ואיך זה בעברית?
פ פלגיה New member 21/10/10 #11 בתרגום העברי השמיטו את ה"כל" וכך זה "היו שלום ותודה על הדגים". אולי בגלל פרמטרים של מקצב וכו'.
ש שמים1 New member 21/10/10 #13 חבל לי שאת סוגרת את הבלוג אני מקוה שתשארי עמנו אני בטוחה שיש לך סיכוי לקידום כי עבורי את מעניינת יותר מאסי דיין ויותר מהעירום של בר רפאלי
חבל לי שאת סוגרת את הבלוג אני מקוה שתשארי עמנו אני בטוחה שיש לך סיכוי לקידום כי עבורי את מעניינת יותר מאסי דיין ויותר מהעירום של בר רפאלי
פ פנומן 72 New member 21/10/10 #25 אהממ..אהממ... עם כל הכבוד ... אין שום דבר בעולם שיותר מעניין מהעירום של בר רפאלי. פשוט אין.
M motior Member 21/10/10 #14 למרות שלא קראתי בבלוג שלך קצת עצוב לי שהוא נסגר - במיוחד לאחר תקופה ארוכה כל כך. אבל הבלוג שלך וכך גם ההחלטה. אולי פעם תחזרי אליו... אם תרצי
למרות שלא קראתי בבלוג שלך קצת עצוב לי שהוא נסגר - במיוחד לאחר תקופה ארוכה כל כך. אבל הבלוג שלך וכך גם ההחלטה. אולי פעם תחזרי אליו... אם תרצי
W wranger New member 21/10/10 #23 זה לא נעים לראות בלוג סגור../images/Emo201.gif אבל שיהיה בהצלחה, לא משנה איפה, ושהכתיבה תמשיך להיות עבורך הקלה ופורקן.
זה לא נעים לראות בלוג סגור../images/Emo201.gif אבל שיהיה בהצלחה, לא משנה איפה, ושהכתיבה תמשיך להיות עבורך הקלה ופורקן.
Y yaair New member 22/10/10 #28 לא היית רק פלג בתפוז, את מעיין נובע מים חיים. בטוח אני שהיושב במרומים ינווט דרכי, לקרוא כתיבתך מפעם לפעם כבעבר. בהצלחה יאיר המצטער (בינתיים) בריאות ואושר לעד.
לא היית רק פלג בתפוז, את מעיין נובע מים חיים. בטוח אני שהיושב במרומים ינווט דרכי, לקרוא כתיבתך מפעם לפעם כבעבר. בהצלחה יאיר המצטער (בינתיים) בריאות ואושר לעד.
ק קטנים כגדולים New member 22/10/10 #29 ../images/Emo45.gifכתבת כל כך יפה...אפשר לתפוס אליך טרמפ? (האצבע המורמת היא לא של עומדת בטרמפיאדה, אלא של מי שמקנאה על הצורה בה היטבת לתאר את רגשותיה שלה) קכ"ג קוראת סמויה של פלגיה.
../images/Emo45.gifכתבת כל כך יפה...אפשר לתפוס אליך טרמפ? (האצבע המורמת היא לא של עומדת בטרמפיאדה, אלא של מי שמקנאה על הצורה בה היטבת לתאר את רגשותיה שלה) קכ"ג קוראת סמויה של פלגיה.