ולשאלה- בנים יודים להתלבש יפה?

A n d r i a n a

New member
ולשאלה- בנים יודים להתלבש יפה?

אני אישית לא מכירה הרבה בנים שיודעים להתלבש יפה!! וזה עצוב. ואני מעריכה מאוד בן, שיודע להתלבש יפה.. מה זה בעיני להתלבש יפה?! לא הומואי מדי, ולא זרוק כזה... רוב הבנים שאני מכירה לובשים סתם בגדים, ונראים סתם. אלה שמנסים להראות טוב, נראים כמו הומאים. [אין לי בעיה עם הומאים באמת, פשוט לא ממש מתה על סגנון הלבוש..]האנשים שבאמצע - שמתלבשים בעיני טוב, הם מתלבשים לא הומאי ולא סתם. איפה אפשר למצוא אותם? אז מה דעתכם.. בנים באמת מתבשים גרוע? בנות שולטות!!!!

seeyou

New member
את צודקת!../images/Emo140.gif

איפה אפשר למצוא את אלו לפי טעמך? בטוח לא באותם מקומות שאת מבקרת..."הם" לא מקובלים באותם חוגים... תשני את הסביבה בה את נמצאת ואז ייתכן שהחלום שלך יתגשם... keep smiling יוסי

הצילצול

New member
תכנסו לפה כולם

יש בנים שנוח להם ללבוש בגדים זרוקים ויש גם בנות שאוהבות ללבוש בגדים כאלה. יש בנים שאוהבים להראות כמו הומואים ויש בנות שאוהבות להתלבש כמו לסביות. ויש כאלה שאוהבים להתלבש ממש פיצוץ כי זה מושך תשומת לב מצד הבנות ויש בנות שאוהבות להתלבש עוד יותר פיצוץ כי זה מושך תשומת לב מצד הבנים. מה שאני מנסה להגיד זה שכל אחד ילבש מה שנוח לו גם אני ככה לובשת מה שמתחשק לי לא משנה לי מה אחרים אומרים...

hen10071

New member
סילבסטר

את האמת אני לא יודעת מה אני יעשה בסילבסטר אולי אני יצא אולי אני ישתעמם אולי אני יהיה עצובה אולי אני יהיה שמחה הכל אולי

כן בנות שולטות..!

ולגבי בנים- כן את צודקת (כמו תמיד) אלה שיודעים להתלבש או שהם הומואים או שאימא/אחות/חברה קונה להם את הבגדים. אני אישית (כמו שאת יודעת) נמשכת לאלה שלא משקיעים בעצמם ככ.. פשוט יפים טבעי, או שאימא קונה להם את הבגדים.. זה הקסם שלהם. כן כן אנחנו הבנות אוהבות להסתכל על הבנים שיודעים להתלבש, השאלה היא- האם היית רוצה אחד כזה שיודע להשקיע בעצמו? אני יודעת שאני רוצה ההפך, זה נורא חמוד בעיניי, ואין כמו הפעמים האלה שאת רואה שהם השקיעו.. גאד! זה חמוד ככ!

חחח אני שמחה שיש בנינו הסכמה!

מה הטעם שלך בבנים, אגב? אני מקווה שאת לא גונבת לי!
סתם.. חח

נראה לי ש......

הפרש הגילאים ביננו מבטיח את זה שאני לא "אגנוב" לך אף גבר, אלא אם את הולכת על גילאי 23-27??!?!?!?!? נראה לי שלא!!!! רשמתי את ה"גבר שלי" בשרשור המתאים!!!

apl

New member
אפשר למצוא אותם-

ולמי שאמר\ה שבנים שכבר לבושים יפה(ועל הדרך..-גם לא הומואים) אמא\אחות\חברה\ידידות בוחרות\קונות להם בגדים-אז אני אומרת שאין בזה שום דבר רע,העיקר הם מתלבשים יפה ונוח להם עם זה.. אני תמיד בעד ג'ינס שמונח טוב,ואיזו חולצה נחמדה שכזו.. ועם נעלי ספורט או סניקרס... והטענה שלי לגבי זה שבנים שעולים על מדים,המראה שלהם משתדרג-עדיין תקף
בינתיים קבלו לינק מצורף

A n d r i a n a

New member
אהממ....

גם אני בעד הטענה... שבנים עם מדים.. זה משהו... מעורר חשק... ברצינות........... מדים עושים לי את זה! אחלה לינק, מעורר תאבון

Anna Karenina

New member
ובכן,

לגבי הנושא המדים - בהחלט נכון, וגם היה פה שרשור על זה, שבו הוחלט שלרוב הבנות - מדים פשוט עושים את זה....ככה זה.
ויש בנים שיודעים להתלבש יפה, זה לא נכון להכליל ככה! אני אישית מכירה המון בחורים שמשקיעים בעצמם, מתאימים צבעים, מתעדכנים בגזרות אופנתיות, (לאו דווקא מותגים וכאלה...אבל הם לא לובשים את הדבר הראשון שנופל עליהם מהארון..), והם בהחלט משקיעים זמן וכסף בקניית בגדים ובטיפוח עצמי, ולא! הם לא הומואים! (שזו גם סטיגמה שהודבקה בלי שום קשר...). אגב, לדעתי זה אחלה שבנים משקיעים בעצמם. למה לא?

apl

New member
אני דווקא חושבת שהמתולתלי

נראה טוב יותר מהגרמני "שלך" עם העיינים הכחולות(?).. אבל היופי בעייני המתבונן\ת..:)

למה " " תני לי אותו מה אכפת לך../images/Emo3.gif

למרות שאני לא מתה על בלונדינים שם עיניים כחולות נשבתי בקסמו

בפירוש לא

זאת עובדה מדעית. בנים שמתלבשים יפה הם או הומואים או תפוסים. אם הם הומואים אז הם מלבישים את עצמם כי הם מבינים בדברים האלו, אם הם לא אז החברה שלהם מלבישה אותם. לי זה ממש לא אכפת... פעם אחרונה שבדקתי הצבעים כחול ושחור תמיד באופנה, ככה שאני לובש בדר"כ ג'ינס כחול עם טי שרט כחול או שחור, או מכנס אלגנטי\קורדורוי, עם חולצה שחורה\כחולה (בדר"כ מכופתרת).

Anna Karenina

New member
עובדה מדעית..?? מה?!?

איזו שטות..!!! בנים שמתלבשים יפה הם לא בהכרח הומואים (או תפוסים, כהגדרתך..), ואין כל רע בבחור שמתלבש יפה ובטעם..

למעלה