ולשאלה- בנים יודים להתלבש יפה?

מלשב 669

New member
../images/Emo12.gif

אז מה כן חשוב? שיגעתן אותנו, הוצאנו מאות שקלים על בגדים ועכשיו את אומרת לי שזה לא מה שחשוב? בכל מקרה, יש בנים שיודעים להתלבש. אצלי רוב החברים מתלבשים די טוב(לדעתי לפחות), ומשקיעים עוד 2 דקות לפני שיוצאים לאנשהו.

מלשב 669

New member
שכחתי להגיד

שאחותי סוחבת אותי לקנות בגדים, אז אני לא יודע אם המקרה שלי ממש נחשב.

NBGirl

New member
תתלבש בשביל עצמך, לא בשבילנו.

אני בוחרת את הבגדים שאני אוהבת כדי שאני ארגיש נוח עם עצמי. אפילו אם זה יהיה חדר מלא בנות ובלי בנים זה יהיה לי חשוב..

יש הרבה כאלה!

כול מי שאני מכירה מתלבש יפה... אבל אני אוהבת יותר את הסיגנון של הרפארים... המיכנסם הרחבים של אקס בוי( ת'אמת אני לא ממש אוהבת את הקולקציות שלהם אבל זה רק כדי להעביר נקודה) וכול הנילווה... חבר שלי לשעבר התלבש ככה... המיכנסים שלו היו גדולים עליו ב-3 מידות מעבר לזה שהם רחבים... אבל זה ניראה כ"כ מדהים! ככה שיש בנים שמתלבשים יפה.. הקטע הוא איזה סגנון את אוהבת.. ובכלל לפעמיים מישו לא מלבש הכי באופנה אבל הוא אחלה בן אדם! כמובן שכולנו רוצים שהבן שאיתו אנחנו הולכים מחובקים יראה טוב אבל אל תגרמי לזה להיות כול הקריטריון שלך למישו...

A n d r i a n a

New member
אחלה טעם!!!

גם אני מתה על בנים שמתלבשים במכנסים שגדולים עליהם ב3 מידות... זה כל כך יפה.. אני לא אוהבת בנים שמתלבשים בג'ינסים צמודים... זה מגעיל............

A n d r i a n a

New member
אהממ!! עשיתם ממני פה שטחית!!

אני לא מתסכלת על בגדים של אנשים ולפי זה מסיקה אם הם אנשים טובים או לא! זה פורום מלחמת המינים... והבאתי את זה כטענה שאפשר להתווכח עליה..... זה לא משפיע על בחירת בן הזוג שלי..אתם יודעים..

אורית15

New member
בנות מבזבזות את החיים שלהם על בגדים

ובנים על להוריד אותם מהם:) או משהו דומה לזה לדעתי, זה קשור לנושא שבנות "צריכות" להשקיע בלהראות יפה בשביל בנים. אותי הכי מצחיק הבנים האלה שאמא שלהם קונה להם את הבגדים

תלוי איך את מגדירה יפה...

כל אחד יש לו הטעם שלו, ומה שיפה בעינייך, לא יהיה יפה בעיני האחרים. לא כל אחד אוהב צבעים זהים, לא כל אחד אוהב סוגי בגדים זהים. וההכללה שאת עושה גם היא לא כ"כ במקום כי יש כאלו שיודעים להתלבש יפה. לא כל הגברים אותו דבר. (רגע אמיתי - ללא השתחצנות - אני מחזיק מעצמי כאחד שמתלבש יפה - ולא, אני לא הומו, ולא קונים לי את הבגדים...)

קטרפי

New member
תלוי מה זה יפה ../images/Emo110.gif

יפה זה בגדים שניראים טוב על הבן אדם אם ב"יפה" את מתכוונת לזה שבנות הולכות עם בגדים מיוחדים שעושים רוח וגורמים לכול מי שעובר להוציא את העיניים, אז לא. ממש לא צריך כאלה דברים. לדעתי בגדים שחורים זה הכי יפה ואני מעדיף ללכת רק עם חולצות שחורות, ואם לא אז לפחות שיהיו כהות, ואני אוהב גם ג`ינסים גזורים. זה מספיק יפה או שצריך עוד¿

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gifכן, וצריך להעריך את זה!!

לנו לוקח שעות, והם יכולים להראות מדהים בדקה..

free soul

New member
חלק כן וחלק לא..

אני יכולה לדבר על כולם.. מי יודע ומי לא... גם יש קמצוץ של בנות שממש לא יודעות להיתלבש וצריך להפעיל את הסירנה של "משטרת אופנה"
גם לגביי הבנים

pain is MY love

New member
זה לא שבנים מתלבשים גרוע

פשוט הם לא ממש מודעים ליכולת שלהם להתאים בגדים ולהיראות הרבה יותר יפה!!! מבחינתם בגד זה רק פיסת בד שמכסה את הגוף אם הם רק ישקיעו טיפה יותר הם יצליחו אני בטוחה....

ilana4ka

New member
ליסן בייבי:

זה תמיד, אבל תמיד ככה: מי שיודע להתלבש הכי יפה, הם תמיד ההומואים.
הם הכי משקיעים בבגדים שלהם, ויש להם טעם מהמם בבגדים בדר"כ. תמיד כל מעצבי האופנה, המוכרים הכי שווים והכי מבינים(גם בקסטרו *אהמ* *אהמ*---> המבינים יבינו
), הם ההומואים:). חוצמזה, בטח שיש בנים שיודעים להתלבש יפה!!! יש, יש בובה. לא חסר.
וכמובן שזה מיותר לומר שזה הכי מושך בעולם. בחור שיודע להתלבש בטעם טוב. אוי אוי אוי.....אני מכירה כמה וכמה בונבונים כאלה. שוברי לבבות פשוט חח.

למעלה