אבל קצת מקוריות בבקשה

seeyou

New member
קצת מקוריות?-../images/Emo121.gif- בבקשה !!

תבקש בני ותקבל!! Keep smiling יוסי

Gooo11

New member
הפאקים אצל גבר

יש לו ביצים שעם בועטים בהם הוא מת מכאבים
עם הוא קצת דומה לבת אז יורדים עליו שהוא הומו כל הזמן
מתי שמתזקנים כל השיער לאט לאט נושר אממ אין לי כוח לכתוב עוד ביי

daniella1980

New member
יתרון בולט של אישה שלא הוזכר!!

היכולת לחוות מולטי אורגזמות או לפחות היכולת לקיים יחסים עוד ועוד ועוד מבלי צורך בהפסקות. ככל שגיל הגבר גדל הוא צריך יותר זמן בין אקט לאקט מה שלא קיים אצל נשים, לרוב. עוד יתרון לדעתי, אבל לעולם לא אוכל לבדוק את זה באמת, זה האורגזמה הנשית לעומת הגברית. יותר ארוכה, יותר מדהימה וכנראה שהרבה יותר טובה.. ככה נראה לי. אלוהים ברך אותנו לפחות בקטע הזה. מעבר לכך, לרוב בהחלט יותר קל ונוח להיות גבר, ללא ספק. אבל זו רק דעתי.

אנחנו חכמים ומתעניינים בעוד דברים

מעבר לשטויות הרגילות של הנשים.גברים מחפשים הרבה דברים בחיים לעומת הנשים שמחפשות כמו שגילינו "זין וכסף"...

ברוך שלא עשני גבר כי:

אנחנו יכולות להיות בטוחות שהילד שלנו... יש לנו תירוץ פעם בחודש להיות עצבניות מבלי להרגיש אשמה על כך אנחנו יכולות לתפוח על ישבן של גבר מבלי שיתבעו אותנו מותר לנו (ואף רצוי) לגמור מהר... אין לנו מילואים אנחנו יכולות לפתוח חולצה כדי לסגור עסקה.. ולסיום: אנחנו חיות יותר זמן מכם... (לקוח מ-קיבינימט.קום)

למעלה