ולפעמים.....

פלגיה

New member
ולפעמים.....

ביום ו' חשוון תשס"ה 21.10.2004, פתחתי בלוג. הייתי חודש אחרי שנפצעתי בפיגוע, בהריון קצת לחוץ ועצבני, וחיפשתי מקום לפרוק. אחרי שהבנתי שלא ריאלי לצלם את עצמי במצלמת וידאו, חשבתי על משהו קצת אחר. לכתוב במחברת מעולם לא הצלחתי, כי אני חייבת לפחות אשליה של קהל. לכן פתחתי בלוג. לא ממש ידעתי מה זה בלוג, מעולם לפני כן לא קראתי בלוג, ולא ידעתי איפה פותחים דבר כזה. באותו זמן עתיק, לפני שש שנים, לא היו הרבה פלטפורמות שמאפשות בלוגים בעברית. נכנסתי לתפוז ופתחתי אותו. היתה תקופה טובה, דרך הבלוג רכשתי הרבה תמיכה וירטואלית ואמיתית, והצלחתי לעבד המון קושי. היו הרבה בלוגים שקראתי, ונוצרה כאן קבוצת תמיכה וירטואלית הדוקה וטובה. על זה אני חייבת לתפוז הרבה תודה והערכה. אחר כך עבר הזמן, והטראומה, וגם הלידה, אבל אז הבלוג סיפק לי אמצעי שחרור בימים השחורים של העקירה מגוש קטיף. ומאז גם זה עבר. דברים השתנו, הלכו ובאו. הפרסומים הפנימיים והחיצוניים השתלטו על כל חלקה טובה. אני לא נוהגת לשלוח לאנשים תמונות של בר רפאלי במייל. אני לא חושבת שהבלוג שלי צריך לעשות את זה במקומי. אני לא נוהגת לשלוח לאנשים קישורים לתמונות-פרסומת בעירום מלא, או להטפה מיסיונרית. אני לא חושבת שהבלוג שלי צריך לעשות את זה. וכך הולך לו הבלוג לבית עולמו. 6 שנים 420 רשומות מפורסמות 5 גלגולים לבלוג 86 מנויים 150,743 כניסות. אני בטוחה שזה לא מרגש אף אחד, כי בכל יום נסגרים בלוגים שתפקדו ברציפות 6 שנים. ובכלל יש דברים הרבה יותר חשובים (בעיקר כשהם מתחילים ברי"ש ומסתיימים בגימ"ל). אבל אותי זה מעניין. אני הולכת למקום אחר. אמנם יש שם חיסרון בהעדר דף קידומים, אך מצד שני בין אסי דיין ובין פפארצי אין לי סיכוי להיות מקודמת. ואולי אני גם לא רוצה. היו שלום, ותודה על כל הדגים

עופר D

New member
בכ"ז, זה מרגש

לפחות אותך ואת עשרות מנוייך הפעילים. איחולים להצלחה בבית החדש, בלי בר ובלי קידומים.

היי

ישבתי הרבה זמן וחשבתי מה ארשום לך ובכל תוכן שרשמתי, לא מצאתי את המילים שיוכלו לתאר את מה שאת עוברת או את הפתרון הנכסף לבעיה שאת מציגה אבל כן בחרתי בסוף לרשום שלי זה כן איכפת ואני כן מבינה. אבל בניגוד אלייך, יש אופציות אחרות ויש אלטרנטיבות שאפשר לעשות מבלי לברוח... אני לא אגיד לך שברגע שהמועקה תצא אז ישר יבוא הפרסום או התהילה, ואני בספק אם זה סוג ההמלצה שאת מחפשת. ועדיין... יש דרך. בבלוגיה שלה היית חלק במשך 6 שנים ו420 רשומות, כן היו 86 אנשים שבחרו להיות מנויים וכן היו 150,743 כניסות ולהם איכפת ! מצד שני, יש בלוגרים אחרים שמנהלים בלוג 6 שנים והם לקחו את זה ל2 קצוות של אקסטרים; חלקם ממורמרים על חוסר קידום והם מנהלים פה מדיניות של מלחמת חורמה, וחלקם השני כל כך מוקסמים מההנהלה והבחירת עורך שהם דוגלים בימי חיבוק להנהלת תפוז 7 פעמים בשבוע. יסלחו לי אלה ואלה שאולי התייחסתי אליהם, אבל את לא צריכה ללמוד מאף אחד מהם. לי הייתה בעייה דומה לשלך ויכולתי לעשות הרבה דברים... יכולתי לברוח, יכולתי להתמרמר, יכולתי לדגול בחיבוקים ויכולתי פשוט לעשות משהו בנידון וזה מה שעשיתי. אם את זקוקה לחיזוקים, לקידום ולהערכה, אל תחכי שיגלו אותך וימליצו עלייך, עשי את זה בעצמך ! יש היום מספיק במה בתפוז, יש מספיק חשיפה בפייסבוק ובטוויטר כדי להמשיך ליצור עבור כל 86 המנויים שלך וכל 150,743 שביקרו בבלוג שלך. אני מקווה שתקחי את כל מה שרשמתי לשיקול ותעשי את ההחלטה המושכלת שלך.

../images/Emo45.gif נטע היטיבה היטב לכתוב ואני רק יכולה להסכים למה שכתבה . מאחלת לך הצלחה ../images/Emo39.gif

היי פלגיה

דבר ראשון שמתי לב לתאריך פתיחת הבלוג שלך. סוג של סגירת מעגל. אני לא יודעת מה לומר לך ממש, מעבר לכך שעצוב לי, כי אני מרגישה שכל הבלוגיה היא כמו בשיר "כולנו ריקמה אנושית (וירטואלית) אחת. אולי בכל זאת אל תסגרי את כל הדלתות, אולי את זקוקה לקצת איוורור מכאן.. לא מאוחר אף פעם לחזור לכאן. בכל אופן בהצלחה בכל מה שתבחרי.

bob68

New member
עצה ידידותית לדרכך החדשה

כדאי לקבל מגיבים חדשים בבלוג החלופי שלך בצורה יותר מכובדת. עברית תקנית אינה מספיקה להתנהלות אפילו אם היא וירטואלית. לדעתי נימוס וכבוד הדדי חשובים לא פחות. בהצלחה בהמשך דרכך.

bob68

New member
אחרי קבלת הפנים שלך, את עוד מצפה שאסביר ../images/Emo4.gif

Bezalel P

New member
בבקשה לעצור כאן.

אם יש לכם עניינים נוספים ביניכם, אנא העבירו אותם למסרים. תודה.

פנומן 72

New member
למה תמיד שנהיה מענין מגיע הכחול שעוצר את הכל?

וזה לא רק בתחרויות בכביש ... ססססעמק...

yaakii

New member
כדי שזה לא ייגמר באדום

ואם כבר באדום עסקינן: אני חושב שאפשר להגדיר את פנומן כמומחה לבדיחות בפורום.
(שזו מחמאה כמובן)

פנומן 72

New member
חן חן ../images/Emo13.gif

אבל לפני שהם יעלו את הנושא לסדר היום, אני מודיע מראש על ויתור ....

למעלה