ולנטינו???????????????

thr7

New member
ולנטינו???????????????

איך כבשת בסערה את היבשת נסיך החלומות של כל אישה, ובקסמך נערות נפלו ברשת, יצאו מדעתן ללא בושה? שתי עיניך אש לוחשת, חלומות של אהבה ובליבן תקווה נואשת להישרף איתך בלהבה - ולנטינו, ולנטינו מי היה מאמין שהיית פשוט, שהיית תמים, ולנטינו, שהיית בן אוהב של אמא וחלמת באמת על פרדס וקלמנטינות? ולנטינו, ולנטינו איך שתקת בכאב, איך נשבר בך הלב ואנחנו לא ראינו? ולנטינו, ולנטינו.

זה ממש כאילו נכתב בשבילו את אומרת?

אז אני הקדשתי לזקי אייזנברגר את השיר הזה בפורום קשת בליל הזכייה כשאני ורונה שתינו שמפנייה וירטואלית "בלופ בלופ בלופ.." ושלחתי את תותה ודידה לחגיגות בנתניה... ועדידס אמרה בזמנו שאנחנו לא שפויות... נו... שפיות זה יחסי...

a d i d a s 2 1

New member
עלילות שווא!

עדידס אוהבת אי שפיות, ולא מתחברת בכלל לשפיות... ולא אוהבת את השיר הזה בכללללל אני עדיין בשלי : "כל הימים יפים וכל הלילות סמים"!!!

shongold

New member
thr7 אם תסתכלי ב- 22/12 13.41

אותו שיר עצמו פתח דיון ....שלם בענין...לידיעה !!!

טוב בסדר בואו לא נריב...

ונגיד שלכולנו זכויות יוצרים... אבל בהחלט מתאים...השיר לנשוא הנושא וואטאבר... יאלללה שלום הייתי כאן מספיק להיום!!!

shongold

New member
נטי לא אמרתי שזכויות היוצרים שייכים

לי אפילו הייתי קורקטית וציינתי שפעם באתר קשת הזכור לטוב הוזכר השיר הזה, ואני החלטתי לעלות אותו על נס מחדש, כי מאז זרמו הרבה מים בנהר, והשיר הפך עוד יותר לרלוונטי אקטואלי עם השלכה מדוייקת לקורות אייזנברג. אבל הנה אני כאן מכריזה קבל עם ועדה שנטי העלתה אותו לראשונה בשמה האולטימטיבי דאז אמא ולא של...המפורסם!!!!! רק לא להגיד שאני מפירה זכויות יוצרים!

שונית 7

New member
שון בוקר טוב:קיבלת את התשובה שלי

ב-
אתמול בערב?

shongold

New member
קבלתי וגם שלחתי אליך תגובה האם

קבלת? אם לא אנסה לשלוח שוב יש כאן בעיה עם המסרים!!! אולי עדיף מיילים?!

שונית 7

New member
לא קיבלתי.אין לי בעיה לתת לך את

המייל שלי רק איך אם המסרים לא עובדים?אני אנסה ללהעביר לך אותו במסר בתקווה שתקבלי

שון../images/Emo13.gif מה ניש' לא יצא לי לכתוב לך..

היי ,מה שלומך? אני פה לכמה דקות רק רציתי שתדעי שחיפשתי אותך בהופעה בחמישי , כל אחת שהכירו לי אני שואלת: " ומי זו שון?והיא לא באה? והיא אמורה לבוא? .." לא ידעתי שאת חולה ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב..
אז בטח כבר עדכנו אותך בכל הפרטים (אם תרצי עוד פרטים אני לרשותך) ואני מקווה שבאחת ההופעות תהיי בעצמך להיות חלק מההתרגשות והחוויה הזו גם כן, ואני לא יודעת אם אמרו לך את זה אבל יש מצב בהמשך למפגש פורום איתנו ו.. עם מי לא צריך לומר לך.. (כבר נשמע מרגש..
) שם בטח תוכלי להציג את עצמך כראוי.. יום טוב ומוצלח לך

shongold

New member
היי blue sky שמחה על ההתעניינות

אכן תפס אותי וירוס 'קטלני' שהחזיק אותי בבית 8 ימים...כמו ימי הנס רק שלצערי הוא בא לי בהפוכה. וודאי שאשמח לפרטים מהזוית שלך, בעצם נדמה לי שכתבת אני צריכה לחפש היכן בדיוק. אני בטוחה שגם קראתי את חוויותיך שלך. אתן הרי הייתן "כח-ג'קו" רציני שם במועדון. אני בהחלט ארצה לקחת חלק מההתרגשות האמיתית בשטח...וואהו מפגש פורום אתנו, בכל מקרה אשמח מאד אם תצרי עמי קשר במסר אישי למתן אינפורמציה מפורטת יותר. חן חן לך ויום טוב!

Nova5

New member
שון, לא לריב, אבל לקבוצת הסמרטוטות

בהלחט מגיע קרדיט וזכות הראשונים אני אישית קצת מסתייגת ששיר הזה מתאים לו . אבל שיהיה - לפורום הוא בטוח מתאים שון, יש לנו כשל כבד בהעברת המסרים , אני מבינה?

shongold

New member
קודם כל אני הראשונה שהתוודתי

וגם ש'פרסמתי' את השיר המפורסם כתבתי שאין אני הראשונה שמעלה אותו. נובה לה' אני החלטתי שאת לא רוצה לדבר איתי יותר...אבל אם זה קשור לבעיות טכניות אני שמחה אדבר אתך בהמשך שלחתי לך את אותו מכתב לפחות 4 פעמים - חייבת לחזור לעבודה!

שונית 7

New member
שון אני דווקא חשבתי שהשיר מתאים

ביותר בקבות הפסק זמן והתקופה האפלה שהייתה

Nova5

New member
טקסט - אולי, אבל יחד עם הלחן

זה לא מתקשר לי לג'קו בכלל! בסלנג שלנו - שיר שווה הקאה קלה

שונית 7

New member
שוב מסכימה נובה-פעם שלישית

גלידה!!! לא התכוונתי ללחן :לחוטין לא הטעם שלי.בקושי זכרתי את השיר לכן כל כך נדהמתי מתאימות המילים לסיטואציה שנוצרה.

למעלה