ולנטינו???????????????

Nova5

New member
בגלל שקשה לי להתעלם מהלחן,

קשה לי גם לא להקיא גם כששמעתי אותו פעם ראשונה לפני 15 שנה. בראש שלי פשוט נמצאת תמונה של שורת נשים נחמדותבגיל העמידה כולכן בפאות בלונדיניות ולבושות אותן שמלות שנות השישים עם מתפחות ביד ודמעה מעוצבת על הלכי, שבאותן מתפחות הן מנפנפות בחיבה למישהו בגיל ה50+ בעל פרצוף סכרין עם שפם, העובר דרכן, לבוש במכנסיים צרים הדוקים עם פסים וקובע עם מקל סטייל צ'פלין. מה לזה ולנסיך הלילה שלנו?

שונית 7

New member
חחח-עכשיו באמת בא לי קצת להקיא

אחרי התאור המדויק שלך פשוט לי יש זכרון סילקטיבי:מה שלא קשור לטעם שלי במוזיקה אני די מתעלמת מקיומו. לכן יכולתי להתיחס רק למילים. לגבי ראפ אניחצי מסכימה איתך.ברור שאני מעדיפה תאו על ואת +סקעת +קרן פלסאבל אני מודה שרק עכשיו התחלתי קצת להתחבר בקבות כבר יומיים ושים את הראש בצד.לפחות נשמע אמיתי. הסגנון שלי ההיה ועדיין רוק בלוז וסול {soul} ולכן כששמעתי את לא משנה דבר מיד התחברתי והוא לא מפסיק להתנגן אצלי בבית.שמחתי לשמע שהוא יכללבדיסק כמו שרציתי

shongold

New member
נובוש אבל לנו אין את האסוציאציה

שלך יש..לי יש בראש שיר בנאלי עם המון תום שהתחבר לי מדוייק עם ג'קו וכל הקורות אותו והוא גם ימשיך לעשות לי את אותם דברים. אני מוצאת שהוא מתוק לאללה גם אם שבלוני!! ואין על המילים שהכי מתחברות בעולם עם ג'קו וכל הקורות אותו מאז. פשוט - בינגו!!!!!

Nova5

New member
טוב, שון ונטי, במחשבה השניה

אני מקבלת את המילים ללא אזכור של: פרדס, קלמנטינות (והכי חשוב!) שם "ולנטינו". אגב, אני מתה על שם הזה ועל כל המיתוסים שקשורים אליו, אבל איך שהוא נשמע בשיר.. שון, תודה על המילה הנונה - הוא כל כך בנאלי, שפשוט מקלקל לי הכל. דוגמא טובה למילים חזקות המחוברות ללחן בנאלי, שמזמינים ביצוע עוד יותר בנאלי. וכתוצאה – אסוציאציות

Nova5

New member
לא! לא עשינו עסק!

איתך רק התחלתי. והנה הנתונים: מסר האחרון ממך(המכונה - מס2) קיבלתי 21.12 ב14:29 . ועניתי עליו - ב15:16 לפי המסרשלך שהגיע 22.12 ב14:43 , הבנתי "שהקשר בינינו לאט לאט יימחק", אבל בכל זאת עניתי. עכשיו אני מבינה שאפילו מסרון הקטן הזה לא קיבלת. "אני החלטתי שאת לא רוצה לדבר איתי יותר..." אם תמשיכי ככה את יכולה להסתכן בכך שאכתוב לך שיר ואקח אחראיות - וזה לא תפקיד שלי . אז, שון,בשם כל הפורום ומי שקורה בפורום, אם פגעתי בך - תסלחי לי, ותחשבי על הדרך להעביר לי מסרים שלך מס3, 4 and so on

רנה6

New member
תופעות מוזרות....

ם אצלי יש תופעות מאוד מוזרות...שלחתי לכמה מסרים ולא זכיתי למענה...אפילו תיבת הדואר שלי שתמיד מלאה ריקה לחלוטין...מישהו מתנכל בי....

shongold

New member
שירוש חזרתי עכשיו מהעבודה עוד מעט

אעביר לך בפרטי כמה דברים...ולגבי מה שדברנו אתמול..חופשי חופשי אם את מבינה כוונתי. אם לא צריכה לעשות מטלה מסויימת לכשאחזור הביתה אעביר אליך בכתובים!

shongold

New member
נובה5 אנחנו עוד נראה מהיכן משתין

הדג...תכף אנחנו נתחשבן כמו שצריך..וחזקה עלי שידי תיהיה על העליונה! חכי חכי...

Nova5

New member
../images/Emo24.gifמקקה באהבה וסבלנות

עדיין שום דבר לא הגיע

../images/Emo192.gif טוב אני אסביר את עצמי...

אני מניחה שכל אחת מתחברת לשיר ממקום אחר, אבל בזמנו אני העליתי ת'שיר הזה וגנבתי את זכויות היוצרים, בעיצומו של דיון עמוק שהיו שותפות לו אני רונה ועדידס... טוב בערך... היינו שיכורות מהנצחון הסוחף לא ידענו מה יקרה אחרי שבוע... ועניינו של הדיון... עצם ההערצה... כי השיר הזה הוא שיר "מעריצה"... כך אני רואה אותו... הלחן ...זה עניין של טעם... וחקו חקו... לאלבום של אייזנמן איזה קטילות יהיו שם...

a d i d a s 2 1

New member
תראו תראווווווווווו

ברוך מי בא!!! אנחנו באמת לא שפויות, לא היינו ולא נהיה... וזה לא התחיל מקו הואקו, אלא עוד הרבה לפני נטייי שלי, התגעגעתי אליך מלא מלא...ולקשת עוד יותר.. אפרופו קשת..איזה בושות עשיתי מול המצלמה!

מה מצלמה? איזו מצלמה?

ממה שקראתי מהתיאורים שלך...כאילו קיבלת זריקת אפידורל...וד"א מזל טוב והמבין יבין...

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו שלא התבלבלתי להגיד למצלמה

של הסרט הדוקומנטרי של ג'קו... כמה מילים...ולציין בסופו של דבר שהכל התחיל מקשת... חחחחח בתקווה שלא אמרתי אף מילה על סמרטוטות..חיחיחי מה קורה יפה?

שונית 7

New member
נטי זה מכנה המשותף-האלבום של

אייזנמן יהיה מעולה!!! אין בכלל ספק .וזו היתה מטרת כל ההקומונות\פורום הזה כל הזמן לדאוג שיהיה אייזנמן ויהיה אלבוםולכן כל הויכוחים הקטנים באמת לא משמעותיים

Nova5

New member
וויכווחים שלנו אנחנו נשרוד

אבל אני חושבת שנטי התכוונה לקטילות מצד "התעשיה" ותשקורת. אני חושבת שטדי צריכים לפני יציאת הדיסק להעביר שם בולדוזר - לנקות את שטח

למעלה